beklıyoruzAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
az önce döndüm. Birazdan yeni konu açıp gelişmeleri anlatırız.
Printable View
beklıyoruzAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
az önce döndüm. Birazdan yeni konu açıp gelişmeleri anlatırız.
Uzun zamandır siirtliler board etkinliklerine katılamıyordum bugün gerçekten güzel geçti :)
hoşgeldiniz,umarım eğlenmişsinizdir canlar :-)
Hoşbulduk Özlem eğlenme dışında uzun zamandır piknik ve etkinliklere katılamamıştım hem arkadaşları görmüş oldum hemde eski günleri yad ettik güzel geçti gerçekten :)
walla guzel gectı macta da yenıldık o bıraz uzdu dosrusunu solemek gekırsee
hasta oldugum için gelemedim yeni yataktan kalkabildim...
umarım eglenmişsinizdir.
Tillo ya gelen arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
Kötü yenildiler ama güzel bir maç oldu dostluk kazandı
Top oynayan arkadaşların da ayaklarına sağlık.
tillo spor oley tillo spor oley tillo spor oley oley beyazz yeşil beyazzz yeşill şampiyon tillo şampiyon tillo ay le le le le ay lel le hinne çok güzeldi eğlendik herkese tşk ettim güzel arkadaşlıklar kurduk hepinizi ayrı ayrı öpüyorum en büyük tillo spor .... nefesimsin mse ye ayrıcana çok tşk ediyorum tekrar görüşmek üzere .............
Önce kaleye gidip kahvaltımızı yaptık ardında etrafta gezerek fotolar çekip kısa sohbetler ettik aramızda. ve sonra yalın ayak yolda top oynaya oynaya tilloya doğru gittik. hatta yolda bir ara (cennine) bile oynadık. bayağı yorulmuştuk. ve tilloyu gezdik önce şifalı kuyu olmak üzere Cennet cehemme ve dünya tafsirinin bulunduğu camiiye gittik ardından gençlik merkezine gittik. langırt, bilardo, tenis oynadık kendi aramızda. ve Tillo girişinde bulunan kahveye gidip çaylarımı içip dinlendikten sonra Halısı, soyunma odası, lavabosu, hatta ve hatta Top'u olmayan Tillo halı sahasına gidip genç dostlarımızla Dostluk maçı yaptık ve 10-6 skorla yenilgiye uğradık. hak ettiler tebrik ederim bir bir kendilerini.
gelen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Rohan
zircon
CITY OF ANGELS
Kont
esmer
Dj_ pişune ve kardeşi ile arkadaşları
mehmet_123
Hakancuk
ette_ceza
efsane_1907
nefesimsin_mse ve tatlı yiğeni doğan
Xorte_kurda (kenan)
Puntas
uğur
hüseyin
Co Dalton (munzur) (maruf)
Ve ben (derbeder)
Bizlere rehberlik eden Melle bedredin ve hakancuk'a da teşekkür ederiz. sağolsunlar.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bunlarda benim Makineden enstanteneler
poz verdik verdik ama bir türlü çekemediler. Bende fotolarını çektim :D
Siz çekemediniz ama ben sizinkini çektim :)
devamı var >>>