Cambaz Abinin Takımında oynamak isterim sayqıLarımLa :d
Printable View
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
hani ben kimden oynuyom :(Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
Bizim Takım...
1.ZırcoN
2. Berkant
3. Eleman
4.Seboo( iyi bir kalecidir.. ) :D
5.Efsane_1907
6.Esmer
Karşı Takım...
1.SOnnefes
2.maiac chocuk
3.cambaz
4.ceymis
Bizim takım tamdaa sizlerden eksik var gibiii :245: hehehe Hadi oynayakkk :S
SENİ UNUTURMUYUZ ÜSTAT AYIP ETTİN
arkadaşlar 3 Eylül'e daha çok var. adam akıllı 4 takım çıkaralım. Kazanan iki takım final maçı yaparlar. Hepimiz kaliteli ve güzel bir maç izlenir. Ayrıca ödüllü olacak bu yarışmalar. Bunu da belirtmekte fayda var.
:1:
Rohan üzgünüm ama bu sorumluluğu almıyor.Halı saha işini sana bırakıyorum...........
Abin kurban olsun sana :245: Basbelası benim yerime oynasınAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : basbeLasi
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : hece56
Rohan üzgünüm ama bu sorumluluğu almıyor.Halı saha işini sana bırakıyorum...........
Abi neden vazgeçtin anlamadmm !! :S
Yine neden aksilik çıktı anlamıyorum. Bozmayın şu güzel etkinlikleri. Futbolu 1 yıldır oynamama rağmen sırf birlikte olmak için kabul ettim bu organizasyonda yer almayı.
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CaMBaZ
Yine neden aksilik çıktı anlamıyorum. Bozmayın şu güzel etkinlikleri. Futbolu 1 yıldır oynamama rağmen sırf birlikte olmak için kabul ettim bu organizasyonda yer almayı.
Bırak adam ne yapmak istiyosa yapsınn boşver.... Nasıl olsa dğer kazanmamışız gözündeee Oynayacağı maçta isee Gurur var başkada birşey olmazdı zatennn :57:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : hece56
bütün etkinlikler zaten sırtım da bir tane fazla olsa ne olur ki? Yine de teşekkürler.
Sebebimiz var Zircon.Gurur demiş saçmalamışsın.1 Eylülde tayinim çıkabilir ve memleket dışına gidebilirim.Sizi neden birşey demeden yüzüstü bırakayım ki?