benim çok hoşuma gidiyor.devran isim değil dimi..yönetici asistanıyım bi firmada.:)
Printable View
benim çok hoşuma gidiyor.devran isim değil dimi..yönetici asistanıyım bi firmada.:)
isim yaw :) senın adın neydı asıstan hanım :)
ismim sevgi ..esra biliyo diye tanıyosunuz sandım sitede.özür:)
m oldum sevgı hanım walla tanımıyom forum uye sayısı oldukca yuksek ama tanıdıklarım bır elı gecmez sanırım :)
benimde öyle vakit buldukça girebiliyorum bazen kapatmayı unutuyorum.hep burda görünürmüşüm:)
ya bende bı konu vardı haftanın yenı uyesı secılmeden butun soruları cevaplım dıye gırdım konuyu bulamıom .. :)
gördüm :) Allah yardımcın olsun ne uzun ve rutin sorular..onları okuyordum.
ee walla zor oluyor senınde sorun varsa sor .. :)
sorum yok tşk:) ama temennim tabiki var hayatta istediğiniz hedeflediğiniz herşeye sahip olmanızı temenni ederim..ve tek duam aman beni haftanın konuğu yapmasınlar:)
Ona sen karar veremıon kı güldeste ablam bı yapıstı :) ya w sımdı olmaz dedım baktım sorular gelmış :)
evet güldeste davet ediyor.emeğine sağlık.ama konuk olmak hoş olduğu kadarda zor..çokta misafirperver.ellerine yüreğine sağlık..
ee öyle haftanın konugu olunca herksın sordugu sorulara cevplamak zorundasın sansın yok umarım benım cevaplamadgm soru kalmamıstır...
yok gibi hepsi cevaplanmış.küçükhanım sormuştu onlara cevap verdin mi?bu arada siirtliler buluşuyomuş. gtmek gerek ama fırsat olmaz.hepsine iyi eğlenceler.
walla hıcbırı benım gıbı ist bılemez ist olsam onları cok guzel yerlere gotururdum . :) ee artık ızmıre gelırsınız benım ıcın forum uyelrı
benim içinde adapazarına.madem siirtliler görüşüyo il il olmalı dimi:)
hmm sen daha yakınsın onlara :) yaw ızmır hala yanıyor gelın denıze gıdelım
VAY SELAMIN ALEYKUM CEMAAT :p
A. slm hosgeldın pısmam :)
herkese iyii gecelerrr
teşekkürler sizlerde iyi geceler hoşgeldiniz
hoş bulduk keyifler nasıl
hoşgeldın sanada ıyı gecelerAlıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
vay istanbul adamı naber görünmüyodun ortalıkta...:D
buralardayız be sosyete asıl sızsınız ıstanbul adamı baksana uçak falan ne iş la biz otobusle gittk:(:))
ee ne yapalım sosyete olucaksında otobüslemi, gideceksin..:D
:11:Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
SANADA BU YAKIŞIR :p
ewalla ya bakma sen şaka yapıom valla aniden oldu ne yapalım kısmet....
beni unuttunuz bende bilet kestim benimde hakkım var ne biçim adalet bu :):):)
SENDE GİT YAW TUTANMI VAR:p:))
Alıntı:
tomi_56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kusra baqma yaw evet tomi ben derbeder falan karışık mevzu yarın bol bol konuşuruz zaten..:D
yarın saat 10:00 da Ticaret San. Odası !.SaWuRaNLıM.! sende geliyorsun değilmi
ıyı geceler arkdslar ben cıkıyorum....
allaha emanet ol pısmam ;)
NEREYE TOMİ :( NE İÇİN
yav kursumuz var Sen yarın saat 10:00 da Ticaret San.Odasının Önünde bekle Son gündür
tmm tomı ;)
ben detaylı bılgıyı rohan abıden alırım saol
Detaylı bilgi için tıkla
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben kaçtım herkeze iyi geceler.....
sana da iyi geceler...
:1::1:
Herkese ıyı gunler umarım keyıfler yerınde .. :)
hamdolsun Allah'a herşey yolunda seyrediyor.
Fotoğrafçılık kursundan yeni döndük. Oldukça keyifli ve bir o kadar da faydalı bir kurstu.
Sizler nasılsınız bakalım, herşey yolunda mı?