hmm ıyı nolsun yıne sıck bır ızmır aksamı :)
Printable View
hmm ıyı nolsun yıne sıck bır ızmır aksamı :)
sagol abım sukur eee sen nasılsın mod olsmusun hayırlı olsun :)
eyvallah sağol kardeş.darısı sana inş.ne işe yaradığınıda bilmiyorum ki :D:D
kontrol panelınden yonetıon işte sana verılen konuları :)
yavaş yavaş öğrenecez inş..sen neler yaparsın nerelerdesin uzun zamandır
ve aleyküm selam allah razı olsun ıyıyız sizler nasılsınızAlıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
süperiz pısmam ben hep buralardaydım sen yoktun be nerelerdeydın:)Alıntı:
dewran56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
walla izmirdeyım uzun zaman oldumu yaw :) bı suru yenı uye olmus baksana nesta abımiz mod olmus bızı banlar yakında artık
herkesee selam kimler var bakalımm..????
h.g sosyte ::) burdayım ben
yok kardeş olurmu banlamak ne demek.hem anlamam ben o işlerden..ama yeni üye olan arkadaşlar çok varAlıntı:
dewran56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bosver ogrenme onu sen :) benım banladım uye sayısı yuzlerı bulur walla co-admınlık yaptım uzun bı sure
oOoOoO HOŞGELDİNİZ AHMET BEY BİZ BURDAYIQAlıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
iyiki yetkisi yok hee:11::11:
kendı konularında vardır canım :)
aleyküm selam kardeşAlıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
HE YA BILMEZMIYIZ PISMAM:206::11: facebook SENINMIŞ ÖLE DUYDUM:11::11:Alıntı:
aranızda fazla ay farkı yok topu topu 2 ay burda eski ve yeniye göre sıralanmıyor burda emeği gecenlere ve hak edenlere veriliyo ilgilenenlere duyrulurrr...!!Alıntı:
yok loo reklam olmasın dıye ısım yazmıyorum buraya yoksa jıyanforum sonnoktam net bu forumların hepsınde uzun bı sure durdum
:17:Alıntı:
sosyete Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
pekı ya bi emek sarfetmeden vede daha mod. Nedir bilmeyenlere ne dıecen.!!
ee nasılsnız neyapıorsunuz 1 haftadır pek girmeye vaktim olmuyodu .
onu bana değill rohan ustaya sor...ben sadece hak edene verildiğini söylemek istedimm... tm mı aliii :21::206:Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yaw pısmam mesaj sayısı okdr onemlı dıl bence ama forumun emektarlarıda onemlı tabı modluk kolay deıl süper mod ve co admın forumun tamamına hakım olmalı
tamam ahmet ABİ;)
HAKLISIN PISMAM SENDE
cokda zor deıl banlanmıs uyelerın mesjları ıtına ıle mod olacak arkadasların mesjlaryla bırlestırlır :) mesj sayın bıde bakmısın 3000 bınlere tırmanmış :)
maşşallah amma sohbet etmişsiniz slm verdikten sonra kybolmusum ortalıklardan :D
tşkr ederim sawuranlım bnde iiym diemicem hastayım malesef :))
+ sosyete hgmişsin
+ dewran56 izmir sıcakmı bea
onu biz değillll mod olanlar ve dediğin gibi co admınler düşünsün sen kafana takma onlar ne yaptığını bilir sen rahatına bak takıl kafana göre..:1:Alıntı:
tmm va dedık ya haklısın:11::11::11:
bıraz iştee :) sabaha kjarsı bıraz serın oluyor
hoş bulduk nasılsın..Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
herkes hakettiğini alır bu forum hepimizin ne mod olana bir paye vardır nede yeni üyeye azl vardır.tek amaç Siirt değilmi.iman ve bilginin kimde olduğunu sadece Allah bilir
geçmiş olsun neyiniz var:(Alıntı:
hastayımm ya =))
sen nasılsın_?
+ walla sorma sewgili mod bey :D kaptım şifayı (grip) Allah bilir ne zmn kurtulcam buz gibi burda hawaya sanırım biraz zor gececek :)))
+ nesta abim selamun aleyküm =)))
+dewran56 sen konyaya gel soguk hawa depola biraz :D:D
aleyküm selam kardeş hoşgeldinAlıntı:
hehe gelırım bıraz ama nerdeeee :) sız ızmıre gelın ısının bıraz
bunada hastalıkmı dıyon sen:p:))
bu zamanda kıme sorsan grip olmuş be bi bana yaklaşamıyor:))
mod.bey
kım oluyo:))
yok ya ne modu ben normal bi üyeyim hem sen kendine bak prenses hanım...:8::11:Alıntı:
kolay gele arkadaslar nasılsınız bakim..!
sagol ıyı yaw muhabbet koyu sende h g :)
vay vay sen uğrarmıydın buralara......Alıntı:
EsmeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi ne olsun seni sormalıı
HOŞGELDIN AMCAM BENIM ;)Alıntı:
EsmeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İYİYİZ SEN NASILSIN DAHA ÜŞÜYORMUSSUN:p
sosyete bn sana demdim zaten savuranlıma demiştimde o mod deilmiydi yaw :s
+ savuranlım bnm için grip bi hastalık walla heleki konyadaysam berbat bi hastalık cok nadir grip olurum ben oldummuda kurtulmam zor oluor o yzden =)))
+ dewran56 walla halam cagırıoda gidemem bu saatten snra izmire malum okul staj öss =))