inanmamak elde değil
Printable View
inanmamak elde değil
Aşkın zamanı ve mekanı yoktur diye dusunuyorum... Zaman ve mekan elimizde değildir... Bence soru siz olurmusunuz diye değiştirilmeli..
Bu biraz da internet muhabbetinin hangi seviyeye gittiği ve buluşma imkanının olup olmadığı ile ilgili.Ben şahsen aşık olmasam da ilgi duyduğum tipler olmuştur.Ama bitti.
katılıyorum zaten gercek aşk varmıki dogru duzgun bı de ınternet aşkı olsun ?Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : adıyaman
ben hayatım boyunca herşeye islami pencereden baktığım için. buna kesinliklle karşıyım ve katılmadığımı ifade etmek istiyorum.
eğerki müslümansak islam'ın bir anayasası var oda kur'anı kerimdir bence o anayasanın emir ve yasaklarına uymak lazım diye düşünüyorum.
katılıyorum zaten gercek aşk varmıki dogru duzgun bı de ınternet aşkı olsun ?
bende katılıyorum şahsen ben inanmıyorum sanal aşka
adına aşk denmezse de yaşanılıyor bazen bir kaç günlük aşk.. ve sonra yine ayrılıklar.
oldu bir kere.....
oldu ewet bi defa oldu ...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
adına aşk denmezse de yaşanılıyor bazen bir kaç günlük aşk.. ve sonra yine ayrılıklar.
oldu bir kere.....
hayatta oluyoda
net sayesinde ewlenmeler olmuş :D aşkta oluyo...
evet inanırım kesinlikle
inan varsa diyecek bir şey yok ama aşk değildir o
bu konu o kadar çok tartışılıyoki...bin birçeşit düşünce var..eee bende bu çeşite düşüncemi katmka isterim...yaşanılmaz......zaten kimse internette aşk yaşamıyo..internette tanışılıyo.....şahsen ben internette tanıştığım biriyle çok güzel bi ilişki yaşadım....ha sonu kötü bitti orası ayrı ama o sonuda internette değil gerçek hayatta yaşadm...yani ,nternet sadece b, araçtır bana göre..:)