10 dk işim vardı pek bakamadım :P
Printable View
10 dk işim vardı pek bakamadım :P
Yemek Mi Yapıordun Yoqsa!..:D
o senin işin ..:P
keşke bu kadar sevmese beni...bu kadar üzülmese...dayanamıyorum böyle olmasına..:(
düşündüklerimden dvranıslarımdan werdigim karardan gün gelirde pişmanlık duyarmıyım acaba :((
geliceksin hemde seve seve..
yapma ya :)
yapmiş bile:D
Sana ne oluyor :)
Bildiğim birşey var
O da hiçbirşey bilmediğindir.
Bir Yaz Akşamında Hayata Attım Gözbebeğimi Bebeğim Öldü!.....
Sana söylenecek tek bi sözüm var bu ömrü sevgiye hasret mecnun misali yaşaman dileği ile..
Şimdi hoşcakal deme zamanı ama sen hoşcakalmayı haketmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir OoOoOoO....çÇÇÇçççÇÇçççÇÇÇççççÇççÇ:D
hep bu dünya hep yalan dolan senin sevgindir asıl olan ölene kadar biz fenerbahçeliyiz ulan .....
Bu dünya yalan çocuk Hayali yalan ümidi yalan Yarını yalan çocuk yarını yalan…Yalan dedim yalan Bu haykırışım içimde kalan Yak son sigaranı ve son dileğin le uyan çocuk Yalan dedim yalan
600 rr
Karadeniz'e gitmek istiyoruuuuuum
Bir masal gibiydi yaşananlar.
Hayaldi umutlu bekleyişler.
Yanlızlıktı bu aşkın sonu...
gecenin bir yarısı düşlerimi verdim sokak kedilerini.
Mutluluğu teslim ettim karanlıkta dolaşan sokak çocuklarına.
boğazımda kaldı
Dört tarafın yalan Çepe çevre dolan Kos koca mekan Sele serpe insan
Unutulmuş yüzlerce soru cevaplanamayan!......
ßoğazımda düğümLenen onca sözü azad ettim..
Aç avuçLarını..
İster yakaLa yüzüne çarp ßin pişmanlıkla..
İster bırak döküLsün yere bas gitsin..
Ya da Ez bitsin..
Son 2 Gün :D
Her Şey YAlan Bunlar Yalan Onlar Yalan Sözler Yalan Uyan Artık Çocuk!....
konular zamanı gelince güncelleştirilse ne güzel olur.. mesela sevgililer gününün konusu 14 subata yakın tarhlerde güncelleştirilse çok daha verimli olabilir fikrimce... neyse yorumsuz..
9 gün tatil tatil tatil tatilllll :D
O kadar yoruldum ki artık hayattan.. Yoldan geçen bir taksiyi çevirip uzaklaşan hayallerimi takip et diyesim var..
Kime güzel bir söz söylesem ona aşık olduğumu sanıyor. Oysa ben onlara değil, o sözü söylerken hayal ettiğim kişiye aşığım..
Dostluğun Ve Aşkın Arasında Sıkışmak Ve Seçim Yapamadığında Onları Sentezlemek Gerekir!......
oofffff herşeyden çok sıkıldımm :((( tat wermiyor artık hiç bişey bunaldımm dar geldi konya bana..!! :((
Anlayamadılar anlattıklarımda mana var İçlerinde mağaralar haklisin birazcık dar!.....
Sınavlara son..
söz vermiştuk tutamaduk biz sözümizu... süper şarkı :)
Özlem abla söz vermedin bize ama gelmek istediğini söylemiştin. Hatta geleceksin diye de bekliyorduk. Aradık ona rağmen gelmedin. :(
Çok güzel iki gün geçirdik gözdeyle.
bidaha gitmekmi allah korusun.
Tövbe Tövbe Haşa Haşa!...
Hayırlısı..
Emin ya gelmedim değil gelemedim :( Gözde'ye söylemiştim durumu,bende istiyordum ama kısmet değilmiş :(Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sağlık olsun ablacım. İnşaallah iyi not alır o fotoğraflardan. Baya emek verdik çünkü.
İçimden sadece 'GEL' demek geçiyor.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]