Alıntı:
SiYah'IN M@Temi Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sırıtma ordan walla nerde beter halimiz varsa öle çektiler yani suç bende değil:) büyüdüm olumm ben
Printable View
Alıntı:
SiYah'IN M@Temi Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sırıtma ordan walla nerde beter halimiz varsa öle çektiler yani suç bende değil:) büyüdüm olumm ben
senin de ulaş senin de hangimizin değildiki eskisini yenisini bilmem ama hakkını yeme kızın şimdi
sadece fotoğraflar ise değerlendirrilecek tatlı bir gülüş ve sağlam bir duruş var bence bu zamanın şartlarında mutlu ola bilmek ve ayakta durabilmek önemli ...
heee aklıma geldı dıyım bare nıye sen benım msn dawetımı kabul etmedın baqem uyuzmusun :D
Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ama bi durum war ben hala datluyum :D
Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tüm alkışlar sana çok teşekkürler eleman görüyomusun yerden yere vurdu beni
senmi? alakası bile yok.eski ulaş ne masum görünüyodu.şimdi garip bişi olmuşsun:)Alıntı:
ilk uçuşta senin hatrınada olsa yerden yere vurmak ahdim olsun
beyfendi halen tatlıymış külahıma anlat sen onu öcüü :)))
ufacıktım mınıcıktım :D ne tuhaflıgımı gördün be yaw :) eLeman abiii ah sen ahHHH :D
edittt... :D
eski halin çok tatlıymış :)
uLan war ya herkes üzerime gelio :D kıskanclar bu arada o fotoyu kaldırmasan elımde öyle bi foton war KI haha :D
bak rohan kapak yapmış zuhaha :)))))
datlıcı ikizler
Hoşgeldin Ulash, bugün aklıma geldin, nerede bu adam diye, tam arayacaktım ki, kontörümün bittiği aklıma geldi.
Nerelerdesin, ne yapıyorsun, özlettin kedini. :D
walla d.bakır we wandaydım bazı işler dolayısıyla rohan sankı ne zaman kntrun oLmus bugun eSmere senı sordum yaw bu hafta sonu buLusaLım şöyle...
Cuma nöbetim var, cumartesi batman yada d.bakırdayım. pazar günü kurtalandayım. Dışarıya çıkmasan bile cumartesi ve pazar, hem ehliyet hem de kalfalık kursum var. Ultra Fullüm :(
ıyıde şu fotoyu kaldır yaw :D uyuz oLDum haaa barı msnı ac bre zınDık:D
bu fotoyu 1 saat önce google de SİİRTLİLER diye aratırken buldum. Siirtliler Board'da ne kadar resim varsa hepsi çıkıyor. :D
kOnu SiİRT Fm DEıL iSTAnbUL kaLDır LOOo :D yoksa war yaaa :) şortlu fotonu atarım haha
:D tamam tamam :D
konu amacından uzaklasmıs ama ben yinede istanbuldaki bulusmamız ve fotolar icin her sey coook guzeldi diyecem. anlayın artık :)
çok güzel resimler...aranızda olmak isterdim...
geleceqimizden söz etmiştik.. ama ilgilenen arkadaslara sagolsun ulastık onlara ve beraber birseyler yapmaya calıstıkAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu arada aymuran sen çok tatlı çıkmışsın. yalan yok dğoğruya doğru..Alıntı:
aymuran Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok güzel mişsin?
yanındakileri gururlandırmışsın yani ne bilim erkeklerde hoş çıkmış ama yanlarında güzel bir bayanla gezmek daha çok hoşlarına gitmiştir bence..
geleceğinizi biliyodum ama benim evden çıkmam mümkün olmadı...Alıntı:
"ŞaWuRaN" Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bir yanındaki olarak; Böylesine Yüreği Güzel Kalbi Güzel Mukemmel Bir İnsal ile dolaşmak elbette Gurur Vericiydi.. Cok Tesekurler Aymuran. iyiki varsın.Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ne güzel işte ben de ondan bahsediyorum ya..:pAlıntı:
"ŞaWuRaN" Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bende türkçe konuşuyorum ya:)
Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Rose çok teşekkür ederim yorumun için.şawi sanada teşekkür ederim o sizin kalbinizin güzelliği:)
Güzel bir bayanla gezdigimiz dogru ama aymuran kusurabakmasın benim kısmetimi kapatıyordu :PAlıntı:
bu işin esprisydi tabi şaka bi tarafa hersey cok keyifli ve güzel bi sekılde gecirdik takide selim ve faruk abi de dahil bu güzelligin içinde...
hepinize tesekkur ederim :P :)
Çok guzel eğlenmişsiniz bu na cok sevindim.
ben katılamadım saolsun selim abi aradı.
bazı nedenler yüzünden gelemedim
selim abi kusra bakma Hakkını helal et mahcup oldum sana karşı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
03/02/2009 tarihli fotofraflar istabulda gorusutugum kartal ve hakan abilerıme burdan sevgiler
istanbuldayken kartal abiye uğramamak olmaz :) onun sohbeti ap ayrı bir güzelik olması cok sevindirici bişey. Bunuda unutmamak gerekir herzaman oldugu gibi misafirperverliği ilk sıradaydı tamamen müşteri memnuniyeti :D bu esprpiydi tabi :)
Her ikisinede teşekurlerimi sunuyorum özellikle Kartal56 abi ye Allah sizden razı olsun tekrar goruşmek dileğiyle saglıckla kalın esen kalın
Saygılarımla....
Niye hep kale center'e gidiyorsunuz yaw.. :)
Hakan abinin daha önce sanki yine fotolarını görmüş gibiyim...
Kartal abi misafirperverliğinle Siirtli olduğunu belli ediyorsun...
Allah senden ve senin ibilerinden razı olsun.. işlerin rast gitmesi dileğiyle... bol bereketli günler...
kale centere gitmemiz dükakakna yakın oldugu için :)Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+
Kartal abi o sevgililer panosunun da fotografını cekseydim keşke be abi işaallah ben seçilecem bayanalrdan benimle tatile gelmek isteyenler varmı :)
yusuf hos geldin sefaları getirdin extra bisey yapmadık ve ilgilenemedik seninle kusura bakma ha bu arada markete yakın oldugu icin yakın yerleri tercih edebiliyorum ins askerdeki yegenim gelirse daha uzak yerlerede gideriz zamanındada gittik uzak yerlere ayrıcaa belirteyim yusuf selim aymuran hakan erollada gezdik :)))daha ne olsunnn bu arada YUSUF NE OLACAK SİİRTSPORUN HALİİİİİ :)
tekrar hosbulduk dogru soluyorsun abi zamanında gittik ilgin için cok tesekkur :)Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirt sppor Allaha emanet ...
ya başlğı görünce iananamadım, eeeee ne zaman nerde bu buluşma olacak.. ben isanbulda oturan biri olarak çok, çok sevinirim...
buluşma gercekleşti bu ufak bir bulusmaydı kardeş nasip olusa bir daha ki bulusmaya ınsallah birlikte oluruz...Alıntı:
cevdet Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]