abla bu kadarda degil ama
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
abla bu kadarda degil ama
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
niye ama yaa bence tam olmuş sence:D))))))Alıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ette sanada hazırlıyorum bişeyler..
hazırlıklı ol:D)))))))))))))))))
:):):):):):):):cook komık olmustu o tablo
ne şeker olmuşunuz tonton nineler tatlı dedeler:D:D
Vayyy rose ne güzel olmuş gülerek okudum yazını :)
tşkler dewamını bekliyorum
Dede de Hiç bi şey kalmamış :)
hehe süper olmuşlar emeğinize sağlık......
crazy_ette:ette yaw bu ağrı kesicimiydi?
ette_056:yaww nerden bilim oğlum sen eczacısın benmi eczacıyım..
crazy_ette:ne bilim midem çok ağrıyordu bi içim dedim.. polis sen iyi bilirsin hele bir bak şuna benm gözlerim iyi görmüyor bu ağrı kesicimi.....?
poliss56:abi mide ağrısı için ağrı kesici içiliyormuydu?..
senin aklın bir gidip gelmeye başladı haberin olsun ilaçları bize göstermeden içme ha bu arada elindeki ilaçta hemoroid ilacı sakın içeyim deme..
crazy_ette:ne hemoroid mi???
abooo abe ben ne ilacı almışım böle yaww ben harbi yaşlanmışım..
eczaneye gelen yaşlı amcaları şimdi daha iyi anlıyorum onlara bir ilaç beğendiremezdim anlatamazdım demek bu yüzden miş.
ette_056:abii senin bana geçen gün verdiğin ilaç yoksa bumuydu mide bulantım o yüzdenmi?.
abi sen bittin artık bidaha senden ilaç istersem bastonlu dede olayım:D...
poliss56:pardon abi sen bastonunu yeni yaptırmamışmıydın:D... hani diğeri çürüdü iyi deği falan diyodun.. şimdiki bastonunu çamdan mı yaptırdın:D..
ette_056:neyy ne çamı abi yılbaşımı kutlicaz (ette'nin kulakları arada ağar işitir:D)..
crazy_ette:ette sen kulaklarını baktırmadınmı?(kulağına bağırarak söyler).
ette_056:sen nasıl o bozuk gözlerini baktırdıysan bende öle baktırdım abi hem ben sağarmıyım bağara bağara konuşuyon:D
poliss56:off abi belim çok ağrıyor bir türlü doğrulamıyorum niye böle oldu anlamadım ki?
crazy_ette:abi sen bu yaşında bile eczaneye gidiyon bütün gün ayakta kalırsan tabii ki böyle ağrıyacak bak bana bıraktım ben..
poliss56:sen işi yaşlılıktan değil iyi görmeyen gözlerinden dolayı bıraktın en son hastanın birine antibiyotik diye uyku hapı vermiştinde hasta 3 gün boyunca uyumuştu akrabalarıda öldü diye azdaha adamı kefene sarıyorlardı:D...
crazy_ ette: (crazy_ ette poliss56'nın bun konuşması üzerine sinirlenir ama sinirden gülmeye başlar.. gençkende böyledi garibim:D..).. valla abi hiç hatırlatma onu hatırladıkça sinirlerim bozuluyor..
(neyse bunca muhabbetin ardından yaşlılıktan olsa gerek üç yaşlı arkadaş oturdukları koltukta sızarlar:D:)))))))))..)
crazy_ ette poliss56'nın bun konuşması üzerine sinirlenir ama sinirden gülmeye başlar.. gençkende böyledi garibim..)..
:D:D çok güzel olmuş rose özellikle sondaki yazıya çok güldüm :D:D
devamını bekliyoruz
by_ex=aman aman yoruldum biri yardım etsede şu sohbet odasına kadar gidebilsem....
küçük_hanım=hayırdır by_ex ne pinekliyon burda...
by ex=o küçük hanım bana eşlik edermisniz....
küçük hanım:beşlik yok bende mustafa..hala iş bulamadımki faruk abi marketine aldı beni müşteriler kaçınca kovdu..:D
by_ex=ne anlattın yasemin....anlamadım..:)
küçük_hanım=sağırmısın be mustafa..:D:D