Kendisi yazdı kendisi bozdu
Printable View
Kendisi yazdı kendisi bozdu
içimden küfür etmek geçiyor hanımlığıma yakıştıramıyorum:(
Ruhuna işledı guzel kokun :S
hayat... bak ne güzel konusuyorum senle merak ediyorum benle ugrasmaktan ne zaman vazgececeksin amacın her seferinde beni boşlukta bi gölge altında bırakmak mı üzgünüm bu kez sana yenilmicem..!!
bunu yapmak boynumun borcu oldu .
Sen Vodafone Gibi "Anı Yaşarken" Ben Seni Tukcell Gibi Heryerde Çekemem. Avea Gibi "Oh Be" Der Çeker Giderim :)
benimle beraber kaç kişiyi sevdim.
Kamerya, Kamereçi, Futoğrafçi...
Bu insanlar çıldırmış olmalı.
Kirginlik insanlarin yasantisinda var ama birde sunu dusunmeliyizki kirdigin an bir daha asla eskisi gibi olmaz...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kalk git içerde otur be kadın...:@
Anne'sinden Dayak Yediği Halde.....Anne Diye Ağlayan Çocuktur AŞk
Başka birine kendimi anlatmak başka birine duvarlarımı yıkmak inan istemem artık...
Her kadına sahip olmaya çalışan adam bir kadına hasret kalır ! Bir kadına sahip olan adam; her kadını kendine hayran bırakır
Allah sonumuzu hayr etsin..
Peki zeki mürende bizi göreeeeceekmiiii ???? :)))(vizontele) alıntı
sesini duyamadım:(
yine meşgul.. Hep meşgul :/
*Birlikte Yaşayabileceğin değil*
*Biriyle değil*
*Onsuz Yaşayamayacağın*
*Biriyle ol*
*Geldiği zaman boşluk*
*Dolduranlarla değil*
*Gittiğinde yeri*
*Doldurulamayacaklarla ol*
Bir mezar taşıdır insandan yarına kalan, onu da başkası yaptırır gerisi yalan...
yanlış numara..:D
Kırmızı halı sermişler seni bekliyorlar :)
Sadece Özledim..! :6:
Çok sevmişler seni
inanasımda geliyor ama ne bileyim..
Ateş Beni Yaktıkça Daha Çook Soğuyorum Soğuyorum....
Biri "hieuxike" adlı üyeyi durdursun :S
Durmak Yoq Yola Dewam Diyor!....:P
(_EsOo_) adlı üye TeHLo adlı moderatöre zıkkımın kökü dior :D
Valla Dur Diyemiyorum Ben Acpde Bir Sorun Olduğundan Dolayı Signatür Ve hatta Avatarımı Dahi Değiştiremiom Bu Şu Anlama Gelioki Eso Adlı Kulanıcı TeHLo Adlı Moderatörden daha Yetkili:DAlıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kendimi bişey sanasım geldi :D
:D Kendini Şu Anlığına Bişi San:P
he tamam bi suscan mı artık :D
Sen gelmezsin ya.
Sen kim buralara gelmek kim...
Hayata Dair Ne Varsa Senin Olsun Ama Sadece Senden Tek Bir Sey İstiyorum Senden Sadece Bi Gün Uzaktanda Olsa Göreyim Yüzünü (:
hevall brin ğedale
dayee derdem grane ..
arkadaşş gözünü 4 aç görmüon yanında olan sürekli konustugun insanın seni ne kadar sevdiginii :D :D
Aç Ulan Artık Gözünü:D
"SaNatSız KaLMış BiR MiLLeTiN HaYaT DaMarıNDaN BiRi KopMuş DeMeKTir" K.Atatürk
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]