.................................................. .............................
Printable View
.................................................. .............................
saat...22:30 civarlarıydı kuzenle oturmuş hiçbir zaman sevemeyeceğim dizi kurtlar vadisini izliyoduk...anlamamama rağmen acayip dalmışım diziye...kuzenle aramızda duran telefonun çaldığını duymamışım...hopp absi telefonun çalıyo deyince kendime gelmiş kim olduğuna bakamadan açmıştım...
evet günlük tam bir filmlik akşam geçirdim...ve şuan çok tuhafım....
SewgiLi günLük bUgun senden nefret ettıgımı anLadım :D:D:D
Bir şeyler yazmak istiyorum ama ne yazacağımı da bilmiyorum açıkçası..Aslında yazacaklarım da belli ama yazamam ki işte..OLMAZ
Seni Seviyorum..gerçekten kim olduğun mühim değil...
Yapmak zorunda olduğumu düşündüğüm bişeyi yaparken çok yapmak istediğim birşeyi kaçırdım,kaybettim yine kaybettim!
...korkak olmadığımı söylemişti,hala öyle düşünüyor ama bu gün farketti korktuğumu birşeylerden.
Aslında bende yeni yeni ifade edebiliyorum bunu kendime,alıştırıldığım yalnızlıktan olur da koparsam ve yalnız olmamaya alıştığım anda yine,yeniden yalnız kalırsam diye korkuyorum ve eve kapatıyorum kendimi...
yalnızlığa boğuyorum alıştırıldığım dozda ve kaybediyorum yine!(Ha bu arada sende yalnızsın tamam ama dozu farklı işte.Bende altın vuruşlarını yapıyor sık sık,ama yalnızlık işte bu öldürmüyor,ölür gibi süründürüyor!
Yine abartıyorum,sence öyle ama benim hissettiğim bu,abartılı bir şekilde hissediyorum yani.)
Eskiden elimde olmayan nedenlerden kaybederdim birşeyleri artık kendi kendime kaybettiriyorum,farkettim.
Bir de ben çekilmez olduğumda sağlıklı düşünemeden davranıyormuşum,biliyorum,çok doğal bu.Yani ben sadece damarıma basıldığında çekilmez oluyorum değil mi?Basmayın ozaman,madem düşüncesiz davranışlarım batıyorsa,zaten toplasan kaç insan tamamen düşünceli davranıyor ki??
artık neden bilmiyorum,yani hangi birine..hangi darbenin su toplamış yeri yırtılıyor
da gözlerimden boşalıyor,bilmiyorum..neyse,kaybettim kendimi,bana müsade..daha 5 dosya yazıcam...
ne karmaşam bitiyor zaten ne de yapacaklarım,çok yoruldummmm :236:
Sevgili günlük bu gün bir konu açtım kimse cevap yazmadı burdakilerin nesi var :D:D
:95:
Merhaba qünLük bu qun 365 qün 52 berbat haftanın bir qünü daha.. her qunu sana kusarsam dayamaazsın qünLuk..
Lakın. her cefanın bir séfası vardır. insanLar cok nankor insanlar cok sahte yapmacık tavırlar ardından onca sahne ..
gözünü kan bürüyenlerin.hayatımı mahvetmek icin elinden geleni yapıyor.böyle tipleri yok etmekten zevk alırım..
CESARETI SAKLADIM ve CEBIME TIKTIM. BITIKTIM, HALDEN ANLAMAZLAR ORDUSUYLA AYNI YERE TIKIMTIM AH.!SANCILARIMA KARSI SEN YIKIKTIN
BENI ANLAMAN COK ZOR GUNLUK... ZOR OLMAK ZORUNDAYIM....
sewgılı gunluk bır arkdası daha tanıdım :)))
.,.,.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ....................................
günlük şuan kıvranıyorum...titriyorum...üşüyorum fakat sırılsıklam terledim..beyn,mden alevler fışkırıyo yazamıyorum..:(.
ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff