-
-
Emeğine sağlılk çok güzel olmuş bence..Bunlardan birini görmek isteriz Siirt Ünv. logosunda
-
alicim çok güzel olmuş helal :1: :1: :1:
-
hepsi birbirinden orjinal ve çok güzel logolar umarım bir tanesi kullanılır.
emeğine sağlık
-
-
aldığımız son bilgiler ışığında:
Siirt Üniversitesi için yeni bir logo çalışması söz konusu. yarın itibariyle son bulacak olan üniversite öğrencileri arası bir logo yarışması düzenlenmiştir.
yarışmaya katılan eserler arasında bir tanesi de aşağıda sunacağım logodur.
Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri, yarın son bulacak olan logo yarışması için birbirinden güzel logolar çizdiler. Sitemiz üyelerinden Kont da 2 logoyla yarışmaya katılacak kendisine şimdiden başarılar diliyoruz.
Siirt için hayırlısı olur inş.
işte yarışmaya dahil olacak eserlerden bir tanesi:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
Bu devirde hala logo için ölçü istiyorlar. Ölçüsü olmayan logolar değerlendirmeye alınmayacakmış bildiğim kadarıyla. Yani şimdi NIKE markasının logosu gibi kıvrımlı bir logo yaptığında ölçülendirme için parabol ve limit fonksiyon kullanman gerekecek. Bayrak çizmiyoruzki ölçü olayına girelim. Bu kararı neden aldılar anlamadım.
-
bana idareten bir logo lazım ve bu yarışmada bunun için denmişti.
bu kadar teferruata girdiklerine kalıcı bir logo arıyorlar. umarım anlamlı ve güzel bir logo seçerler.
-
Dj_pisune 3.logo harika tam bir marka gibi olmuş ellerine sağlık bize gösterdiğin için
-
Fıstıktan çok her bişeye benzedi ama olsun. Gırgırına bi logo yaptım hemen. (:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]