hayırlı sahurlar :D:D:D
Printable View
hayırlı sahurlar :D:D:D
tskler sahuru bekleyen dostlara slm
sahuru beklıye n bırı yokmu
şimdi sahur saat gecenin 12 sinde gelip sahurcu aranıyor sahurda kimseden ses yok :))
selam,hayırlı akşamlar herkese.
Slm millet kimler var sahurda...
A.s
Ben VArın inş.
wayyyt canem f1rat ne haber . nasıl gidio . ne edion bu saateAlıntı:
f1rat Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Eyvallah Ette ne yapalım öyle takılıyoruz.
Sn ne ediyon.
Bugün dünyanın en güzel sahurunu yaptım galiba.
Benim çok ama çok anlamlı bir sahurdu. Saat 20,00'den itibaren işyerine gittim ve sabaha karşı 4.00'te yani 1,5 saat önce işten döndüm. Yoruldum ve eve döndüğümde sahur yapıp hemen yatmak istedim. Annem açmış televizyonunu Kanal 7'nin Eyüp Sultan Sahur Özel programını seyrediyordu. Kulağım sunucuya takıldı ve ekrana kilitlendim. Bu sabah Hz.Ali (r.a.)'ı anlatıyordu. O ANLATIYORDU, BEN AĞLIYORDUM.
Programın başını kaçırmıştım ama 1,5 saat süren program sonunda göz yaşlarım sel okup akmıştı. Seyirciler ağlıyordu, sunucu ağlıyordu.
Hz. Ali, Haydar-ı Kerar ne büyük bir zatmış. "Ben Ali'denim, Ali de Ben'dendir" diyen Hz.Muhammed (s.a.v)'i andık bu gece. 450 km çıplak ayakla yol giden Hz.Ali (r.a.)'ı andık bu gece. Peygamber sevgisiyle dolu Selman-ı Faris'iyi andık bu gece.
Uhud'ta şehit düşen Hz.Hamza'yı andık bu gece. Düğün masrafı için Hz.Ali'nin kalkanını satın alan Hz. Osman'ı andık bu gece. Allah (c.c.) tarafından, Hz. Ali ile gökte nikahı kıyılan Fatıma anamızı andık bu gece. Hz.Peygamber'in "sen hem kızımsın, hem anamsın" dediği, Hz.Ebubekir ve Ömer'in talip olduğu ama Hz.Ali'nin eşi olan Fatımatüzzehra'Yı andık gece.
Ne mutlu ki bana, bu gece bu güzel programı seyrettim.
Sunucunun dediği gibi, Ali'yi kötüleyenler ve Ali'yi aşırı sevenler zarardadır.
Ramazan ayının bitmesine 10 gün gibi çok kısa bir süre kaldı. Sitemizdeki teknik sorunlar nedeniyle Sahurcular Kahvesinde bulunup sohbet edemedik. Umarım bundan sonra sorun yaşamaz ve burada güzel sohbetlerde bulunuruz.
Allah yar ve yardımcımız olsun.