ugur bı dahakı maca 4 takım cıkalım:) :105:
Printable View
ugur bı dahakı maca 4 takım cıkalım:) :105:
Yorumlar Çok Güzel Geç kaldım yorumlar için Ama benim söyleyeceklerimi arkadaşlar söyledi bile :))
Ama gerçekten Harika bi maçtı Herkesin ayağına sağlık :))
Arkadaşlar MAçın CD sini Aldım Bu gün ROHAN a vereceğim... :) Rohan Buraya Sunacak Ayrıca Ben Yaklaşık 10 Tane CD Çoğaltacam Eğer Almak İsteyenler Benim İş Yerimden Alabilirler... :) yarın Yada Perşembe Günü Burdan Duyurulur :)
Bunun yanında haftaya Eğer Boş Saat Var ise 1 maç Daah Çekmek istiyorum... :) Siz Ne dersiniz Arkadaşlar... :)
Oynamak İsteyenler İsimlerini yazdırsın... :) :240: EFSANE 1907 DIşındaki Herkes Oynayabilir :P :D
1 - ZırcoN >>> Oynayacaklar Bu Şekilde İismlerini Yazdırsın Burdan DUyurulur :) ... :) :213:
2- XorTe_KuRDa_56 (DJ_KeNaN)
:51: Ok O saman Kaldıı 10 kişi :D Cambaz Abi Ve Ramii + VOT Abide Oynar :) :257: :29:
3.RaMii :268:
4 Harby :272:
1...ZİRCON
2...RAMİİİ
3...XorTe_KuRDa_56 (DJ_KeNaN)
4...WOT56
5...CAMBAZ
6...ELEMAN ABE
7...HARBYCHOCUQ
8...MASİVA
9...PEYA
SIMDILIK BUNLAR VAR OYNAMAKK ISTYEEN ARKADASLR VARSA ISIMLERINI YAZDIRABILRILER SAYGILARIMLAA
:242: ya kardeşlerim kusra bakmayın gecen c.tesi sol ayagım sıcak suy ile yandı.evden cıkamıyordum...maçın olup olmayacanıda bilmiyordum...gelmedigim içinde üzgünüm.. artık cd lerinizi izleriz...olmazmı..
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
:242: ya kardeşlerim kusra bakmayın gecen c.tesi sol ayagım sıcak suy ile yandı.evden cıkamıyordum...maçın olup olmayacanıda bilmiyordum...gelmedigim içinde üzgünüm.. artık cd lerinizi izleriz...olmazmı..
oda olurr
ama cok keyıf alacagını belırtıyım kardeş
Evt Arkadaşalr Güzel Bir Maç idi :) Neyse Bu Konu KAPANDI! Sıradaki Konuya Hücummm :)) :D