[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kesinlikle hayır
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kesinlikle hayır
başka işim yok sevgilimin sakızını çiğniyecem
neyse DerbeDer Sanada bişey diyememAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
kesinlikle hayır
ama sonra sana derimm :23:
valla resim güzelmiş bence de hayır
ağızdan ağıza birşey geçmezki diş hastalıkları var nasıl başkasının diş fırçasını kullanmıyorsak sakızıda çiğnenmez
şahsen ben babamın dedemin içtiği bardaktan da içemiyomki yaw sigara içiyorlarsa bide tamam hayatta içemem :271:
Sakız Sevmem ciqnenmesindende rahatsız olmam.. ama böle mübalaa lı bir sekılde ciqnelırse sinirlerim bozulur...
sevqiLim olmadıqı ıcın. bilemiyorum .. ama diyelimki var.
her halde ciqnemem belki hastadır.. örneqin :AIDS :90:
ben çiğnerdim bunda ne varki ha dudağından öpmüşsün ha azındakini çiğnemişsin
PeKi Sen CigneRmiSİn..? Hersey karsıLIkLI SevgıLım oLacak ya da oLan cıgnıyecekse bende cıgnerım... Bıde Sewgı Bence bu kadar basit seylerle ölcülmemeli... O Daha buyuk seyLerin Tarifidir bi SakıZda anLamInı buLamaSSIn Sewginin ve sewgıyLe geLene payLasImLarın...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : AYTEN_37
HADİ ARKDSLR YAORMLARINIZ BEKLIORM
SEVGILINIZIN CIGENEDIGI SAKIZI CIGNER MSINIZ..? :D :D :1:
MERK ETME SEVGIYI SAKIZLA ÖLÇMEYCK KADR DEGRINI BILENLERDENIM AMA AKLIMA BÖLE BI SORU GELDI VE KONU OLARK ACTM SADCE FİKİRLERİ MERK ETTIM SORYY :1: :81:
çok iğrenç ağzından çıkarıp sana uzattığını düşünsene. düşüncesi bile iğrenç
yer zaman ve mekan artı o anki duygular çok önemli olayı sakızla daraltmayıp daha geniş düşünüp ele almakta fayda var gerektiğinde çiğ tavuk bile yenir .....
bazen bazı yerlerde aynı tabaktan yemeye bile tiksindiğiniz arkadaşınızla farklı zamanlarda paylaşımlarınıza akıl sır erdiremezsiniz şimdi işin haydar hocaya ait kısmana girmeden yüzeysel olarak bir takılayım dedim ette 056 konunun başından beri kendini paraladı ama rütüğün korkusundan mıdır nedir haklı yere içinden geçenleri yazamadı fransız öpücüğünü denemek ve bademcik ameliyatıyla ilgili gençlerimizin bir sakızdan tiksineceğini hiç sanmam :51:
ağzından çıkarıp al çiğne dercesine uzatmasıyla bende çiğnemem ama çiğnenecek durumlarıda kaçırmayın derim :19: