[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çözünürlük düşük olduğundan sarsıntıları uyumlu hale getirmeye çalıştım ama en fazla bu kadar oldu :)
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çözünürlük düşük olduğundan sarsıntıları uyumlu hale getirmeye çalıştım ama en fazla bu kadar oldu :)
güzel eserler ortaya çıktı. Tebrikler arkadaşlar.
Hocam Bunlar Gif olmaya bilir... Belki bir gün lazım olur.
Not: Hiç bir resim aynı değildir Hepsini kendim yaptım el emeği göz nuru....;)
Berkay bey web sitenizin tema renklerine uyumlu hale getirdim sitenizde kullandığınız slide eklentisinin resim büyüklüklerini 468 x 60 px ayarlamışsınız yeni yaptığım banner'ı sizin belirlemiş olduğunuz px'lerle aynı yaptım benim farkedemediğim eksiklikler olabilir yardımcı olursanız onlarıda gideririz.
Ayrıca siirtliler board sitesinin header'i içinde birtane hazırlamayı düşünüyorum yalnız uygun görürseniz mudenhan ( Murat ) beyin sloganını (...liderler büyüklerimiz değil gençlerimiz olacak... Siirt gençlik ve bilişim derneği sirgeb ) bunu kullanmayı düşünüyorum.
"Liderler büyüklerimiz değil gençlerimiz olacak." güzel bir cümle fakat (Murat kardeş darılmaz İnşiAllah) Slogan niteliği taşımıyor...Alıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
"Bugünün gençleri, Yarının Liderleri."
ya da
"Bugünün gençlerinin ve yarının gençlerinin derneği SİRGEB."
veyahut
"Bugünün Gençleri, Yarının Genç Liderleri"
son bir başka ise;
"Bugünün Gençleri ve Liderleri..."
gibi olursa daha iyi olur gibi...
Meslek Dil Uzmanlığı olduğu için böyle bir fikir atıyorum....
Amacım kimseyi kırmak dökmek değil...
"Bugünün Gençleri, Yarının Liderleri"
EN UYGUN OLANI ........
YARININ (SADECE )LİDERLERİ DAHA UYGUN OLUR ...
NAÇİZANE FİKRİM
Siirt Gençlik ve Bilişim Derneği
Siirt Gençlerinin gizli kalmış yeteneklerini keşfetmeye çalışan,
Yaşanabilir Bir Siirt için çabalayan,
Eğitim ve Öğretime meraklı olan,
Sosyal Aktiviteler için fırsatlar yaratan,
Hep bana, hep bana değil, Bilgi paylaştıkça çoğalır diyen,
Siirt'in geleceği sadece ve sadece Gençlerdir diyen,
Bugünün gençleri, yarının liderleridir diyen,
Hiç kimseyi hor görmeyen,
Herkese eşit mesafede olan,
Siirt'in en büyük Gençlik Derneği,
Siirt'in ilk ve tek Bilişim Derneği
Farkımız Siirt'i çok sevmemizden geliyor.
FARK VAR :D harika ötesi olmuş üstat hatta süpsüpe bişeyyy ...Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
berkay hocam değerlendirilmeli bence gayet güzel ne dersiniz
Bugün İstanbul'da yaşayan 2 üyemiz ile Ankara'da bulunan değerli bir üyemizle telefon görüşmesi sağlanmıştır. Kendilerinden fikir ve hayır dua alınmıştır.
Kurtalan ve Baykan'daki dernek temsilciliklerimiz telefonla aranıp gerekli belgelerin tarafımıza ulaşması için çağrıda bulunulmuştur.
Bu akşam Öğretmenevi'nde Valilik çalışanlarından Yusuf Eldemir'in nişan töreni gerçekleşti. Olağanüstü geçen törene, Siirtliler-Board folklör ekibi damgasını vurdu.
Ekip başı Dj-Koso, ateşinin çok yüksek olması bahasına dans gösterisi ile herkesi büyüledi. 3 saat törenden sonra eve giden Koso'nun ambulansla acile kaldırıldığını ve bir an önce eski sağlığına kavuşması için tüm kalbimle dua ettiğimi bilmenizi isterim.
Siirt'in bağrında yaşayan dans ve halk oyunları ustası Koso'ya acil şifalar diler, halaydaki arkadaşlar Özbey, Nefesim_MSE ve Dj-Özbeyy'e ve fotoğrafçı Derbeder'e teşekkür ederiz.
Geceye ayrıca Derneğimiz üyelerinden Nevzat bey'de katılmıştı. Çok sayıda basın mensubu ile, Milletvekili Yılmaz Helvacıoğlu katıldı. Gecenin assolisti Cengiz Tan, ekibimizin folklör gösterisinden çok etkilendi ve son dakikaya kadar bizleri sahneden indirmedi.
neler oluyor burda.ben çok şey kaçırıyorum.ayakta uyuyorumdur kesin
dj kaso kardeşimize çok geçmiş olsun .acil şifalar dileriz :((
daha bizim düğün var şimdiden pes etmesin :)
Vesselam..
her şey çok güzel Yusufa mutlukular dilerimmm ...
umarım kasonun ciddi bir porblemi yoktur bir an önce iyleşir ve bana verdiği you tube de Siirt yöresel halk oyunları kliplerini gerçekleştirme sözünü yerine getir ve gofretleri hakkeder biri telefon açıp gofret desin iyleşir ;)
Çok kötü üşütmüştü ve törenden çıktığımızda da çok terliydi. Dışarısı da çok soğuktu.
Yangına körükle gitmek gibi birşey oldu. Umarım çabucak iyileşir.
ROHAN,
Son cümleyi değiştirdim sadece çok güzel bir yazı...
Hem slogan olur hem de tanıtım yazısı olur....
Siirt Gençlik ve Bilişim Derneği
Siirt Gençlerinin gizli kalmış yeteneklerini keşfetmeye çalışan,
Yaşanabilir Bir Siirt için çabalayan,
Eğitim ve Öğretime meraklı olan,
Sosyal Aktiviteler için fırsatlar yaratan,
Hep bana, hep bana değil, Bilgi paylaştıkça çoğalır diyen,
Siirt'in geleceği sadece ve sadece Gençlerdir diyen,
Bugünün gençleri, yarının liderleridir diyen,
Hiç kimseyi hor görmeyen,
Herkese eşit mesafede olan,
Siirt'in en büyük Gençlik Derneği,
Siirt'in ilk ve tek Bilişim Derneği
Farkımız, Siirt'i çok ama çok sevmemiz….
google amcayı ziyaret ettim (hemen deniyebilirsiniz :) )
az önce (2 sn oldu)
bilişim derneği slogan diye arattım. Siz de aratın, gözlerinize inanamıyacaksınız :)
süper bişey.siirtliler-board:)
Aydınlık bir siirt için
bilgi paylaşmaktır,
paylaşmak erdemliktir...
slooganıyla başlayabiliriz.
Vesselam..
Aydınlık bir Siirt için,Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bilgi paylaşmaktır,
Paylaşmak erdemdir...
İy geceler hepinize Bu gece biraz geç katılıyorum aranıza Kusuruma bakmayın...
Kuzenim dj_koso'nun hasta olmasından dolayı siteye bu gece giremiyecem...
İçiniz ferahlasın diye yazıyorum korkulacak bir durum yok koso iyi durumda şuan ede istirahata çekildi...
Hepinize saygılar ve hayırlı geceler diliyorum...
Geçmiş olsun Özbey...
Allah Kuzenine şifa versin....
Allah razı olsun hocam sağolun...
hayırlı uğurlu olsun inşaallah :) abi bende imzamın yanına eklemek istiyorum bu imzayı biri yardımcı olursa çok sewinirim :)
özlem ablam
[IMG][/IMG] ] [ortasına üstteki kodu yerleştir ve imzana ekle olur
saol by_ex ama olmadı :( yani web sayfası olarak ekleyebildim ancak,ımg içine bırakmayı da denedim oda olmadı :( neyse bulurum bi yolunu,yardımın için teşekkür ederim :)
[ımg]http://img4.imageshack.us/img4/2964/12dudc.gif[/ımg]
Ablam IMG leri büyük harflerle yazimzaya ekle olucak mı bakalım
özlem abla [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
al kopyala imza yerine yapıitır :D
Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Merhaba arkadaşlar bu kadar önemli olduğumu bilmiyordum. şimdi çok daha iyiyim.. Şükürler olsun yaradana...
Ölümden döndüm diyebilirim...
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başta rohan abi olmak üzere herkese yürekten teşekkür ederim...
Aranızda olmaktan mutluluk ve kıvanç duyarım....
arkadasım cok gecmiş olsun valla üzüldüm allah kotusunden korusun senıde bize bağışlasın:)
Geçmiş Olsun Kardeş ! Eski Sağlığına Kavuşman Temennisiyle !
Hayırlı ve uğurlu olsun
..........................
hayırlı olsun
hayırlı olsun.ilimize ve ülkemize hayırlı .faydalı olmasını temenni ederim.
hayırlı olsun
Gerçekten çok güzel olmuş::::xDD:1:
Hayırlı olsun!!!!!!!
DERNEĞİMİZ, önce yönetimi değiştirilmiş ve ardından tamamen kapatılmıştır.