ben tam vaktinde geldim cok güssel bi toplantıydı güssel bi görüşmede oldu...
toplantıya gelen tüm abilere ve arkadaşlara tşk ediyorum...
Printable View
ben tam vaktinde geldim cok güssel bi toplantıydı güssel bi görüşmede oldu...
toplantıya gelen tüm abilere ve arkadaşlara tşk ediyorum...
Gelenler:
RoHaN
ZircoN
eLeM@n
"ŞaWuRaN"
CITY OF ANGELS
KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
MeTaLLiCa
SONnefes
ette_056
nefesimsin_bsk
nefesimsin_mse
Dj_pisune
Kont
BAD-DUA
MaSiVa
tomi_56
FuTBoLCu-R
ve kenan
toplantıya katılıp bizlerle beraber olan bütün dost üyelerimize teşekkür eder ayaklarına sağlık diyoruz.
tekrar bir araya gelmek ümidiyle yüreğinizden sevgi asla eksik olmasın.
mutlu kalın, sağlığınıza dikkat edin.
"Herşey Siirt İçin"
bir konu unutulmuş ama neyse....Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Gelen arkadaşlar teşekkür ederiz.
Toplantıdan kısa kısa notlar:
* Bayramın ikinci günü, 6-7, 7-8 gibi Kapalı Halı Sahada futbol maçı yapılmasına.
Bayramda 380 kurban kesmek üzere Siirt'e gelecek olan Atlas Jet firmasıyla görüşüp, 10 tanesinin tarafımızca ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasına.
* Photoshop ve Flash programlarıyla daha ilgilenilmesine.
* Açılan konularda ve yazılan cevaplara ayrıntılara dikkat edilmesine, yanlış anlaşılmalara mahal verilmemesine karar verilmiştir.
------
ŞİMDİDEN MUTLU BAYRAMLAR...
Güzel bi toplantı oldu hemde relde göreediğimiz abilerimizi ve arkadaşlarımızı görme fırsatı vermiş oldu.Bunun için sayın Adminimize teşekkür ediyorum.REsimde insan kırmızı gözü kapatırdı ammo canın sağolsun biliyorum çok yoğunsun.Gelen herkese sonsuz tşkler..
Sizlerle beraber olmak isterdim ama işlerin yoğunluğu yüzünden sizlerle beraber olamadım bayramın 2.günü sizlerle olmaya çalışacam
bunu hangi site yapabiliyor yaw herzaman tek yürek olmamız dileğiyle.
1 saaat gec katıLDım ama güzeL oRTamdı oRTamDa buLUnan Herkese Tsk.. Bı daha Kı toplantıda gorusmek uzere... Çawww