Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Alish
Allahtan yargılamayın dedik ya...
Öncelikle kakaosuz..Senin üzülüp üzülmemen benim umrumda olmaz..Çünkü banane senden ya da senin üzülmenden...Ben sadece yorumumu yaptım keşke sende konuya yorum yapsaydın bnm yazdıklarıma yorum yapmak yerine...
Rohan benimki düşüncesizlik değil..Ben Siirttli olmayan ve maalesef 18 sene orda yaşamak zorunda kalmış biriyim ama KADER işte...O şehrin ve içindeki çoğu insanın bişi haketmediğini sölemek düşüncesizlik değil..Siirtten bir çıkın doğru dürüst bir şehire ya da metropole gidin her konuda neler kaybettiğinizin farkına varcaksınız zaten .. Hem insanlık olarak hem kalite olarak hem de yaşantı olarak... Ben vardım ve iddaa ediyorum Siirt insana hiçbirşey vermeyen boş bir şehir ve de vermicektir de HİÇ BİR ZAMAN...
Metallica yorumun için tşk yapılan yorum tabi ki sadece benim yorumum..Kimseyi inandırma gibi bir düşüncemde yok ..Sadece bir konu açılmış bende içimdekileri söledim...Yalnız bilgin eksin ...Ben Siirtte değil Adanada yaşıyorum..18 sene yaşadım Siirtte...Dinlemiş olduğum müzik tarzına olayı nerden bağladın inan anlamış değilim...Senin nickinde metallica bende sana satanist misin diyim çoğu metallicacılar gibi,kedi mi kesiosun diyim ..Metalciler öyle değil deme..Her gün burada hepsiyle ben iç içeyim ve de çok iyi biliorum nasıl olduklarını...Tabiki de hayır sen satanist felan değilsin kedi ws de kesmiosun..Sadece metal dinliosun ya da nicki sevdiğin için kullanıyorsun...Ben dinlediğim müzik tarzını hayatıma yansıtmam sadeece dinlerim..İnsanları dinlediği müzik tarzıyla bağdaştırmak çok yanlış birşey... Sende burda yanlış yapmışsın bence..Neyse seviyeli eleştirin için tşk ederim..
Gelelim katreye zaten hangi konuya yorum yapsak rap dinleyenler olarak bize vaaz verir gibi ders vermeye çalışıyorsun ve de rap müzik dinlioruz die laf atmaya çalışıosun .. Bu sadece bu konuyla alakalı değildir genelde yapıyorsun bunu..Yapma lütfen..Çnkü ben adım gibi biliyorum ki senden ÇOK DAHA İYİ BİR MÜSLÜMANIM..Lütfen ders vermeye kalkma bir daha ...Bu konuyla ilgili de gelecek olursak benim yaptığım düşüncesizlik değil tam tersi düşüncemi söylemektir...(Müzik meselesindede senin kafanda şu var..Tvde izlemişsin yabancı rapçileri,bir tarafınfa içiki ws çıplak kızlar bir tarafında uyuşturuc ws, merak etme bizim ve benim dinlediğim rap,bilidğim rap o değil,manevi raptir..O yüzden lütfen artık dinsizmişiz gibi davranma rapçilere ve de özellikle bana çünkü imaların yakışmıyor bir bayan olarak sana)
SAĞLICAKLA KALIN Allaha emanet olun VESSELAM
Dil ateştir biraz suyla ,söndürülmesi mümkündür...
Tırnaklarını aşındıran çözemediğin bu kördüğümdür...
Üzgünümdür haydi VESSELAM
Vuslatım gelmez mi bir an ?
Bekleyeyim , gurbetteyim , n edeyim ?
(...BU KONUYA SON CEVABIMDIR...)...
aLiS Adanada Yasadıgını bıLmıODum BıLSem BunLarı yazmazDım Ama Sanırım Bu sehırde Yasamadıgına göre artık bu sehirde kimin neyi hakettıgını sen kestiremesSin .. ve bi siirtli olarakta Siirt icin seninde ıyı olanı dılemen gerekir .. Ewet Belkide hep bu düsüncede oldugumuz ıcın ılerlıyemıyoruz Siirt Hic biseyi haketmiyo Düsüncesini kafalardan silemedigimiz icin... Aslında bu tür düsünen insanlar her zaman haketmedıklerıyle awunurlar ... SaygıLarımLa..