ben iş arıyorum eleman ihtiyacım var mı?Emre abiiiii :61:
Printable View
ben iş arıyorum eleman ihtiyacım var mı?Emre abiiiii :61:
bol şans vedoo valla emre çok zor eleman alıyor daha önce ben başvurdum ama adam o kadar cimri ki asgari ücretin altında maaş veriyor ssk yok içeçeğin çaylar parayla....................eee daha neler neler
Allah yardımcın olsun vedoo
Buyrun Caylarınızı.....
Elemana İhtiyacım var Ama Bi Kaç Gün Çalışsın Bedava Göreyim Bakayım iyi İş Yaparmı..
yok daha neler ha bide beğenmezsen boşuna çalışmış olacaz olmaz kerdeş senin bu yaptığın hak yemek oluyor...
Eli ile çalışan işçidir.
Eli ve aklı ile çalışan ustadır
Eli aklı ve ruhu ile çalışan sanatkardır..........
günaydın emre bir sabah çayı ver ordan açık olsun
Buyur çayın :248:
bend ebir bardak alabilirmiyim acaba...
ne demek hayat ahnım süper moderatörlük şerefine benden olsun :)
Şimdi sen beni işe alıyon mu almıyon mu emre abi.... :60:
geç oldu ama çayı almaya geldim artık kusuruma bakmayın işten ancak kaçtımda...teşekkür ederim emre çay için..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Arkadaşlar... Teker Teker Alın Lütfen... :) ÇAYLARRRRRRRRR :D
alıyım zırcon eline sağlık sıcak sıcak çay içmekte ne zevkli oluyormuş canım
kım bana cay ısmarlamıyorsa ınsallah pc sı coker:) :9:
Batur efendi al sana bir çay yeni açılan karşı kayfenin sahibi Humanist'ten hediye ; nede olsa bu kayfenin sahibi yok ortalıkta
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Buyrun Çaylarınızı
way allah razi olsun ohhhh tadi da ne güzelmiş be yaaaaaa
teşekkürler tavşankanı olmuş ohhh...
cay varmı ? :248:
emoş 2 çay alabilirmiyiz yorgunluğa iyi geliyo senin çay
emoş kim yaw burda :63:
evt arkadaşlar şu anda saat sabahın 5. ben cayı yenı ateşe koydum üyelerimiz gelene kadar hazır olsun yaw geldiginizde biri poaca falan getirsin acıktım loo :206: :45: :yes: :222:
ver ordan bir tavşan kanı çay da içimiz ısısnsın
al parasınıda sonra yok ben görmedim yok ben duymadım demiyesiniz
qarsan kım :D
qarson Kardes qel 3.627 bu kadar Üyemize cay ver :D şirketten :D
Şirket muduru RoHaN SağoLsun.. :19: :42:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SeRaP
emoş kim yaw burda :63:
Serap Abla Ban Emre Yerine Emoş Diyolar :1:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Çaylar Geldi Ücretleri Topluyayım
Gece Cayı Cıktı Taze Taze Yok Mu İçen Siparişleri Alayım...
ugur kahve getirene kadar emre alırım senden bir çay ama sırf dem olsun tamam...
oldu ablacım ama sırf dem olursa sana pahallıya patlar 50ykrş
senin o güzel canın sagolsun ablam al sana 1 ytl yeterki sırf dem olsun...
eheh Çay İçelim Madem öle :P
:52: bi çayyyy :52:
YORUCU Bİ GÜN GECİYORUM ...Bİ CAY İYİ GİDER YADA SOGUK Bİ İCEÇEK GÜZEL OLUR...
sana ÇAY YOK... :20:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : esmer_gitarist
emoşuma bi cay verin aslan kanı olsun benden :245: :62:
bende bir çay alım yolur en demlisinden
hemen geliyo ablam demlensin :269:
YOkyaaaaaa o zaman sanada yokkk :211: :211:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SONnefes
sana ÇAY YOK... :20:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : esmer_gitarist
Bende Bi Cay Alabilirmiyim :60: