evet arkadaşlar ben kadroyu açıklıyorum...bu kadroya itirazı olan 'ette' varsa bana danışsın....
1 - crazy_ette
2 - ette_056
3 - yiğit_efE
4 - batıkan_efe
5 - ette_çarşı
6 - yalnız_efe
kadromuz bu...dostça ve kardeşçe geçecek inşallah...
Printable View
evet arkadaşlar ben kadroyu açıklıyorum...bu kadroya itirazı olan 'ette' varsa bana danışsın....
1 - crazy_ette
2 - ette_056
3 - yiğit_efE
4 - batıkan_efe
5 - ette_çarşı
6 - yalnız_efe
kadromuz bu...dostça ve kardeşçe geçecek inşallah...
adminim sen bırak sahayı gençlere.yaşlandın sen gel benle tribünde beraber çay içelim :P :))
ha bu arada yaf herkes şawuran sporu tutuyor.bende ette spor seyircisi olayım bari :)
tamam olur :) Berkay Hocayla bugün görüştüm o da maçı izlemeye gelecek inş.
Ben iddaalı bi kadro çıkardım...hadi hayırlısı...
iyi o zaman yanlız başıma sıkılmam.benimde aklımda hoacamız vardı zaten.Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bende kımsenın gönlü kalmasın ama siz işi ciddeye aldınız bende alıyomAlıntı:
crazy_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ama kadroyu yarın sunucam ....
TAMAM CANE...AMA Bİ İSTEĞİM OLACAK..YA RIDO YUDA OYNAT...ONUN AYAĞINI KIRACAM:d:d:dAlıntı:
EsmeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bahtsız rabene ğude duymasın :D
Esmer, site üye olmak koşuluyla iddialı bir takım çıkarmanı bekliyoruz. Ben ve derbeder oynamasak da olur. Ama maç dostlkuk ve kardeşlik formatın geçsin istiyoruz. Güle oynaya bir sportif faaliyet yapalım istedik ama iddialı ekipler kuruldu. Hadi hayırlısı.
ben taraf tutmuyorum :) iki tarafta dost bana :) ğeyirlisi :)