Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : basbeLasi
uLa bi ben kaLmısım heaa :p
Bence Olumlu :)
Printable View
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : basbeLasi
uLa bi ben kaLmısım heaa :p
Bence Olumlu :)
ben olabilir miyim emre..!
RoHancım ßende istıom sen en uygun yere mod yaph ßeni.. öpTüm :) :41:
ROHAN ABİ BEN PROGRAMLAR DÜNYASINDA MODERATÖ OLMAK İSTERİM BENİ MODERATÖR YAPSAN SEVİNİRİM:) :62:
o zmn bende mod olayımm..
mesajlara bak daha 200 de nasıl mod olacaksınız_?
mod olmak kolay ama mesaj yazmak birşey deil paylaşım olcak hakedene verilcek yetki her mesaj yazana yetki verilse oo ilk önce paylaşım sonra yetki :8: :2:
Mod oLaMadım bagrim yaniii :):):)
Arkadaşlar, bu hafta sonu Site Yönetim Kurulu Toplantısı vardır. Toplantının ana gündem maddesi site yönetiminin baştan sona değiştirilmesi.
2 yılı geride bıraktığımız bu gece de 3. yılımızı yepyeni bir ekiple girmek istiyoruz. Sitemiz 4,880 kişi ile yayınına devam ediyorsa, işi ehillerine verme zamanı gelmiş demektir.
Mod başvuruları acele yapılmalı ve başvuru yapanların istedikleri - ilgilenebilecekleri - sorumluluklarını alabilecekleri bölkümleri belirtmeleri zorunludur.
Şart-şurt nedir diye sorarsanız eğer, önce ailenizi ihmal etmeyeceksiniz, öğrenci iseniz derslerinizi ihmal etmeyeceksiniz ve 3. sırada Siteyi ihmal etmeyeceksiniz. Yeni gelenlere yardımcı olacaksınız. Faydalı konular açacaksınız, fazla geyik yapmayacaksınız. Sitenin derdini kendi derdiniz belleyeceksiniz.
Deyim yerindeyse siteyle kalkıp, siteyle yatacaksınız. Sorun çıkaran üyelerle fazla muhatap olmayıp, hatta kaale bile almayacaksınız, direk bana veya bir üstünüzü, olmadı, diğer üst o da olmadı sırayla üstlerinize bilgi verip sorun çıkarını banlayacaksınız.
Sorunlu üye, zaman kaybı demektir. Biz burada nasıl daha faydalı oluruz hesabı yaparken, yanlış açılan konular, küfürlü mesajlarla uğraşmayacağız artık.
Sanal alem, yalan alem... Dostluk bakidir. Burada dost olmuşsak, kadir kıymet bilmişsek bundan iyisi can sağlığıdır. canımızı emanet edebilceğimiz dostlarımızla başladığımız uzun yolda, bir çok zaiat verdik. Şimdi taze kan arayışı içindeyiz.
Aramıza yeni katılan aktif üyelerin Siirt'in ilk ve tek portalında görev alması bizleri onurlandıracaktır.
Saygılarımla.
sayın adminim çok güzel yazmışsınız...
elinize ve yüreğinize sağlık...
inşaallah hafta sonu bende aranızda olacam..
ben olabilirim ama ben daha yeniyim :5: :5: