a.s esemom hoş geldin sefa getirdin:D
Printable View
a.s esemom hoş geldin sefa getirdin:D
hoş buldumm :D:D nbr_?
Herkese ıyı aksamlar......
merhabalar hayırlı akşamlar herkese
:) kımse yok mu yaw
selam
HerKese İyi akşamLar ... :)
Yarın Sabah 0kuLun 0Lmadıgını BiLmek Ne Kadarda MutLuLuk Veriy0r İnsana ya :D :D :D
he sen oyle sana okulun degerını bence ıyı bıl ama yıne sen bılrısın
slm herkeze günaydın
bende geldim:D:D
Herkes ayrı teLden takıLıyor...:D
Ben de geLdim, merhabaaaaaa....:D:D
Herkese ıyı aksamlar beyler bayanlar keyıofler nasıl ? ben ıyıyım soracak olursanız :)
merhabalar herkese hayırlı akşamlar
mrb .....
selamun aleykum iyi geceler:D
aleyküm selam...
Hg'din...
hayırlı geceler herkese
hayırlı geceler abii...
teşekkür ederim kardeş benim pc ye nazar değdi galiba mavi ekran hatası yüzünden format atmak zorunda kaldım yedekte almadığım için bütün bilgiler arşivler hepsi gitti özellikle resim arşivimAlıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
geçmiş olsun hocam.
hadi ya geçmiş olsun abi :sAlıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
papatyalar-deniz-yeşillik doğa güzelligi fln tüh yazık olmus valla :s
+ hg DeRBeDeR abi...
teşekkür ederim Emin kardeş bir çok bilgiyi geri getirdim ama önemli data dosyalar var eksik geliyor
SELAMUN ALEYKÜM...herkese hayırlı geceler...
Sana birşey olmasın da abi...
aleyküm selam canem hoş geldin =))Alıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+ tekrar gçmiş olsn abi...
hoş bulduk nasılsınız...
merhaba hos bulduk esoo nasılsın:) merhaba ozbey iyiyim sen nasılsın
şahsen ben iiym çok şükür ((yrgnluk hariç)) sz naslsnz_?Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iiym cane bildigin gibi işte =))) sen _?Alıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı
Selam Arkadaşlar:)
iyim kurban sen nasılsın kardeşim görüşemiyoz artıkın...
Serserinim Sağol iyi gibi birşeyim işte
musti hoş geldin kardeşim
aleyküm selam gelen gelene maşşAllah :))) hoş geldin...
ii bakalım Allah daha ii etsin...Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı
bende iyiyim sagol:):)
merhaba by ex sen hos geldin:D
HşbAlıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Giden gidene Olmasından iyidir bence :5:
Hşb KurbanAlıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Nasılsınız Arkadaşlar??
Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Aleyküm selam sizede hayırlı geceler hoş geldinizAlıntı:
Hoş bulduk sizde hoş geldiniz...Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tabi öyle o yüzden maşşAllah dedim ya :DAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
şahsen ben iiyim ((yorgunluk hariç)) sn nasılsın_?
mı go :D hos bulduk
Çok Şükür İyiyim geçinip gidiyoruz
aman aman ii bakalım Allah daha ii etsin...Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sevgili sevgili board ailesi suan cvrim içi olupta yazımı görenlere sesleniyorum öhüm öhüm :D:D
cümletten ii geceler ii uykular + tatlı rüyalar...
bir sonraki sohbette buluşmak ümidi ile kendinize ii bakın Allaha emanet olun :D:D
görüşürüzz...
ben kaçtım tekrardan herkese hayırlı geceler:D