he walla ewde buz gibi elektırklı sobayı kiler den almaya gıttım we getırdım bırazdan ısınırım :) iyiyim arkadaslar uzun bır aradan sınra,tekrar beraberız :) sosyete ozletın kendını :)
Printable View
he walla ewde buz gibi elektırklı sobayı kiler den almaya gıttım we getırdım bırazdan ısınırım :) iyiyim arkadaslar uzun bır aradan sınra,tekrar beraberız :) sosyete ozletın kendını :)
hehe :) işin zor kolay gele
hadi bakalım inşla ısınırsın ben buralardayım sen yoksun..Alıntı:
EsmeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
walla benım bıraz ıslerım wardı bıde ramazan ayı yuzunden walla hıc bır sey yapamıyordum oruclu oruclu hıc bır sey c ekılmıyordu
ramazan bitti artık görüşürüz...
ee MILLET UYUDUNUZ MU:))
Canınız Sıkkın ve Çok Bunaldıysanız...
Çok Sinirliyseniz Gelip Bir İki Satır Yazın. İçinizi Boşaltın, Rahatlayın[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
(Umarım kimsenin yazacak sorunu olmaz[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ])
insanlar ne tuhah....ya da kısmet denen şey çok tuhaf......
Herkese kocaman dolusu sevgıler nasılsınız ?
hoşgeldın PISMAM ıyıyız sen nasılsın:)
herkese iyi akşamlar
slmm iyi geceler ben geldim nasılsınız....
iyi akşamlar hoşgeldiniz
selamun aleyküm napıosunuz_?
hiç ne yapalım takılıyoz işte..
hımm can sıkıntısı yani
+ yaw insan nezaket gereği siz napıosunuz der içimde kldı sölemiorm :D:D
:11: ya aynı şeyler bizim site fece falan filan yani her gece olduğu gibi..Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
selamun aleyküm...
dershane-okul-staj aynı zmnda öss magduru geldii :D:D siz nerdesiniz_?
buralarda takılıyoz bya bi mağdursun ha.:D
monoton yani yine face-msn-site fln diosun =))))
hea valla yazık bana 7de kalkıom 8de ewden cıkıom 21.30da anca ewe gelebiliom :D:D
Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
allah kolaylık versin ne diyelim :D
eyvAllah tşkr ederim ah bu ögrencilerin hali :D
e nasılsınız napıosunuz_? ((bu soruyu dha önce srmustum ama olsun))
valla ne olsun her gece ki gibi winamp listede ki 10 şarkı ve elimdeki sigarayla pc başındayım biraz olsun sıkıntımı geçirmeye çalışıyorum
hımm belirli sarkılarda takılı klmısız anlasılan..
sigara kapalı ortmda içilmez yasak :D hem saglıgada zararlı =)))
hyrdr bu ne sıkıntı böle kendimizden gecmişiz_? ((sölemiyede bilrsn tabe))
Selam Arkadaşlar Nasılsınız??
evet belirli şarkıları dinlerim en sevdiğim şarkılarAlıntı:
sigara kapalı ortamlarda kapalı ama benim odamda açık..:D
sıkıntıya gelince hep aynı şeylerden sıkıldım ...:D
aleyküm selam by_ex hoşgeldinn ...
hımm o zmn bnm coktan sıkılmam gerkiordu sosyete :D
Hşb Nasıl Gidiyor Keyifler Yerindemi
walla az önce sosyeteyede söledim okul-staj-dershane ve öss magduru bi şekilde gidior işte :D:D
snn_?
Bizimde Ev-iş,iş-ev + yorgunluk anlayacağın aynı şeyler ve berbat günler başka birşey yok
nie günler berbat ki _?
bn staj yptıgım yerdeki müdürn 5-6 kere bni okula gnderip tekrar staj yerine dönmeme bile sakinim sakinim diodum yani o güne bile berbat demedim :D:D
Kendi işini yapıyorsun rahatsın ama başkasının işini sana yaptırınca zoruma gidiyor ya adam geliyor ben yoruldum diyor bizimkide hemen mustafa var yapar ne olacak diyor adam yok diyor yinede yok olurmu mustafa yapar...
Kendi işimi 24 saat çalışarak yapsam çıtım çıkmaz ama başkasının işini yapınca o işten nefret ediyorum o zaman
anladınmı beni şimdi...
eet anladım hklısın ayrıca müdürn bna yptırdıgıda bnm işim deildiki adam sırf bnle ugrasmak için bi kelime buluor begenmior git okulda degstr dior katletti bni stajdan vazgecerim urasamam gibimi düşndü anlamadım gitti =)))
neyseee bn kaçar malum yine erken kalkacam ahh ahh :D:D
cümletten kndinize ii bakın Allah'a emanet olun ii geceler grsz byby...
Oysa bugün seninle farklı şeyler yapacaktık... :(Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
selam millet:)
a.s ceylo hoşgelmışsın;)
hoş bulduq kanka naber;)
iyidir kanka senden naber ben kaçar sonra grşz:))
oke kanka grşz :)
şşşşttttt kimler war bakiimmm selamun aleyküm millet bn gldm :D