Rakip Fener ne yapacaksın bilmiom :) :p
Printable View
Rakip Fener ne yapacaksın bilmiom :) :p
burda yapılan ankete göre
fenerbahçe kazandı):):):)
burda kazandık gerçekte beraber
fenerbaheçe =0
galatasaray =0
GALATASARAY: 0 FENERBAHÇE: 0
Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Fırat Aydınus, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Galatasaray: De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Mehmet Topal, Hakan, Arda, Barış, Ayhan, Kewell, Ümit, Baros.
[Aykut, Lincoln, Hasan Şaş, Nonda, Serkan Kurtuluş, Semih Kaya, Volkan Yaman]
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Önder, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Emre, Uğur, Semih, Güiza. [Volkan Babacan, Gökçek Wederson, Kazım Kazım, Josico, Ali Bilgin, Deniz Barış, Yasin Çakmak]
Gol: Yok
Kırmızı Kartlar: Emre Aşık, Arda (Galatasaray) Lugano, Semih (Fenerbahçe)
Hayırlısı Böyleymiş..:)
Gerçektende Güzel bir maçtı ama kırmızı kart azdı bence 2 kişi daha verilmeyliydi ,( Emre Belezoğlu, Sabri ye verilmesi gerekenlerdendi )
Teşekürler Şawuranlım Kadroyu ve maç sonucunu güzel açıklamışsın...:)
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tşkler şawuranlım fakat fener kazanmadı :)
cıv cıv'ler kazanmadı
Alıntı:
reşat-ist. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Civcivler derken ???
Benim dediğim oldu.
Beraberliğe veren bir tek ben vardım ankette.
tebrikler derbeder...Alıntı:
derbeder Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İddaa Oynuyan arkadaşlarımız, Bundan sonra Derbi maçlarını oynamadan önce derbederin yorumlarını almayı unutmayın...:)Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Şaka bir yana Gerçektende merak etmiştim bu beraberliğe veren kim diye tebrik ederim....:)
Öyle bir maç olduki utanç verici..!