öncelikle namuslu saygılı düzenli tertipli yalan söylemiyecek beni gerçekten sevecek kısacası istediğim gibi olsun
Printable View
öncelikle namuslu saygılı düzenli tertipli yalan söylemiyecek beni gerçekten sevecek kısacası istediğim gibi olsun
bazen buluyosun ama evlenmek o kadar kolay olmuyo:DAlıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bi hata ettik hemen yüzümüze vuruyosunuz yaw:DAlıntı:
!SheKer! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:11::11::11:Alıntı:
sosyete Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:11::11: çok komik..:DAlıntı:
!SheKer! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi kalpli olsun
sevecen sempatik olsun bana yeter(:
Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bencede:D:D:D:11::11:
bence hiç komik değil ayıp yh :D:D:D:P
niye ayıp olsun:21::DAlıntı:
iğrençç...::21::11:Alıntı: