Sabah kalktım kahvaltı yaptım tekrar yattım :) Televizyon izledim bişi yok sabah programlarından başka sıkıldım duş aldım dışarı çıktım kendime tişört ve ayakkabı aldım ve şimdi bi kafede oturuyom :)
Printable View
Sabah kalktım kahvaltı yaptım tekrar yattım :) Televizyon izledim bişi yok sabah programlarından başka sıkıldım duş aldım dışarı çıktım kendime tişört ve ayakkabı aldım ve şimdi bi kafede oturuyom :)
gülcan ben geldim..biliyorum biraz ara verdim..bunu her defasından hatırlatmasan olmaz yane....yorgunluktan ölüyorum...:)düğün düğün dedik düğünümüzüde bitirdik...cumartesi sabahı kuzenimin telefonuyla uyandım.....kına cd si hazırlayamamışlarda nerden bulabilirim diye soruyo....hemen bizim burdaki yeri tarif ettim...ama kapalıydı....sen gel dedi bizim evde hazırlarız dedi.....gittim...sonra halam dediki gelini kuaförden sen almaya gidersin.....hemen eve koş üzerimi değiştir...süslen püslen....tekrar aşağıya....topuklu ayakkabılarla yürüyemedğimden spor ayakkabı giydim...haa topuklularımıda yanıma aldım:D sonra doğru kız evine..:Dkimse yoktu.annesi teyzesi ve çokcuklar vardı.......sonra biz kuzenle kuföre gittik.......ordan resimciye...ordan eve..geldiğimizde ev baya kalabalıktı...herkese hoşgeldin faslı...sonra yemek hazırlandı ben mutfakta....:Dyine yeniden mutfak:D
sonra annemler geldi otobüslere dolduk kına yerine...takrar hoşgeldiniz faslı:Dve göbek atma zamanı.....herkesin ortak tanıdığı olmak zor..kız tarafından tanımadığım kimse kalmadı....bizim taraf zaten malum......biri geliyo şu müziği aç diperi geli kız kolbastı döktür...yasmin hadi roman oyna....ee mezdeke yokmu..yeter yaa ben köçekmiyim dedim:D:Disyan çıkardım..oturdum gelinimizin yanına..:D
eve gelirken otobüsün en arkasına bi sohbet ortamı kurdumki sorma gülcan..herkes bütün otobüs gülmekten kırıldı...:Dee beşiktaşın şampiyonluk kutlamaları varmış yollarda konvoylar aldım elime siyah beyah eşarp çıktım camda sallayıorum:D...deli içeri gir düşcen diyenlere hiç kulak asmıyorum..çok eğlendim çok güldüm..:Deve geldim bi baktım karnımda sesler....acıkmışım...çay demledik annemle yatakları hazırladık zira evde misafir varmış...sonra ymek yiyip yattım..:Dsabah erkenden kuzenimin mesajıyla uyandım..:D:Dsonra halam aradı haid gelin almaya gidiyoz...ee biz hani direk salona gidicektik...niysem hazırlan çık evden.....doğru kı evei....yine evde kimse yoktu kuafördeler....işin tuhafı bizim evler kalabalık ama onlarda kimse yoktu.....niysem sonra mutfağa yardıma gittim yine.......kız tarafının fikrinin anlamış olduk....ben mutfakta tabak hazırlarkn..serviside gelinimizin abisine yaptırdılar...sanki başka kimse yoktu..niyetleri bizi başgöz etmek....peh telefonumun çalmasıyla o zorunlu başgöz ortamındna kurtulmuş oldum..:Dbu bakımdan kurtiye teşekkürlerimi borçluyum..:D
niysem kuaförden geldiler çıktık evden....ikiside süper olmuştu..güzel bir konvoyla anadolu yakaısna geçtik..ve nikah dairesindeyiz...herşey güzel.....özlediklerim sevdiklerim geldi....kurtide geldi..ama sadece uzaktan bakışmak zorunda kaldık....arada gelimmi diye mesaj atıyo.......saçmalama diyorum....kızım ben zaten evliyim nolcak diyo..:D:Değer yanında aslı olsaydı bizimkilerle tanıştırırdım.....ama aslı olmadığından kurtiyi benim erkek arkadaşım sanabilirdi herkes...kim inanırki onun benim kardeşim olduğunua....
nikah dairesinde nikah şekeri dağıtmak abime kaldı......yanında kuzenimle ben....o esnada anneme dedim kızınız elden gidiyo dikkat edin kız tarafı beni gözleriyle yiyo dedim:D:Dgüldüler:DD gözümü çevirdiğim her yerde gelinin abisi vardı..yulen yeter artık dedim çıkardım çantamdan yüzüğü taktım..:D:D
sonra nikahtan eve geçtik üzerimizi değiştirip yine mutfak....kıyafet getirmediğimden zeynonunkilerden giydim....çok komiktim yahu..:D:Dhatta şenol abim beni arkadan zeyno sandığı için az daha gelip sarılcakmış:D:D:Dne güldüm ya..:D:Dyemek vermek çay vermek tatlı vermek..bulaşıklar hala gözlerimin önünde uçuşuyo...ama çok eğlendim çok güzeldi....
böyle işte gülcan...şimdi bide nişanımız var onuda atlatalımda hayırlısıylka..sonra uzun bir süre düğün görmek istemiyorum:D:D
yapamıyorum...yaşayamıyorum..dayanamaıyorum gülcan.....o eli başkasının tuttuğunu düşünemiyorum....canım ölesiye acıyo...dua et bana olurmu..:(
SELAMLARIMLA MERHABALAR:2:
Bugün uzun zamandan beri tadını merak ettiğim melengeç kahvesinden içtim Attila İlhan ın şiirinde geçiyordu edebiyat hocam tavsiye etmişti. tadını ailemden kimse pek beğenmedi ama ben çok beğendim: ) . bir de bugün mezunyet törenim içincübbemin içine uygun elbise ve ayakkabı baktım ama pek bişi beğenmediğim artık ÖSS den sonra detaylı bi şekilde gezerim çok heyecanlıyım acaba kep atmak nasıl bir duygu:D
gülcan.....ımmmmmmmmmmmmmmmmm .....mutlu mesut geldim sana...herşey yoluna girmedi ondan değil zaten mutluluğum..ama ne bilim içim kıpır kıpır...hep neşe saçasım var:D:D
bak korkma gülom ben arada böyle olurdum biliyosun...anamm yerimde duramıyorum:D:D
Sende mi Gülcan...
Neyse...
Assalatu ğayrun minen nevm...
Güzel ve nur sesiyle okudu sabah ezanını Siirtli imam M.Ali. Uyuyan Peygamber ümmetini namaza çağrıda bulundu...
Dışarda buldum birden kendimi içimde Büyük bir mutluluk, yürüyorum sokaktan sokağa karanlıklar içinde... Yüreği güzel mübarek insanlar saf tutmuş ön sırada... Allah (c.c.) için secdeye varıyorlar...
Rabbene etine fid dunye hesenetev vefil eğireti hesenetev vekine ezebenner.
Horozlarda ötmeye başladı gülcan. Sence daha erken değil mi?
Dün olduğu gibi bugün de çok koşuşturdum(duk) yine yorgun ve bitkin...
neler yaptık bugün neler... kursa yine metin yüzünden geç kaldık. derneğe gittik kolasına oynadığımız oyunu kazandık ama rakip kolamızı almadı. hifzullah abi geldi selam verdi konuştuk ordan burdan ve sakın bir yere kaybolmayın dedi..
Sonra biz gençleri aldı götürdü arabayla... Vince çıktım Siirt ayaklar altında kaldı : ) kurban tutuyor ali çekiyor ben bağlıyorum...
O kadar emek verdik yorulduk çabaladık çalıştık ama onca emek ufak bir yağmur ve hafif rüzgar esintisinden sonra boşa çıkmaz mı?
Manzarayı gördüğümde hayal kırıklığına uğradım resmen...
Hemen hifzullah abiyi aradım durumu izah ettim. Teşekkür etti sabah hallederiz dedi. biletleri kestik seyahat firmasından. aslında metinle yanyana yolculuk yapmak istemiyorum : ) bide iki gece onunla kalacam... Allah'ım Sen sabır ver şu garip kuluna... Seni seviyorum metin : )
Yağmur altında belediye parkındaki 20 dakikalık keyifte bir başkaydı ama...
diğer 3 tane için teşekkürler kaf-kef...
Bazen ortama ayak uydurmak gerek.. Kızlar tepesine hiç gitmek istemesem de arkadaşları kıramadım... iyi ki de kırmamışım.. bol kahkahalı ve ömerin fıkraları ortamı gülme krizine tuttu... ama nedense kurbanın daha kaliteli fıkra ve esprileri ömercanın anlattıkları geri de bırakıyordu....
Yine yürüdüm gülcan. yine düşlere daldım... ya görmeseydim korkusuyla...
Çok özlemişim çok...
13 HAZİRAN 2009
DÜN gece geç saatte uyumama rağmen sabahın bi köründe kalktım ablamlarla havuza gttm öss öncesi bol bol eğlenmek istedim hiç bir şeyi öss için yapmadım içimden ne yapmak geçiyorsa onu uyguladım çok yoruldum biraz hastalandım ama değdi :) destekçilerim oldkça fazla herkes sen kendini biliyorsun bizde seni biliyoruz ve sana güveniyoruz diyorlar :Dakşamda evdekilere haber vermeyi unutarak abimle dışarıda gezdik bol bol yürüdük sohbet ettik eve geldiğimde saat 23:00dı. eve geldiğim gibi sınavdagiyeceğim giysilerimi seçtim sınavdan sonra abimle geç saate kadar gezeceğim için azıcık süslü olucam giysileimide pek sınav için seçmedim sadece birazcık rahat olsun yeter dedim:D
şimdide uyku tutmadı müzik dinliyorum neyse heralde bu kadarlık yeterli azıcık rahatladım şimdi sıra saçıma fön çekmede:D UNUTMAYAYIM Kİ HİÇ BİR ŞEY OLMAZ ,HİÇ BİR ŞEY OLMAZ VE BİR ANDA HER ŞEY OLUR;)
Merhaba kızım...
Güne Mutlu başlamak istedim... Kurbanın çektiği mesaj bonberdımanından sonra moralim sıfıra indi...
Kaplanda bekliyolardı. yine ekip bir araya geldi... kahvaltısız ve acelece bi gün oldu...
O arıyo çağırıyor diğeri acele gel diyo. ne yapacam bilmiyorum.
Ahmet abiye gittim önce oda çay ısmarladı... ben yine içmedim.
Bu sıcak hava da niye herkes bana çay ısmarlıyor sevmediğim halde...
Niye soğuk içeçekleri ısmarlamıyorlar anlamadım kızım...
Neyse ahmet abiyle kısa kestim ve bekleyenim vardı köşe de.. vardım yanına...
Mutlu olduğum an o andı işte... hasret zormuş gülcanım...
Özlemek acı veriyor bana...
Acelece birgün oldu dedim ya kızım!
Biraz moral bozucu ama çok mutlu geçti... Güzeldi günüm.
Yaşayan ve yaşatan canlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum....
Eee.. anlat kızım ben yokken sen neler yaptın evde...
niye gelmiş ki eve! ne dedi sana sonra....
Alla alla keşke kapıyı açmasaydın kızım.. Neyse boşver...
Aramadı gülcanım... gelmedi bu akşam.... Ben neylerim şimdi onsuz geceyi...
Söyle gülcanım ben ne yaparım 3 gün boyunca... Evet hemde çok özleyecem..
Arar mı sence? arar ya.. Ben biliyorum... Çünkü oda beni seviyor...
ben geldim gülcanım...kızgınmısın bana....öyle bir görünüp gittiğim için...:)kızma bana...ben seviyorum seni...efendim sende benimi saolasın..:)
aslında beynimde öyle çok şey dönüyoki anlatacak öyle çok şey varki...ama nedense ben kelimeleri toparlayıp bir türlü yazamıyorum.....gözümün önünde o görüntü var....dili dışarıya çıkmış elleri ayakları mosmor bir ölü beden.......bak şuan bile karşımda sanki....
ne zormuş...deli gibi iyicede inceledim.....daha önce resimlerde felan görmüştüm ama.....ama böylesini hiç görmemiştim...ve yanımızda can vermesi bizim yapacak hiç bişeyimizin olmamasıda çok acıydı....
bir parçacık mutluluğumda böyle silinmiş oldu..:):)
neyse gülcan beynim kazan gibi sonra görüşürüz..
geldiim gülcanım.....çocuklar gibiyim bugünlerde....geçen akşam...yürüyüşe çıkmıştıkki..kendimizi parkta bulduk....yaklaşık dokuz kişiydik..iki tanede bebeğimiz vardı..yaşlarımıza bakmayıp kendimizi salıncaklara kumlara saldık......tattirevallide denge kavgası yaptık..kızlar erkeklere karşı kim daha kimi havada tutucak yarışı...çevredeki bakanlara aldırmadan çocuklar gibi delicesine eğlendik....aykkabılarımın içi kum olmuştu...ve eve gelince annemden azar işitmek öyle hoşuma gittiki..keşke keşke tekrar çocuk olsam..:D
gerçi işittiğim azar biraz farklıydı...kocaman evlenmelik kız oldun hala üzerini pisletiyosun....yarın seni istemeye gelcekler..kızımız parktamı dicez..diye bağırıp durdu..olsun bağırsın:Drazıyım hep böyle bağırsın....
hep böyle azarlasın beni....üzerii pislettiğim için....bağırsın...içim garip gülcanım...sabahladım yine dün gece..:(