bütün rakiplerimede başarılar diliyorum
Printable View
bütün rakiplerimede başarılar diliyorum
Şuan için yarışmayın birincisi olarak bordo34 görülüyor.. ikinci olarakta ahmetcan21...
Ve bu cuma akşamına kadar sürecek olan ödülü yarışmaya Yarın foto nizam çalışanları katılacaktır..
Ayrıca Son sözü ve yarışmanın birincisini fotoğraf sahibi Edebali abimiz seçecektir... iyi günler kolay gelsin..
slm arkadaşlar resimleri yaptım yükleyecem yanlız üyelik yaptım ve aktivasyon gelmedi bana mümkünse yüklemem için yönlendirebilirmisiiniz sanırım bugun son gün tşkle
muhey 56 ben foto nizamdan donjuan senin nickinle girmek zorunda kaldım üyeligim onaylanmıyo resimleri yaptım hazır mümkünse yardımcı olabilirmisin yada iş yerine kadar gelebilirmisin?
Konu silinmiştir.....
Konu silinmiştir.......
Konu silinmiştir.......
donjuan kardeşim bunu öncelikle solim ewt benim çalışmam seninki kadar mükkemmek değil ancak
ben amatör değilim senin amatör olduğun göünüyor
sen fotoğrafçı değilsen yani amatör değiğlsen inancın olsun bu kadar mükkemmel yapamassın
ben sana fotoğradçısın demiyorum yanlış anlama ama değilsende eğer o zman sen bu resmi yapmamışsın bu resim sana ait değildir
benim görüşüm budur
söylemek istediğim tam olarak şöyle bir şeydi. ok işaretleri ile gösterdiğim yerlere dikkat etmen halinde daha güzel bir çalışma yaparsın.Alıntı:
bordo34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu arada donjuan yaptığın çalışmalarda çok fazla blur kasmışsın. tam olarak bilemiyorum blur tool ile yavaş yavaş mı yaptın yoksa plugin ile işi otomatiğe mi bağladın ama burun delikleri olsun kaşlar olsun alındaki saç kılları olsun hepsini es geçmişsin.
Konu silinmiştir.......