Az Kaldıı Arkadaşalr :)
Bi toplantıı yapalım mı ne dersiniz ? :D
Printable View
Az Kaldıı Arkadaşalr :)
Bi toplantıı yapalım mı ne dersiniz ? :D
İnsan gerçekten de hayatında bazı gerçekleri unutamaz. Daha Siirtliler-Boarddaki ilk günümü hatırlıyorum.
Forumlara gününden bi merakım var dı ve Googlede gold wawe programını ararken siirtliler-board çıktı ama o zamanlar programlar hakkında bi bilgim yoktu
Hemen yöneticilerden şawurana pm attım(o zamanlar pm atmak bile bişeydi :) )
Saolsun hemen msnden yardımcı oldu(Tabi işini yaptıktan sonra engellemiş) :)
Bu site kimin die sorduklarımda arkadaşlarım zırcon ve Rohnanı söylediler biri şeref lisesinde diğeride çalışıyor dediler.
Neyse ZırCon aynı mahallede doğup büyüdüğüm mahalle arkadaşlarımdan bi tanesi aramızda hep kavga ederdik ama o zamanlar kavgalar bile güzeldi.Tertemiz içinde kin nefret taşımayan kavgalar...
Sonra ZırcoN geldi mersinden dolaştık havadan sudan bahsettik.Eski
günler falan filan,beni RoHaN ustadla tanıştırdı o zamanlar grafi yeteneğim yoktu muhaammed abi hiç unutmam manken vektorlerini gösteriyodu Zırcona sonra gitgide merak saldı.
Ne yazık ki kursa gitmemize rağmen bişeyler kapamadık ama kurs tanımadıklarımızla samimi yaptı.RohaN abinin yanında bi kaç bilgi öğrendikrten sonra kendimi daha da geliştirdim.Hatta City Of angels abiyle bile reel de orda tanıştık.
Hep etkinlik yapardı bu site ama gidemezdim pek samimi olmadığım için...ama zaman ilerledikçe bir birimizle samimi olduktan sonra sağolsunlar bütün etkinliklere davet ettiler.
Eleman abi,volkan hoca medeni abi şakir abi bülent hoca sitemizin abileri hepsi çok kaliteli insanlar sağolsunlar gerek etkinliklerde olsun gerek yardımllarımızda bizleri yalnız bırakmadılar.Hepsine tek tek tşkler
RoHaN abimiz bizlere her türlü imkan ve desteği verdi Bizi bizden fazla düşünerek iş imkanı ayarlarladı bir çok arkadaşa bize phtoshopu ve coreli göstererrek birer altın bilezik takmış gibi oldu.Burada önemsenmeyen bu iki programa dışarda geleceğin mesleği gözüyle bakılmaktadır ve bunları karşılık beklemeden yaptı.Kendi menfaatini düşünebilirdi Siteyi kapatabilirdi çünkü getirisi götürüsünden fazla başını ağrıtmayabilirdi ama her zaman bizdeki bu potonsiyeli görerek bizleri bırakmadı ve bizleri siirtliler-board çatısı altında barındırdı ve bizlerden istediği sadece hep bir arada olmak sizce çok mu...?Tekrar herşey için tşk ediyorum.
Derbeder arkadaşımızıda unutmamak lazım.Onunlada çok güzel günler geçirdik.Yeri geldi sabahın köünde fotolraf çektik yeri geldi gecenin bi yarısı güreste dolaştık.ve adının sayamyacağım bir çok arkadaşla tanıştım etteler gerçekten çok kaliteli insanlar ramy (o şimdi asker canı neler ister) o da çok iyi bi insan efsane (dosti) esmer(karizmamın önde gideni),koso,arif abi ulaş abi şimdilik aklıma gelenler bu kadar ama tüm board ailesine bir arada olduğumuz için tşk ediyorum
1 ve 2. yıla istanbulda olduğum için gelemedim 3 .yıl geldim ama çocuğun biri meyvesuyunu dökünce hemen eve gitmek zorunda kaldım.Bi aksilik olmassa bu sene inşallah orda olmayı düşünüyorum...
içinden geldiği gibi yazdığın için teşekkürler Pisune. Bilmukabele
@ZırcoN
Bu hafta değil ama önümüzdeki hafta bir organizasyon planlıyorum. 10 ağustos diye tarih belirledik ama resmi izinler halen alınmış değil. Şuan için herşeyi tasarladım diyebilirim. Resmi işlemleri hallettikten sonra bir toplantı ile durum değerlendirmesi yapılacak ve bu arada bir çok arkadaşa görevler düşüyor. Beni utandırmayacağınıza eminim.
abi inş elimden ne geliyorsa yaparım.
bende hazırım abi...kankamla beraber...:D
iyiki üye olmuşumm :119: :168: :168:
gecenin 10 aguststa yapılmama ihtimali mi var?
10 ağustos olsa gele bilirmisin abi
imkanları 10 agustos icin zorluyorum ins gelecem ramy<<istanbula gelecek bi gece misafir olacak bana 9 agustos sabahı ins bilet okliyecem
siirtte değilim siirtlide değilim ama siirt insanlarını ve bu siteyi çok seviyorum.....
burda olmaktanda mutluyum...inş güzel geçer gününüz...