Alıntı:
HaYaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:11:
WER HAYAT
çay sevmem de kahve farmı..:17:
Printable View
Alıntı:
HaYaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:11:
WER HAYAT
çay sevmem de kahve farmı..:17:
Kahveler iki olsun karşiliklı içelim bol kopuklumu hanım ağa :p
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sen nediyon abi sınırdan dünyanın erzağini geçiriyorum:20: ama işte belli bir süreden sonra bitiyor öğrenciyiz aç öğrenciler sadece tüketirler :D:11:Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İnsan burda bekledikçe deliriyor :D
Ocakta Kim var...
Yada Çayları kim ısmarlıyor!
Ben soğuk bişiler alayım...
bende kahve istiyorum fal bakan biri varmı..:D
Kahveyi sen yap ben fal bakarım...
olur sözmü:D:D[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ellerine sağlık Çok enfes bir tadı vardı. Tamda kıvamında olmuş...
Hele fincan bi soğusun da bakarız...
tamam bak soğumuş..:D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sevinçli hadiseler bekleyebilirsiniz. Gayretlerinizin sonunda çok karlı neticelere ulaşacaksınız. Canınızı çok sıkacak bir hadise olacak. Yeni bir arkadaş edineceksiniz. İlerde tehlike var. Pek acelecilik etmeyin. İçinde bulunduğunuz dertler uzun müddet süremiyecektir.