Desenize Siirtliler Board Yaza damgasını vurucak...
Ben ve ailem orda olacaz...
Printable View
Desenize Siirtliler Board Yaza damgasını vurucak...
Ben ve ailem orda olacaz...
Süper bir gece olacak. sizden ricamı unutmayın lütfen: DUA ve GECENİN GÖRÜNTÜLERİ
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
Harikasın Emre.
Akşam da burada kalırsınız. Yer ayarlarız size.
Yer Sıkıntımız yok araba var 12 den sonra bize ciğer ısmarladıktan sonra döneriz :)
cumartesi geceside maçları izlemeye gelecez kalabalık bi ekiple..
(gecen senelerde yaşadığımız sorunlar yaşanmaması için hatırladığım sorunlar ışık sorunu vardı projektörler yanmıyordu şartel çalışmıyordu onlarla ilgilense biri ve o arka kapı ve küçük mizisyenlerin giyindiği odanında anahtarı ayarlasak önceden süper geçer...)
iii artık canlı yayın olarak eylenceyi bizede iletirsiniz:D
@EMREROJAVA
Yukarıdaki yazımda belirttiğim gibi, bu yıl iğnesinden ipliğine kadar herşeyi hesapladık ve projelendirdik. Anahtarları Cuma günü alıyoruz, Oranın asıl elektrikçisi de gecede hazır olacak. Bu yıl Siirt'in en iyi organizesi olacak diyebilirim.Alıntı:
(gecen senelerde yaşadığımız sorunlar yaşanmaması için hatırladığım sorunlar ışık sorunu vardı projektörler yanmıyordu şartel çalışmıyordu onlarla ilgilense biri ve o arka kapı ve küçük mizisyenlerin giyindiği odanında anahtarı ayarlasak önceden süper geçer...)
cok güzel gece olacak abi saat kaçta orda olalım pazargünü
çaktırma ;)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
Rohancım Büyük Değişimden Hiç Söz Etmemişsin Sanırım Süpriz yapacaksın :P :D
Öğleden hemen sonra kaçta müsait olursanız gelebilirsiniz. Saat 14.00 gibi gelmeye başlarsanız iyi olur. 19.00 gibi konser başlayacak. Protokol 20.00'de gelecekAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette-ceza
cok güzel gece olacak abi saat kaçta orda olalım pazargünü
:217:gelmeyi çok isterdim ama geceymişşşş...
tşk ederiz abi haberin için inş cok güzel gecer hepinize tşk ederim bu güzel güceyi düzelneyeceginiz için
elimde ne gelebilirse yapmaya hazırım ama bu iş valla bu pazarda calışıyorum ama 10 agustosta iş yok
ve abi cumartesi halı saha macı olacak mı _?
evet Cumartesi günü halı saha maçı var. Zırcon, Derbeder ve Ramii maçı organize edenler. oynamak için onlarla konuşman lazım
konuşacam adminim bu güzel maçta bende oynamak istiyorum
öğleden sonra olur mu ki kimse orda inş gelirim o zmn :3:
ÖqLeden Sonra organizasyon Ekıbı Orda Saat 12 Sularında Hazır Bulunacak hazırLıklar yapıLacak. yardım etmek icin Gelirsen neden olmasın koca koca KOlunLarı tasırsın hoparLörLeri:pAlıntı:
öğleden sonra olur mu ki kimse orda inş gelirim o zmn
tabi işin Şakası..
KartaL abi. ile Rami Havaalanıa inişe hazırmısınız. :) :54:
Senmii İndirecenn Şawiicim :)
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
Senmii İndirecenn Şawiicim :)
yea ewt ben indirecem Siirt e qeLiorLar:P::D sende geLsene.
Ben İle Derbeder geleceiz Erebenlee :P
Sizide indiririm :P
operasyon Şefi burda uLeyn
AtlasJET grand Operation chief
bende yardım ederim gönüllüyüm :135:
ÜStat YArdım için nereye başvuruyoruz bende yardıma hazırım
<<<<<<<<<<<<<savuran inise hazırızda bu kemerle cık sıkmaya basladı bir an once insek artık :) kac tur attık oyle havada sayamadım:)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : "ŞaWuRaN"
ÖqLeden Sonra organizasyon Ekıbı Orda Saat 12 Sularında Hazır Bulunacak hazırLıklar yapıLacak. yardım etmek icin Gelirsen neden olmasın koca koca KOlunLarı tasırsın hoparLörLeri:pAlıntı:
öğleden sonra olur mu ki kimse orda inş gelirim o zmn
tabi işin Şakası..
KartaL abi. ile Rami Havaalanıa inişe hazırmısınız. :) :54:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
waybe sene 1453 un ramısıne bakın nasıl da sırıtıyooo pehhh ızne gıtmeme 4 sıısrte gelmeme 6 gun kaldı herkesı cok ozledım ve bu sayfayı 1 sayfasından berı cok takıp ettım tum arkadaslarım ve abılerım eleelerınden gelen yardımı esırgemedıklerı ıcın hepsıne cok cok tskler ederım bızde kartal abıyle orda olcaz cuma gunu sabahtan bızde elımızden gelenının en ıyısını yapmak ısterız herklesı cok ozledım cok sewıyorum k.ib gorusmek uzere ıyı gunle r
ne güzel :3:
COK egtlencez HALI SAHADAKI MACIDA YANE MACIN FUTBOLCUSUDA BELLI SATEN SIMDIDEN HEDIYEMI YOLLAYIN HEHEHEHE HERKESE BOL SANSS
@KartaL56
Abi Sabır DerLer ermişLer :D
Heyecanı kastıran yakLasan 10 agustos gecesidir.
Heyacanı Dindiren KaLan 7 gun Sonrasıdır.
İsteyen Cumartesi sabahından itibaren, isteyen Pazar öğleden sonra Kızlar Tepesine gelip yardımcı olabilir.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : özbey
ÜStat YArdım için nereye başvuruyoruz bende yardıma hazırım
--------
Cuma günü itibariyle sitemiz 4 yaşına girmiştir. Aynı gün kutlamayı isterdim ama biliyorsunuz ki, Herkesin müsait olduğu bir tarih belirlemiz gerekiyordu ve aldığımız kararla 10 Ağustos'ta Gece yapıp bu mutlu günümüzü Siirt halkıyla birlikte kutlamaya karar verdik.
Geceye sayılı günler kaldı. Heyecan had safhada.
ne geceydı gecen sene vaybe ıns bu senede gecen sene gıbı eğlencelı gecse
malum günü saymazsak kaldı 5
Allah utandırmasın ...
Bu akşam Güres Caddesine afişleri asacağız. Afişleri asmak için gönüllülere ihtiyacımız var. Asmak isteyen arkadaşlar, Bana, Derbedere veya Zırcon'a ulaşırsa sevinirim.
(Bir elin nesi var, iki elin sesi var.)
SON 5 GÜN
gecemizde Siirt halk oyuncularıda yer alacak....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu akşam saat 20.30 da Kızlar Tepesi anfi tiyatroda toplandık. Gece öncesi son bir durum değerlendirmesi daha yapalım istedik.
Bugün Emniyetten aldığımız Afiş Asma izni ile birlikte, çalışmalarımıza daha bir sürat kazandırdık.
Davetimize bizleri kırmayıp gelen herkese teşekkür ediyorum.
Sanatçılardan Evren de oradaydı ve bir kaç konuda fikir alışverişi yaptık ve büyük bir eksikliğin olduğunu anladık. Telefonla ulaştığımız Kurtalan Sorumlusu EMREROJAVA, derdimize derman oldu ve en büyük sorunumuzu kökten çözdü. Teşekkür ediyorum. 10 kişi ve 2 araçla Geceye gelecek olan Kurtalan ekibine ve bizleri bu akşam büyük bir dertten kurtaran Emrerojava'ya huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
15-20 dk.lık bir skeç için bir kaç fikir teatisinde bulunduk. Sitemizin amacını, misyonunu, vizyonunu yansıtacak, güldürecek ve aynı zamanda düşündürecek bir kısa tiyatro oyunu için de start verdik.
Dj-Koso, XurdeKurda, Ette_56, ZırcoN ve Derbeder skeç için kolları sıvadılar bile.
Yarın sabahtan itibaren Güres Caddesi üzerinde Gecemiz ile ilgili bir stand açıyoruz. Broşür ve davetiyelerin dağıtılacağı standı ZırcoN ve Derbeder düşündü. Parlak İletişimin müzik desteği verdiği standa yarın büyük bir ilgi olacağı kanısındayız.
Anfinin oldukça geniş olduğunu bu akşam bir kez daha gördük. Yaz olması dolayısıyla vatandaşların tatile gittiklerini ve okulların da kapalı olduğunu varsayarsak, Anfiyi doldurmanın bir maharet olduğunu vurgulamak isterim. Vatandaşların sıcaklardan kaçarak park ve bahçelere akın ettiği bugünlerde, umarım o sıcağa rağmen KUTLAMAMIZA herkes katılır.
Çarşamba günü sabahından itibaren ziyaretlerimizi sıklaştırıp, Resmi Davetlerimizi gerçekleştireceğiz. Valimiz Necati Şentürk'ün rahatsız olmasından dolayı, büyük olasılıkla geceye katılamayacağı duyumunu aldık. Birinci ve ikinci senemizdeki Vali şansızlığımız bu sene de devam ediyor.
Dün yoğunluktan dolayı toplantıya gelemedim benim üzerimede ne düşerse hazırım
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
büyük bir eksikliğin olduğunu anladık. Telefonla ulaştığımız Kurtalan Sorumlusu EMREROJAVA, derdimize derman oldu ve en büyük sorunumuzu kökten çözdü. Teşekkür ediyorum. 10 kişi ve 2 araçla Geceye gelecek olan Kurtalan ekibine ve bizleri bu akşam büyük bir dertten kurtaran Emrerojava'ya huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
Ya ne olacak soruna sorun demeyiz hal olmadıkça :) Elimden ne gelirse yaparım bu site hepimizin 3 yıldır yöneytimde yer alıyorum olsun o kadar yani :)
Gecede Görüşmek Üzere...
az kaldı evet sabırsızlıkla bekliyoruz ...güzel bişey olcak inş...
Merhaba Arkadaşlar;
Yorucu ve zahmetli bir yılın sonunda bu kutlamanın herkes için bir stresten uzaklaşma ve varolan güzelliklerin artması temennisiyle şimdiden herkese iyi eğlenceler...
Başlangıcında bulunmak ve yapılamayanı yapabilmek adına büyük bir heyecan yaşamıştık RohaN ile...Olacak mı olmayacak mı derken çocuğun adını koyuvermiştik...Ve şimdi görüyorum ki o çocuk büyümüş ve etrafında okyanus gönüllü abiler,ablalar,kardeşler toplanmış...
Ne mutlu bizlere ki yüreğimizle birşeyleri başarabilmişiz...
Yine çok güzel bir geceye imza atacağınıza gönülden inanıyorum...
Şimdiden yüreğinize sağlık...
''Sevginin ışığı herdaim sizinle olsun''
teşekkürler Hocam.
Bu akşam Güres Caddesine boydan boya afişler asıldı.
Tum hazrlıklar tamamlanmıs normalde cuma donmeyı dusunuodum ama siirt ucagında yer yokmus o güne... şawii yer ayarla :) bakalım nolcak batman we d.bakırdan ayarlatmaya calısıom umarım aksam orda olurum...
Bu sene Boardın sesini duyarmak lazm, gerci baya bi duyurduk, ama yetmez ! yetenekli insanlar basariya doymaz. insallah hersey cok güzel gecicek .
Son dakika:
LET BEKKİNİ (Beni Ağlatma) şarkısıyla ünlünen Siirtli santçımız kadir akınayda gecemizde şarkı söylecektir....