yorgunum ve uykusuzum ama uyuyamıyorum
Printable View
yorgunum ve uykusuzum ama uyuyamıyorum
günlükkkkk moralim bossuldu yine...
nasıl düzeltecem bilmiom yaw...
takla at duselir :dAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
günlükkkkk moralim bossuldu yine...
nasıl düzeltecem bilmiom yaw...
off günlük off...derdim büyük babam izin vermiyo halamlara gitmem için...:D
az önce meri yine aradı nolur gel diyo ya.....of baba off.adam hissetti tabi.:D
dünüm yine çok keyifliydi.....annem babam ben yürüyüşe çıktık..ama gülmekten yürüyemedim...annemle babamın atışması beni öldürecek gülmekten ya....sonra eve geldik..biraz bizim bahçede oturduk.....babam üşüdüm dedikçe annemde donsaydın bari diyerek üflüyo babamı...hey allahım ya..bi akıllı olmazmı bir ailede..yok işte yok.....
bugün edanın sevgilisiyle tanışabilirim....geçen hafta tanışacaktık ama.ben amcamlardaydım......ya evde pineklicez ya da gezicez bakalım kısmet......annem babama söylerse çanta hazırlıcam halamlara gitmek için....inş izin verir sende dua et....
aa dün markete güttüm günlük....reyon görevlisini gördüm.....tam yanından geçerken isom aradı....canımın içi efendim diyerek açıncaenişteye selam dedi....enişte değil o ayrıca enişte olsa bile senin enişten olmaz dedim...güldü.....isoda kim o ya söylesene diye çatladı meraktan....
sanırım bizim mahlalede bir yerde oturuyo çünkü bir kaç kez bizim evin önünden geçerken bir kaçkezde hafızımın evinin önünden geçerken gördüm.....
aman neyse ya....içimde sevinç var günlük...nolur dua ette bozulmasın...
niye günler sıkıcı çözmek zor hakkaten bazen dşünüyorumda biz neler yapıyoruz ama çözemiyoruz 5 bilinmeyelnli denklem gibiyiz
bir hikaye yazmaya başlıyorum uzun soluklu....hikayeden çok kısa bir roman diyebiliriz......ama nereye yazsam bilemedim......günlük bakma yine bişeyleri ört bas etmeye çalışıyorum
tamam iyiyim günlük..hiç bişey yok...sadece koca bir sorun var......beynimden silip atmaya çalıştığım....ve bunu yaparken canımın oldukça yandığı bir sorun....başarıcam güçlüyüm yapabilirim..silebilirim....
evet unutmak istemezdim silip atmak istemezdim...ama artık istiyorum......beni bizi silip devam etmek istiyorum....belki tek başıma belki çoğul farketmez.....artık bahsetmek bile yok....
iki gündür sinirden titriyorum...söyleyeceklerim beynimde dolanıp duruyo.....bu sefer gerçekten değerimi anladım....
tek başına ve güçlü olarak........yürekte kırıntı kalmamalı ......gözler kapalı nereye götürürse ayaklarım.....hadi...
sabırla bekliyorum bu sabrın sonu nereye varacak bilmiyorum ama...umarım iyi biryere ve iyi birine varır....ya bitecek yada bitecek....
güzel bir akşamdı...ama aklım fikrim çok karışık...ne yapsam bilmiyorum günlük ne yapsam bilmiyorum..
ççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç
hep işin kısasını severim iler gayet iiii sorun yokk allaha binlerce şükür
ujhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ölsemde korkmuyorum...günlük korkmuyorum.........
bir çok şeye aklım ermiyo ama...bildiğim bişey var...lakin artık onuda söylemem.....
benim günüm burda geçti dün 11 den beri siirtliler boardı dolaşıyom yeni arkadaşlar edindim ve çok mutluyum
Uzun Zamandan beri bu şekilde bir günlük yazanı görmedim :S
Belliki baya dertlisin ve sıkıntıların başından aşkın...
Benim şu ana kadar herhangi bir günlüğüm olmadı. Aslında geçmişte yazdıklarımı bu gün hatırlamak istemiyorum gibi birşey...İyi günlerim oldu ama kötülerde oldu fakat ne yazmışsan nedense ilgimi çektii bende yazmak istedim...
Hadi bakalım ben günlük değilde 1 yıllık yaziyim...
27 Haziran 2007 Yılıı kendi halimde dolanırken nette biri ile tanıştım. Benden deli dolu idi ve ister istemez ilgimi çekti.
Birkaç gün boyunca arkadaş olarak takıldık ama daha sonra kendimizi kaptırdık...
İlginç ti kii ne kadar uzak olsa ona olan sevgim 2 kat artıyodu. Her gün onu düşünür her gün sabahlara kadar beraber olurduk. Ama İnt. üzeri...
Kendisi yurt dışında idi... ve ondan milyon km uzakta idim. Nasıl ulaşabileceğimi bilmiyordum. Bir ara Türkiye ' ye geleceğini ve Ankara da olacağını söyledi. Ağıstos ayının 5 inde buluşmaya karar verdik. Bu süre zarfı içerisinde ablası ve eniştesi ile görüştürdü beni. Fakat istenilen şekilde bir tepki alamadık. Aksine o an yanlarında olsak öldürürcesine bir tavır sergilediler...
Buna inat kesin buluşmaya karar verdik. Düşünün ki herşey hazır ve yarın yola çıkacaksınız... Birden telefonunuz çalıyor ve kendisinin pasaportunun kaybolduğu söyleniyor... :)
Ablası pasaportunu saklamıştı ve Bütün ailesi gelmesine rağmen o Yurt dışında ve yalnız kaldı...
Bu durumdan ister istemez etkilendik hatta fazlası ile etkiendik....
Aradan 1-2 hafta geçti aramız açılmaya başladı. Bir gün bana başından geçen bir olayı anlattı...
Kendisi bir aralar birini seviyormuş ve yaklaşık 3 yıl önce bunu terkedip Türkiye ' ye geri dönmüş... Buda o zamandan beri kimse ile beraber olamamış... Yani yapamamış. Taki ben çıkana akdar ama bizim aramızda da dağlar kadar fark var...
Kendisinin soğuk davranışlarını sezdiğimde 1 hafta boynca ortalardan kayboldum ve 1 hafta sonra kendisi msn üzeri görüştüm. Kendisine olan biteni anlattım ve bana ya evet yada hayır demesini söyledim. Evet dedi fakat hala çocuğun memlekete geri dönmesi ile hala onu düşündüğünü farkettim...
Aradan birkaç ay geçti. Herşey güzeldii fakat birden ortalardan kayboldu. Hiçbirşekilde haber alamadım. 2-3 gün geçince anladım ki terkedildim... :)
En fazla koyanda aslında nedensiz bir şekilde bırakıp gitmesi idi...
Bir ay geçtii aradan ve çıkageldi... Yok seni unutamadım felan filan olmuyo vb. gibi laflar...
Derken ona karşı hissetmiş olduğum duygular beni ele verdi ve yenden başladık...
12 Şubat 2008 idi...
ve
13 Şubat 2008 de' n şu ana kadar herhangi bir haber alamadım...
3. kez bırakıp gitti... Nedensizce...
Keşke bana o an seni istemiyorum veya başka biri var veya tipim deilsin veya kötü alışkanlıkların var veya... veya ... veya...
Herhangi birşey deseydii inan bu kadar koymazdı...
27 Haziran 2008 :)
Aradım ama açmadı... Veya açamadı...
Ben sadece sesini duymak iiyi olduğunu anlamak için aramıştım. Fakat o hissi bile tattırmadı.
Kalktım mesaj yazdım...
Sadece Sesini Duymak İstemiştim...
Yasemin
Sana anlatmak istediğim En azından bir neden söyle... Eğer gerçekten seviyosa çocuk benim yaşadıklarımı yaşaması pekte iyi olmaz...
Eğer gerçekten sevdiğine inanıyorsann yerinde olsamm bırakmazdım...
Zaten 3 günlük dünya... Bir Ömür mutsuz olmasına izin verme...
merhaba günlük....
Zircon arkadaşım varya aslında her ne kadar güler yüzlü olsada çok acılar çekmiş yüreği yara olmuş hala izi durur bir çilekeş...
evet günlük bende sana geçmişte zirconla yaşamış olduğum bir maziyi anlatmak istiyorum...
ne zaman zircon arkadaşımın canı sıkılsa, gözleri uyku tutmasa beni arar bize gel der...
ve ben her defasında gittim...
yine bir gece aradı derbeder bize gelir misin dedi..!
düz üstü bilgisayarımı alıp yola koyuldum gecenin 2'sinde..
etraf karanlık ve sessiz. yollar acı kkokuyor..
sigara dumanı boğuyordu beni ve Siirt'i.
evlerine vardım zile basmadım çağrı attım..
zile bassaydım gece gece herkesi uyandıracaktık çünkü..
derken düz üstü bilgisayarımı da nete bağladık ve takılıyoruz.
bir yandan çay içip koyu sohbetler ediyoruz...
ve defalarca oyuna geldiğime rağmen
en pis oyunu bana zircon ve o yurt dışındaki kız oynamıştı.
unutulacak bir gece değildi. hala da unutmadım.
aklıma geldikçede yüzüm kızarıyor utanıyorum :D
derken o gece yengemiz olacak hanım efendiyle bayağı samimi olmuşuz.
ve hatta zirconla bir ara bacanak bile olmuştuk.
ama benimde kaderim zirconla aynıydı..
ikimizde aynı duguları yaşadık.
ve ikimizde terkedildik...
ama yaşanan herşey güzeldi...
zircon herşeye rağmen seni hala seviyorum...
sen benim en yakın dostumsun...
sebebini anladın değilmi....uzun uzun anlattım sana..ve dinlediğin içinde saol ziecon kardeş....Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
Yasemin
Sana anlatmak istediğim En azından bir neden söyle... Eğer gerçekten seviyosa çocuk benim yaşadıklarımı yaşaması pekte iyi olmaz...
Eğer gerçekten sevdiğine inanıyorsann yerinde olsamm bırakmazdım...
Zaten 3 günlük dünya... Bir Ömür mutsuz olmasına izin verme...
günlük....birdaha baktımda şöyle geçmişe çok canım yanmış benim ya..:(
ama şuanki acıyla kıyaslamam kıyaslayamam..:(:(
sabaha kadar oturdum yine.......kavgalarım yokluğuyla değildi......kavgalarım yastığımlaydı........gözyaşlarımla yumruklarımla....beynimleydi kavgalarım.....
bazen şaşırıyorum onca yyaş nerden çıkıyo diye....yanaklarım yanıyo...bilirsin günlük tuzludur benim gözyaşlarım.....sinirlerimde bozuldu
akşam babamın kardeşi geldi..atık amca demeye dilim varmıyo....sırf bizde diye.saat gece 12 de geldim eve....evet amcam ...saygımda kusur etmem ama sevgi beklemesin benden......şuan askerde abim sıkıntı çekiyosa ve onun sıkıntısına sebep olan amcam ise benden sevgi beklemesin.......tatile çıkmış beyfendi günlük düşünebiliyomusun ya...hani borçları vardı haciz gelcekti....abimin asker parasını gidip yazlıklarda yedi...bide bize gelmiş ya.....kendimi zor tuttum.....oda saygımdandır...babamın üzülmüsene dayanamadığımdandır.....
bu sabah gemlikten haber geldi...düğün hazırlıklarına başlamışlar..eh bizde başlayabilirz artık.....dayı kızı evleniyo benim..oun için bu hazırlık.....biriktirdiğim kontür ve hat parasıyla güzel bi hediye aldım...canımın yarısına...canımın yarısı kimmi....o benim büyük sırlarımdan birisi günlük...çok severim fesatlık yapma günlük ablam demem yeterli sanırım..:)
günlük ya...düşünüyorum nasıl alıştım sana.....senin sayende kara kaplı günlüğüme yazmayı unuttum....bak kıymetini bil....hergün aksatmadan yazmaya çalışıyorum.....
şuan bana iyi gelecek bişey biliyorum....oda gemliğe gitmek olcak......dua et zaman çabuk geçsin...dua et içimde kanayan yaram dinsin....ve dua et benim içinde bir yerlerden mutluluk parçacıkları sızsın...:((
valla günlügümü hep kısa şekilde yazmak isterim yani işte çalıştıgım içn işler gayet ii güzel allah kaza bela vermesin bu kadar:D
şawii maşallah çok güssel söylemişsin...
baştan sona kadar okudum...
duygularını çok güssel yazmışsın.,
bence tümü gerçek yüregine saglık..
edit:ette_056
eywaLLah eroL.. dewamı gelecek.
Evet günlük :)
Sanırım seni en son dolduracak kiişi ben olacağım Ama sadece bu gecelik...
Bu Aralar iş konusunda baya bi düşünceli idim. Aslında uzun zamandan beri soru işaretleri ile geçiyorduu zamanım. Ama bu gün son noktayı koydum ve işime devam edeceğim.
Bana değer veren arkadaşların beni arayıp sorması beni memnun etti. Ve Bizim şirketin Aşçısının gördüğü rüya beni baya bi düşündürdü...
Aslında söyledikleri pek iç açıcı deildi ama gerçekten çok önem taşıyodu.
Bir günlük yaşantımı rüyasında aynı şekilde görmesi ve o günü yaşamam gerçekten ilginç geldi...
Sanırım Yasemin sayesinde seni her gün doldurmak zorunda kalacağım. Aslında bir yandan da hak vermeye başladım ona...
Gerçekten birşeyleri paylaşmak ve sıkıntılarını karalamak insanaa huzur veriyor....
Umarım seni aksatma fırsatım olmaz ve herzaman yanımda gizli bir dost olarak kalırısn... :P
geldim can...bilmem farkındamısın sana iyice samimi davranmaya başladım..tamam yavşama hemen:D
hayat soğuk ama havalar güzel.....kusenimin geleceği haberi beni müthiş sevindirdi....saat akşam 22:00 de çarşıya çıkıp kuzeni aldım......eve gelip amcamları yolcu ettikten sonra saat 23:00 civarlarıydı markete çıktık....nevale hazırlayıp ümraniye turu attık....sonra kuzenin sevgilisi bozuk attı bu saatte dışarda ne işiniz kız kızza diye....ama iyi geliyodu...beynime oksijen gitmeye başladı sanki......kuytu bi köşeye çekilip dertleştik ağlaştık...ilaç gibi geldi bana....
bazen düşünüyorum günlük niye böyle oluyo diye ama kafayı yicek gibiyim ya.....herşey üst süte......
benim başım dönüyo sarhoş gibiyim..şuan.......yine sakinleştiri iğneyle duruyorum.....şu halimi bilse ne yapar acaba....
kötüyüm çok kötüyüm......
bu arada yazanların çoğalmış......ne güzel.......bak kalemim arkadaş gelmiş sana....
Kusura bakma yapamadım . Bir türlü beceremedim seni sevmeyi. Az sevmek değil bu. Çok sevdim.... Paylaşamadım seni içimde kimselerle.
Kaldım işte en sonunda da sensiz. Sensizlik... Acıtır işte. Aşk neymiş bilmezken sende öğrendiğim için olsa gerek sensizliği hazmedemem. Tutkuyu ilk sende yaşadığımdan olsa gerek artık öylesine yaşama devam etmem. Son bir defa son bir defa daha derken, sensizlikteyim. Yalvarıyorum artık Allah a ne olur öyle bir acı ver ki bana unuttur bunu diyorum! Her an dualar ediyorum. Ne olur Rabbim unuttur ya da al da canımı unuturum diyorum.
Ben şımarık bir çocukkken bu kadar büyüdü düşüncelerim. Hayatın her zaman mutluluk olmadığını öğrenebildim sonunda. Teşekkürler sevdiğim bunları öğrettin bana. Bir de aşkı sevdayı, acı çekmeyi ve tutkuyu!!!
Göz yaşlarım isyandalar artık. Bedenim yorgun... Ruhum şuursuz... Ben ben değilim işte... Ah canım yanıyor! Yapabileceğim tek teş dua etmekse, hayatımda hiç etmediğim kadar dua ettim.
Artık zamanla diyorum geçecek sızılarım, pişmanlıklarım... Kendi kendime vursam kendi kendimi dövsem geçer mi pişmanlığım? keşke!!! Özür dilemek bile yetmiyor artık. Onsuzluktayım işte.
Onsuz günlerimi selamlıyorum. Onsuz; acılı, sefil, mutsuz günler... Neden mi bu kadar arabesk günlerdeyim? Çünkü beni böyle günlerden çıkarmıştı benim geceyarısı güneşim... Ve..... Tekrar battı. ben se tekrar dönmeliyim kendi mekanıma...
HOŞÇAKAL MUTLU KAL SEVDİĞİM!!!
Senden sonra... ne yaparım artık bilmem senden sonra... Acılarımı bitene kadar çekerim. İzlerini temizleyemem ama!!! Senden sonrasını yaşatmaması için Rabbime edeceğim tek dua olur!!! sensizlikte ben buyum....
gecegüneşi:((
Evet Sevgiili günlük....
Bu günün son mesajı tekrar bende kaldı gibi :)
Aslında bu gününde dier günlerden pek farkı yok gibi :)
Saat 8:30 da iş başı yaptımm Pek iş yoktuu dışarı çıktık bahçede uzandık elemanlarla beraber :) Daha sonra oyun oynadık elemanlar geldi hesap kitap işleri ve en sonunda paydos ettik. :)
Eski iş yerime gittim Araba bende idi arkadaşı aldım dolaşmaya başladık gezdik tozduk ve şimdii burdayım :)
Sana yazmamın nedenii Alışkanlık yaratman. Bellimi olur belki özel bir durum olurda daha farklı yazarım :)
Şu An Bir kardeşimle konuşuyorum. Uzun zamandır haber alamamştım. Onu görmek mutluu etti beni.
Günümün en tatlı yanı bu olsa gerek... :)
Vee sevgili günlük sonunda günün sonuna geldik... Birazdan derin br uykuya dalacağım. bakalım yarn bizii neler bekliyor...
Şimdilik hoşçakal...
Sana bir sır veriyim mi ? :)
Aslında kanım Bayaa bii ısınmaya başladı.
Kaçıncıı sayfada doluyon bilmiyorum ama ömrümün yettiği kadar dolduracağım seni haberin olsun :)
tüm resimlerin hepsini karşıma dizmişim...tek tek bakıyorum onlara.....bir tanesinde üç dost öyle sarılmışızki yıllara inat ayrılmayız dercesine.....bu resmi çok seviyorum...ve günlükbugün tam dokuzunzu sene dostluğumuzun başladığı tarih....
ya günlük izin ver bişeyler yazayım onlara.....
hafızıma::can dostuma canıma...herşeyimi uğruna feda ederim ...düşünmem..her zorluğun karşısında iman gücümüzle durmayı başardık.....ben ağlarken nedeni sormadın sende ağladın......ben yorulurken otur dinlen demedin sende benimle yoruldun...ödeyemem hakkını can dostum....
imoşuma::çoğu zaman yanımızda olamasanda yüreğini hissettik biz.....uzaktada olsan bizim ağladığını biliyoduk can.......sen ağlarken dünyaları yakardık......ve yakmaya devam.....iyiki varsınız.........
günlük ya sanki okucuklarda bende yazıyorum...ama olsun herzamanki gibi hissedecekler...hatta yemin ederimki hafızım şimdi çağrı attı...:))ben dedim hissedecekler diye..:))
neyse...yine bir iğne yedim....ve ilaç yazdı sıla hanım......beş gün kullancakmışım....hadi bakalım......ilaçların etkisinden sanırım..bunları yazarken bile gülümsüyorum....:))delimiyim neyim...:))
ya biliyomusun günlük.....yazmak bana öyle iyi geliyoki.....içimde anlatamadığım şeyleri bile yazabiliyorum.....
akşam kuzenlerlerdeydim.....evet geldi hepsi....çok özlemişim....teyzesinin balı saçlarımı çekip durdu kereta...:) büyük kuzen dgs sınavına çalışıyodu...gel dedi beraber soru çözelim....ben ne anlarım abim desemde lise bitirdin yuh artık dedi....ee doğru ama ben matematik dersi görmedimki dedim...ya sen gel dedi.....neyse masaya oturduk başladık matematik çözmeye..aslında zorluğu yokmuş...hatta çok keyifliydi.....bazen gülmekten koptuk bazen soruları tek başıma çözdüm......ama sözelde hala çok iyiyim günklük...yarın birgün türban sorunu çözülürse.....ben üniversite yollarında zorlanmıcam inş....tam 50 soru çözdük....az gibi dursada benim için güzle bi rakamdı..üstelik dgs sınav sorularıydı....artık farklımıdır bilmem....
saat 12 de eve geldim......gözlerimden uyku akıyo....sıla hanıma çağrı attım beni aradı hemen.....sevinçli sevinçli uykum geldi sıla hanım deyince bastı kahkahayı.....çok sevindi.....canım hadi hemen jyu bu fırsatı kaçırma dedi..yarın görüşürüz. dedi..kapattım......hemen uyudum sabahın köründe uyandım doğru sıla hanımın yanına...:))
cuma gününe amcamlara davetliyim...amca oğlu gel işimiz var senle dedi...babam bişey demedi bakalım....inş giderim.....bide gemlik yolculuğum var biliyosun...alışverişe çıkmam gerek ama.....malum durumlar askerimiz var biraz sıkıntılıyız .....ama düğünede serseri pantolonumla gidememki.....:))en iyisi kuzenden kıyafet yürütmek:DD
bugün çenem açıldı farkındayım ama hala yazmak istiyorum.....başını ağrıtmıyorumdur inş....ya bak aklıma ne geldi...dün kaymakamlığın ordan geçerken bi gün annemlerle yürüyüşe gitmiştik..ben annemleri arkadan takip ederken...bi çocuk yarın annemler seni istemeye gelcek hangi ev sizin demişti...bende ordan rastgele bir ev gösterip işte şurası demiştim...dur annenlere haber vereyim dedi...bende dur ben söylerim demiştim.....bir kaç gün sonra aynı yerde yine o çocuğu görmüştüm.......kızgın kızgın bana bakıyodu.....bende çok gülmüştüm......sonra gidip özür dilemiştim....ondan sonra çok iyi arkadaş olmuştuk...sonra burdan taşındılar...bidaha görüşemedik....aklıma geldi dün kuzene anlattım delimisin sen ya dedi...ama o an aklıma öyle bişey gelmişti:))
ya günlük sıkılmadın demi...ama ben sıkıldım yeter bu kadar....hadi selametle....
yok yok iyiyim gerçekten iyiyim...ağlamıyorumda...:)):((
Evet sevgili günlükk :) Aslında herkesin günlüğü :P Seni sahiplenmek olmaz :) Sadece bize ayrılan sayfayı günde 1 kere karalamak gerekiyoo :)
Neyse ben sana bu gün neler olduğunu az çok anlatiiyim :)
Sabah Erken kalktım işe gittim. Normal bir gündü benim için :)
Herzaman yaptığım işleri bu günde yaptım ve işten çıktım :)
Maçımız vardı baya bi ter döktük sonra güzel br duş aldım ve daha sonra pc başına geldim ve şu an seni dolduruyorum :)
Bu Sadece 24 saatimin kısa bir özeti idi :)
Aslında dün gece çok sevdiğim bir kardeşim ile sohbet etmeye başladık. Uzun zamandır kendisini görmüyodum. Başladk muhabbete gece geç saatlerde kalkabildik :) O kadar özlemişim kii şu an yanımda olsa ne de güzell olurdu :)
Öğleden sonra delinin biri ile sohbet etmeye başladık ama sohbet yarıda kaldı. :)
İşlerim herzaman engel oluyoduu tamda topuklu ayakkabı mevzusunda çıkmak zorunda kaldım ve konuşmamız kesildi. :)
Umarım devamı gelir konuşmanın.
Bu günümünde dier günlerden pek bir farkı yok gibi
Tatlı 2 yönü vardı onlarıda yazdım.
Ve galiba son mesajı gene ben yazacağım gbi :)
Hadi bakalım sana şimdilik iyi geceler... :) Sonra görüşrüz :)
selam günlük çok geçmişten sevdigim kız ewlenme hayalları kuruyor başkalarıyla:D
çok tuhaf bi duydu ya sevdigin insan başka insanlarla bi haftalık gezide ,olmadık yerde bi görüşte aşk ve çocuktan gelen ewlenme teklifi...
günlük bunu anladım insanlar basit zekalı...
neyse ona mutluluklar mesajını attım ... inş çocukla yakın zamanda ewlenirler...:D
diyorum ama günlük aglayacagım yerdede gülüyom...
içim bi kötü ama kendimi bosmayacam sadece basit bi kız için hiç bir şeyden vaz geçmiyecem sonuçta arkadaşlarım , dostlarım , abilerim ailem yanımda kız kim oluyorki...
ben onun için mi üzülecem,aglayacam hayır tıklamayım gülüp geçerim...
dedigim gibi benim yanımda nice YILDIZlar var . varsın gök taşım eksik olsun...
şimdilik bu kadar günlük sonra grş byy byy
slm günlük bugün benim dogum günüm 19 cu yaşıma girdim koskocama 19 yıll iyi kötü 19 yıl geçti ama hayatım da ilk defa biri benden habersiz dogum günüm kutladı ona çok tşk ediyorum beni çok ama çok sevindirdi şuan içimde öylebir sıcaklık var ki klavyeni tuşlarına bastıgımda ellerim titriyor.. eger yanlış bir kelime yazmışsam özürdiliyorum herkezden çok mutluyum benin hatırlayan oldu sonunda bakayım yarın beni nerler bekliyor.....
amanında amanın minnoş...guduvv sen sabit konumu oldun günlüküm yirim ben yirim..iyi yapmış kim yaptıysa eline koluna sağlık.....seni aramaktan canım çıkıyodu.....zaten biliyodum sen baş konu olmaya layik bi konuydun....tamam cıvıtmayalım....hemen şımarıyon...
..ay bugün fazla neşeliyim ya......bu ilaçlar bana iyi geliyo.....sıla hanım saolsun....
ya dün ne yaptığımı biliyon demi günlüküm...sen düdüklü tencereyi patlat...meğer kaynamadan düdüğünü indirmemek gerekiyomuş:)))mutfak mis gibi mercimek çorbası oldu:DD heryeri temizlemiştim.....kimse görmücekti...ama annem hemen anladı......aldı terliği eline fırlatıyo ben gülüyorum....annem terlik atıyo....akşam baban görmesin dedi...görmez temizledim işte dedim...ama sen tavanın bir noktasında kalan çorba babamın başına damla.....pek bişey demedi..siz beni batırırsınız dedi o kadar...:)))iyi atlattım deli şansımıdır nedir...))
akşam alışverişe çıktık saat dokuzda günler çuvala girmiş ya :)) ben gelmem deiyemedim malum vukuatlıyız itiraz edemedik..paşa paşa giyindin çıktık..:)))aklımada muzurluklar dönüyo.....annemler önden gidiyo ben arkadan takip nedense hep öyle gideriz.......sonra ben durdum başladım yere uzanmış olan köpeği sevmeye....ah canım benim sen ne kadar hzünlü bakıyosun ya yerim ben seni yerim....köpek bana bakıyo ben köpeğe....annem arkasına bakıp deli ya bende çocuk falan seviyo sandım dedi.....anne bak şuna ne tatlı derken bi havlamaya başladı bende korkudan tabanları yağlayıp kaçmaya başladım......annemler gülüyo...arabalar durmuş beni izliyo...heryerde kendimi rezil etmeyi nasıl başarıyorum ben ya..:))
alışveriş bitti marketten çıkıyoruz bu sefer ben öndeyim annemler arkada......kapıdan çıkıp hemen duavarın arkasına saklandım.......tam annemler çıkarken böööö diye önlerine bi çıktım...çpoşetler yerde annem bi yanda babam kahkadan yürüyemiyo...ben oturmuşum kaldırıma güle güle bi hal oldum.....gelen geçen bize bakıyo......ya ailecek deliyiz biz ya...:)))
evin önüne geldik....ne görim....bizim merve bsiklet sürüyo...ver bakim ablası bi tur atim dedim...ya yasemin abla geçendede bineyim dedin zinciri attı yapamadık...dedi....beş kardeşi göstererek veriyonmu vermiyonmu dedim.....verdi....bozarsan yaptırırsın dedi......neyseki sağ salim getirdim bisikleti....:)) büyük kuzen işten geliyomuş hadi gel soru çözcez dedi..tamam sen git geliyorum dedim.......neyse annemlere söyleyip halamlar çıktım.....bi zile bastım basmaz olaydım zil takılıp geldi hiç susmadan..bütün bina toplandı...ben yine gülüyorum.....zar zor susturduk zili..:))offf çok güldüm dün ya....
gecede yatarken yere düşmüsüm yatağımın altına girmişim..:))annem sabah evde yasemin diye bağırıp duruyo...ben efendim diyorum ama duyulmuyo yatağın altında.....annemin dediği laf şu....bak manyak bi yerlerden çıkıp beni korkutcaksan şimdiden söyliyim bu sefer ölür giderim..:)) ben önce elimi çıkardım yatağın altında.sonra tek gözüm kapalı saç baş birbirine girmiş halde başımı.....annem yine korktu..:)))bu sefer ben masumum.....uyku hali beni bu hale getirdi..:)))
uff ya..yazdıkça yazasım geliyo..ama yeter dimi...hadi selametle...canummm....:)))
Evet sevgili günlük.
Bu gecede sana en son mesajı ben yazacağım gibi... :)
Eh belkide harbiden son mesajım olur :)
Uzun bir süre senden uzak kalacağımı belirterek yazıyorum...
Bu sabah iş konusnda birazcık canım sıkıldı. Patronla özel bir mesele konuşmak istedim ama malesef ilgilenmedi gibi...
Bu durum beni baya bi üzdü.
Sitresten saçlarımı kestim:)
Aslında Traş oldum desem daha doğru olur :P :)
Berberde bir mesaj geldi. Sen kimsin die...
Bende ilk defa numarayı gördüğümden aynı mesajı tekrardan ona aynen iade ettm :)
Kısa sürede cev. geldi..
Ben Sinem sen kimsin die...
Arkadaşlar işletiyor die üsteledim. Arkadaşlar arasında bu tür mesajlar pek ilgi çekmiyor. Her an biri birilerini işletmek için bu tür numaralar yapabilir. Kendimden biliyorum :)
Neyse cev. yazmadım aradı.bende açtım ama cidden bir kız sesi geliyo. Soruyorum kimsin die Sinem diyor. Sen kimsin diyor. Kendmi tanıtıyorum ama ne o tanıyor nede ben :)
Daha sonra bana dier numara çağrı attın deyince hangi numara olduğunu sordum. Almanya Numarası imiş.
Sevgili günlük tanırmısın bilmem Sitemize davet ettiğim İnt. üzeirnden baya bi samimi olduğum bi arkadaşım var idi SİNEW diye.
Sinem Çıkınca şaşırdım başladık sohbete.
SOhbet koyulaştı ama malesef kont. dayanmadıı :)
Türkiye ' ye gelmiş kendisi 2 hafta oluyor. Kendisi şu ana kadar bana karşı hep dürüst olmuştur. Bir ara Numaramı istemişti. Bana mesaj göndermişti Almanya Nosundan....
bende karşılık yazmıştım ama daha sonra tel. den iletişim kurmamıştık. Ben Nosunu kaydetmiştim ama o kaydetmemişti.
Kendisi bana o an sildiğini söyledi bu yüzden numaram onda çıkmadığından buda merak etmiş.
Kalkmış aramış. :)
Türkiye de olduğunu Telsim Kullanmasından anladım. Yoksa Türkiye de olduğundan bile haberim olmayacaktı.
Bana net üzerinden ulaşmak istemiş fakat ulaşamamış. Türkiye de de pek yalnız kalamadığından ve oturduğu evde net olmadığından bana TR de olduğunu söyleyememiş. :)
Bende şakasına takılmaya başladım. Bende Birazdan senin numaranı yanlışlıkla sileceğim die...
Baya bi güldük. Günümün en tatlı yanı bu idi sanırım. :)
Eski dostların sesini duymak bir başka oluyor...
Neyse ben fazla yazmadan üç nokta bırakayım. Sen anlarsın be günlük ne anlama geldiğini...
Bu kadar yazmak yeter.
Dediğim gibi bir müddet yazamayacağım sana...
Kendine iyi bak. Daha sonra görüşürüz inş.
geldim günlüküm....evet biraz durgunum....içimde tuhaf bir his var....bugün askerimizin canım abimin doğum günü ama yanımazdadeğil..olsun gelicek rabbimin izniyle.....
ama sadece bu değil durgunluğumun sebebi....hiç bir zaman söylemeyeceğim bir şey bu...boşver sende meraklanma boşuna.....
kandil günleri bayram gibidir bizim burda günlük.....cıvıl cıvıl...çocuklar kapı kapı dolaşıp el öperler.....para isterler...çocukluğum tuttu benimde.....sabahtan ütüleyip hazırladığım eşarbımı ve eteğimi en muntazam şekilde giydim......bu mübarek günde rabbimin huzurunda dua edecektim çünkü....yemeğimi yiyip attım kendimi dışarıya......dedim ya cıvıl cıvıl......yan komşumuz müzeyyen teyze yukardan bağırır.....kız yasmin hayırdır ne bu hanım hanımcık giyinmişin...dedi....güldü haklı tabi kadın serseri gibi giyinen ben istenye gelinene kızlar gibi süslendim resmen..:))
nazmiye teyze seslenir ardından....
--yasemin furkan elini öpcekmiş para ver emi...
--oldu bende pra fışkırıyo ya teyzem..hem niye elimi öpüyo yaşlımıyım ben....dedim güldü....ben bunları söylerken furkan elimi öpmeden hadi para ver yasemin abla...diyo..hey allahım yürü len velet seni diyerek öptüm furkişi...))
uzun süredir böyle süslenmediğinden sanırım....esma abla kız yasmin nereden veya nereye böyle.....pekte hanım olmuşun san böyle giyinmek yakışıy bırak serseri gibi giyinmeyi demezmi..:))esma abla bi kız dokuzunda neyse ondokuzundada öyledir dedim bende.....sokağın ortasında durmuş başım yukarda balkondan bakanlara laf yetiştiriyodum ya....mahallede sevilen biri olmak güzel....
font></p>
herkesi kandilleyip eve geldim...itikafa çekildim bir saat..sonra emmi kızı geldi...pufumla....saat 23:00 olmuş....yukarı gelsene kız azcık burağa bak işim var dedi....gelmezmiyim....hemen halamlara çıktık....kucağıma alır almaz uyudu balm...öpe koklaya yerine yatırdım.......biraz ağladım.....aklıma nelergeldi yine...((
sonra camiden kuzenler geldi....beş kale maç yaptık evin içinde....maç yaptık dediğime bakma günlük....en küçüğümüz 17 yaşında....çocuk değiller yani.....hedef tahtası benim...var güçleriyle topa öyle vuruyolarki her yanım morardı..:))pis kuzenler....sonra çay falan demledik..oturduk saat gece bire kadar...ulen eve almıcak anam beni gidiyom diyerek eve geldim....sabahladım bu gece
az öncede bankadan geldim...askerimizin parası bitmiş..kereta ne çok para yiyo ya...canı saolsun bitanemin ya.....böyle günlük.......
uğur uzun süre yazmıcakmış...bilmiyo senin ne kadar rahatlatığını....insan yazmayı bırakırmı yahu....:)).
bak bi yazarın eksildi...ama merak etme ben seni hiç bırakmam günlüğüm..:))
de hade selametle....))
Öncelikle yasemin ablama:
Sonsuz teşekkürlerimi arz eder dualarımın onun ve sevdikleriyle olmasını yüce rabbimden niyaz ederim...
mutluyken duygulandıran, hüzünlendiren.. acı doluyken yüreğim mutluluğa teslim eden ve tebessüm ettiren bu yazılarınızdan ötürü tekrar çok teşekkür ederim...
aslında okumak yazmaktan zordur..
herkes yazabilir ama herkes okuyamaz, okumaz..
ama ben hem yazmayı hem de okumayı çok seviyorum...
özellikle yazılarınızı büyük bir sevinçle hayretle okuyorum hergün...
tam size yazacakken değerli bir dost aradı.. azıcık sohbet ederken yazmak istediklerimin çoğunu zayi ettim..
yasemin ablam Allah gönlüne göre birini nasip etsin... sevgiyle Hoşçakal...
zircon'a gelince maziye dayanmış bir dostluğum varsa da ben onu halen çözmüş değilim... gelmiyorum dediyse de gelecektir inşallah.
ve yine buraya son yazan o olacak inşallah... Allah'a emanet ol zircon...
Evet günlük yine kaldık senle başbaşa...
ee dur ben çay dmkümde gelem karşılıklı oturup hem içelim hemde azcık dertleşelim...
ben sana daha önce de demiştim demi telefon kullanmak istemediği ama mecbur olduğumu...
ya dün mübarek 3 ayların başlangıcı regaip kandili idi. ama ben yine her zamanki gibi çalışıyordum.. eller boya tutmuş gitmiyor. yüzümden musluktan su akarcasına ter akıyor... (alın teri) ve sms geldi baktım kandil mesajı idi.. sonra durmayayınca smsler ve çağrılar bende dayanamadım işime mi bakayım telefonamı deyip telefonu kapadım. ta şimdiye kadar... ellerim boyayken çalıyor açmasam bilerek açmadın konuşmak istemiyorsun diyecekler...
Aslında ben sadece biri için telefon kullanmak zorundayım. yoksa şimdi ne kadar mutlu olacaktım...
ve günlük ben yine her zamanki gibi bugün yine işime 1 saat geç gittim..
selamun aleykum deyip masama geçtim.. her zamanki gibi oturur oturmaz kaltım..
çünkü sıkıldım.. ne yapacığımı inan bende bilmiyorum...dışarı çıktım yeşilliklerin arasına oturup hiçbirşey yapmadım.sadece oturdum biraz etrafı izleyip olmayacaklar hayeller kurdum sanki yine...
öğleni düşünüdüm, sonra geceyi... yarını düşünmedim çünkü bugün daha bitmemişti ve yarının ne olacağı belli değildi.. nelerin beni beklediği henüz kaderimde yazılmamıştı...
günlük az bekler misin? nihat amcam bize çay getir dedide... hemen dönerim...
evet geldim günlüküm bekletmedim umarım.. özür dilerim...
aziz abide aradı bugün cahhor abiyi. yoldaymış siirt'e geliyor..
çocuklarının ve kendisin sağlık durumları iyiymiş. çok sevindim be günlük.
hem sağlık durumlarının iyi olmasına hemde özlediğim aziz abinin siirt'e gelmesine...
ayrıca günlük ben senin huzurunda dün bana kandil mesajı atan bütün mü-min kardeşlerime teşekkür etmek istiyorum.
başta etteler ve asker arkadaşlarım olmak üzere, akraba ve dostlarıma şükranlarımı sunar önümüzdeki hayırlı gün ve gecelerde bir arada olmayı yüce rabbim nasip etsin. kalp gözümüz açık olsun. Allah'ın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerinde olsun. Allah'a ısmarladık..
sonra yine görüşürüz tamam mı günlük.....
ya ben nasıl teşekkür etsem bilmiyorum....şu yazını okudum ya vallahi ağladım ama sevinçtten ağladım..... biliyomusun dün gece dualarımın başında sen vardın....çünkü en çok sen hissettirdin bana dularınla yanımda olduğunu....ve biliyomusun.....en sıkıntılı günlerimdeyim aslında şu sıralar......ama sizin dualarınızla eski yasemin olmaya başladım.....ailmeizde bana takılan maskot yasmin lakabına layık olmaya çalışıyoum...zorlanırım sanmıştım eski yasemin olamam diyodum...ama sizin sayenizde başarıyorum.....görmesem bile varlığınızı hissetmek çok güzel....Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
Öncelikle yasemin ablama:
Sonsuz teşekkürlerimi arz eder dualarımın onun ve sevdikleriyle olmasını yüce rabbimden niyaz ederim...
mutluyken duygulandıran, hüzünlendiren.. acı doluyken yüreğim mutluluğa teslim eden ve tebessüm ettiren bu yazılarınızdan ötürü tekrar çok teşekkür ederim...
aslında okumak yazmaktan zordur..
herkes yazabilir ama herkes okuyamaz, okumaz..
ama ben hem yazmayı hem de okumayı çok seviyorum...
özellikle yazılarınızı büyük bir sevinçle hayretle okuyorum hergün...
tam size yazacakken değerli bir dost aradı.. azıcık sohbet ederken yazmak istediklerimin çoğunu zayi ettim..
yasemin ablam Allah gönlüne göre birini nasip etsin... sevgiyle Hoşçakal...
RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN DUA DOSTUM BENİM....İYİKİ VARSIN..İYİKİ TANIMIŞIM SENİ....
Sevgili e-günlük :D......
Bugün de Alkurmu Barajındaydım.Bizim patron 100 m. CAT6 kablo cekeceksin 10 dakikanızı almaz dedi ama gittim de ne göreyim..... Patronun dedigi 100 m.oldu sana 450 m.'den fazla ve buda yetmezmiş gibi yeraltından veya kanal borularından cekmemiz gerekiyordu..
Kablomuz yetmedigi için geri gelmek zorunda kaldık..Ama aracımız olmadıgı için saat 21.00'e kadar orada kaldık.Bir an siirrte geri dönemeyecez sandım ama çok şükür ki siirtteyiz :D..
Şimdi evde bu konuya cevap yazıyorum..Siirtte olmak çok güzel... :D
oleeyyy :D
bu hafta benim için çok kötü bir hafta oldu. Yorucu ve bi o kadar sıkıcı, moral bozucu, stresli bir haftaydı. İşlerim rast gitmedi. Aşırı bi yorgunluk hakimdi.
Yarından itibaren silkelenmem lazım.
he heytttttttt delin geldi beaa.....ya gülmekten ölücem şimdi....sabahtan beri tüm delilikler beni buldu...sabah annem beni teyseisin balının topuyla uyandırdı.....beni kale yapmmış....ha bire top atıyo)))...kalktım banyoya yüzümü yıkamaya gidiyorum şohbeni açmış beni ıslattı...evet bunları annem yapıyo...kahvaltı yaptık evden çıktık.......
nazmiye teyze...o yasmin ne bu şıklık kaçırmasınlar dedi..:))esma anblada uff yine serseri gibi giyinmiş ya dedi..:))mübarek gözetliyici gibiler ya..halbuki normal giyindim.....ama uzun zamandır evden çıkmaığımdan böyle geliyo onlara...
nbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
yine cezaevi dediğimiz mekandan geliyorum. cenaze yemeğimizi de yedikten sonra işte yanındayım günlük.. görmek istediğim suratları bugün bir kez daha gördüm.. ve her zamankinden çok lanet getirdim..yüzlerini gördükçe çıldırdığım o insanları daha fazla görmemek için kapıyı çekip gittim..
günlük aziz abede istanbuldan geldi..bana bir beyaz bir tane de kırmızı t-short getirmiş..çok beğendim güzel bir süpriz oldu benim için...
aslında yine tam sana yazarken içim doluydu herşeyi anlatacaktım ki biri geldi...
beynimdekiler kanatlanıp uçtu yine...
sonra yine görüşürüz günlük...
o kanatsız meleğede söle fazla ağlamasın...
Merhaba can nasılsın bakalım...
Sen aşk için bişi yaptın mı? ben yapmadım da...
neyse hiç beklemediğim bir satte hiç beklemediğim bir insandan telefonuma uzunca bir çağrı geldi açtım ve sadece sen konuşma iyi dinle deyip ve yine hiç ama hiç beklemediğim iki kelime etti... şaşırdım donup kaldım... çünkü hiç beklemezdim...
Eve geldim tam oturdum haber yazacam yine kullanmak istemediğim telefonum çaldı bu sefer zirconun nosu idi ama konuşan tehloydu...
kapıya çık kapıya çık dedi kapattı... bende hayırdır inşallah deyip çıplak ayakla ve short'la dışarayı fırladım... ee zircon yine kapmıştı ustasının kangosunu geziyordu. beni de aralarına aldılar. ben zircon, tehlo ve pişuneydik... önce turladık köstebek yuvasına dönüşen yollarda.. sonra kooperatifteki keçiören parkında çay molası verdik.. ama ben hala short ve yalın ayakla idim...
çay içip kalktık tura devam ediyoruz şehir içinde hemde kuru kuru...
sonra bi baktım aa kızlar tepesindeyiz. demek ki zircon aracı hızla kullanıyormuş..
suyu olmayan havuzun kenarında yine çay içtik. ben yine çıplak ayak ve shortlaydım.
arkamızı bi döndük pir döndük. baktık o ne Allah'ım biz nerdeyiz dedim.. bu bir rüyamıdır?
gözümü az ovaladım tekrar açtım baktım rüya değilmiş..
karşımızda japondan gelmiş 3 bayan birde aralarında bir erkek var henüz 19 yaşındaydı o erkek.
ismi devid'ti kızlardan birinin ismi de sie idi. diğerlerini anlayamadım :)
sadece siirt hoş bulduk güle güle biliyorlardı. şirvana gelmişlerdi. gelmişkene de siirtte gelmişler.
Bir dj arkadaşımız onlara siirt'i gezdiriyordu...
bizde konuşmaya çalıştık ama demek istediklerimizi anlatamadık.. ya da anlamadılar.
hep birbirimize bakıp sırıttık ölece. ve sonunda dayanamadık el sallayıp uğurladık onları..
derkene eve geldim aha şimdi sana anlattıyorum yaşadığım bu güzel anları...
hade sana da el sallayayım da sende git. uykun var belki. dinlen..
görüşmek üzere can...
ben geldim günlüküm......biraz hüzünlü biraz neşeliyim...akşam annemle ve babamla atıştım.....sebepte öyle basitki....benim yemek yememem..ve kilo vermiş olmam......hatıırları kalmasın diye sofraya oturmama rağmen..illa yemek ye diye tutturdular iş öyle büyüdükü bağırmaya kadar geldi.....baba canım istemiyo ya nolur üsteleme desemde yok yiceksin......yine kırmamak için bi kaç kaşık aldım zorla yiyorum ya bir sürü laf söylemeye başladılar......sofrayı ytoplayıp ben halamlara çıkıyorum dedim çıktım....sinirden heryerim titriyo...büyük kuzen.....kız sana ne oldu böyle ya böyle değildin sen dedi...sorma abi ya kavga ettik biraz bizimkilerle..dedim..istersen burda kal bu gece yarın izinliyim otururuz sabaha kadar dedi..valla iyi olur abim olur ya..dedim annemi aradım tamam dedi oda......
biraz sohbet ettik.....sonra yeni aldığı fotoğraf makinasıyla foto çektik.......bol bol fatmaya gönderdik netten..:))sonra abimin yeni aldıığı okuma hızını geliştirme kitabından egzersiz yaptık....ben hızlı okuyorum sanardım ama abimin maşallhaı var beni hep geçti....70 sn yede ben bir buçuk sayfa okurken o 2 sayfa bitirdi......telefonlarım içerdeydi biz balkonda çay keyfi yapıyoduk.....zeynep ablam koşarak geldi kız duymuyonmu çatlak on saattir telefon çalıyo dedi.....duymadım valla ya kusura bakma dedim....deli ya ikiside çalıyo hemde biri susuyo öbürü başlıyo..:))hehe yanıma aldım yaklaşık bi saat kadar çaldı arayan tontişimdi.....biz sohbet ederken fatma aradı kuzen ben yengenle konuşup geliyorum sen takıl dedi.....o gitti tontişim yine aradı......hemen açtım tontişim kusura bakma telefonlar yanımda değildi. dedim...öenmli değil meleğim napıyosun dedi....oturuyorum eniştem...kuzenimle sohbet ediyorum..sen ..dedim.gemlikteyim sahilde arkadaşlar var......iskelenin ucundayımşuan dedi.......kokusu burda sankiii ufacık bedeniyle battaniye altında üşüyo sanki dedi....içim acıdı.....bir an ablamla çamlıcadaki halimiz geldi....buz gibiydi elleri...yanakları kıpkırmızı simsiyah saçları hepsi tek tek dizildi gözümün önüne yine......biliyomusun meleğim onu çok özledim ben dedi....içim parça parça bende enişte diyebildim sadece...ona teselli veremedim çünkü benimde teselliye ihtiyacım vardı...şarjın varmı melek dedi....bilmem bakim bi dedim...içerden alıp şarja taktım...bak bizimkiler gitar çalıyo dinletim sana dedi.......bir kaç saat telefonda şarkı dinledim..sonra hadi uyu artık diyerek kapattık...düşündüm sabaha kadar uyuyamadım.....
gitmek istiyorum ben....günlük gitmek istiyorummmmmmmm