-
nasıl ki bir ülkeyi ülke yapan toprak parçası ise o toprak paçasını ülke yapan da insandır...her ikisi de bir bütündür..bir şehri şehir yapan,değer katan insandır ve bu yüzden siirt insanın misafirperverliği ve görgüsü siirti siirt yapmış ve en gelişmişlik düzeyine getirmiştir..farklı bir yakalşımla bakcak olursak yerel yönetim başına geçen belediye başkanlarının da sandelyede oturmasıyla şehir planlama çalışması yapmasıdır bu da başarısızlığın yegane sebebidir ..iyi bir belde yönetimi şehircilik hayatının vazgeçilmez bir parçasıdır..en gelişmiş şehir olmanın tek yolu;yol bakım onarım çalışması ve gelişmiş ulaşım olanaklarıdır;)
-
Allahtan Temennimiz Siirttin güzelleşmesi Ama öyle görünü yorki hiç bir zaman gelişemicek.
-
Hayır ben daha kendine adıma söylüyeyim ben siirt için ne yaptım inşallah sizler sayesinde Siirt için yapmak istediklerimi sizler sayesinde yapacağım buna cani gönülden inanıyorum...
-
Daha Çok Gelişebilir Ama Eskisi Gibi Değil Bunun Farkına Zaman Zaman Varıyorum !
-
hiç faklılık göremiyorum sadece okul ve derhaneler çoğaldı bu eğitim açısından iyi
-
valla benim düşüncemm siirt hiçç gelişme saglyamadıı az da olsa bazıı kesimlerdee düzeltilme olduu sadece ama şimdikii başkanın bişiler yapa bilecegine azda olsa inanıyorumm neden diye soracak olursanızz şimdiden temizliğee başlamışş
-
ben bazıı arkadaşlara katılıyorum bazı arkadaşlarada azda olsa katılamadım neden diye soracak olursanızz katılamıyom güzlleşmişş deniyoo ama heryerr aynıı güress caddesii yenii yapıldı kii bizim siirt ili başkanlarıı yapmadıı bazı parklarımızı ankara büyük şehirr belediyesii yaptıı neden bizim burdakiler yapmadılarda taaa oralardann bişilerr yapıldıı bence siirt bölede kalırr adam gibi adam gelmediği sürece
-
siirt az cok olsa yavaş yavaş ilerlemeye calışıyor tam ilerledi diyoruz teknik sorunlar yaşanıyor ve vurgunlar yaşanıyor.....böyle devam ederse hiç biyere varamayız....
-
hanii ben bii örnekk verecem kız tepemiz varr çok güzell ama azdaha bakım yapılsa mesela gölgelendirme enn önemlisi vardıyalıı bekçii konulmasıı çocuk parklarını az daha düzeltilmesii tamiratlarının yapılmasıı oturaklarınn çogaltılmasıı vede aile bölümleriniz yapılmasıı çok güzell olurr yapılmayacak bişi değil bunlarr gayett basitt devletten de gereken yardımı alıyolar zatenn ama neden yapmıyolarr
-
ben sadece içimden gecenlerii yazdım buraya siirt hakkında bunların yapılmasıı çalışmarr yapılmasıı gibi 1 den çok sorunn varrr bu sorunlarıı cözmekk tabikide birazz zaman alacakk tabiki gönlümüzz siirt tinn çok güzel kültürlüü vede gelişmişşş bir illl olmasını kimler istemezkii biz burda doğdukk kim bilirlkii burda da ölecegizz