flash kodu da eklense abi hiç fena olmaz derim flash şiirler sunuyoruz onları öyle sunardık..
Printable View
flash kodu da eklense abi hiç fena olmaz derim flash şiirler sunuyoruz onları öyle sunardık..
Araz e-kart ekleyeceğinin sitenin mahsuru yoksa linkini verebilirmisin.Yanlış değilsem Firefox eklentilerinde o resmi olduğu gibi taşiyabilme özelliği var tabi ekleyeceğin siteninde o kodları desteklemesi lazımAlıntı:
''ARAZ'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yarın sitenin adresini yazarım nesta abi
Herkesin haber kaynağını söylememe hakkına saygım sonsuz ki haklısınızda istersen pm den verebilirsin linki ...Alıntı:
''ARAZ'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ilginize teşekkürler süper moderatörümüz sıkılınca arada yorumda yazsanız açılan konulara..burda herkes elinden geldiği kadar sitede faydalı bilgileri paylaşmaya çalışıyor.bu uslubunuzdan eminim arkadaşlar rahatsız olacaktır.siteye katılımlara dikkat edin derim. :1::4:emeğe saygı adına yazdıklarım saygılar..Alıntı:
HaNıM aGaM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bakıyorumda herkez bi emek bi fikir peşinde ne güzel
Dailymotion eklentisi
Usta sen listeni hazirla ben gerekeni hallederim yalniz flash 1. Dereceden tehlikeli e kart uygulaması Flash sanırım
hanım aga önce açtığın konuları kontrol et daha sonra diğer konuları kontrol edersinAlıntı:
HaNıM aGaM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
en mantıklı fikir teşekkür butonu gereksiz mesajlar bir nebzede olsa temizlenir
tema için burada sizin istediğinizi birazda olsa kafamda canlandırdım buraya ornek tema resimleri koyup anket ile hangi tema daha çok oy alırsa onu uygulamaya alırız
benimde önerilerim var sanat eserleri kanununa aykırı konuların ilk olarak temizlenmesi ilerleyen zamanda canımızı yakabilir
yonetici kadrosunun tekrar gözden geçirilmesi
kategorilerin azaltılması yanılmıyorsam 400 kategori var
önerilerimin devamı gelecek
teşekkür ederim.üyelerin duygu ve düşüncelerini kısaca özetlemişsiniz.saygılarAlıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nesta abi o bölümü görememe sebebin sanırım vip üye olmaman kaynaklanıyor emin olmak için yetkililere mesaj attım haber bekliyorum vip üye olabilmen için 25 tane mesajının olması gerekiyor forumun kuralıAlıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]