Sen kulaklarını tıka ozaman şekerim :D ben sana sesimi nasıl duyuracağımı iyi bilirim :D
Bi sen eksiktin bando takım kaptanı yaptım seni :D tenekeni al gel :D
Printable View
Sen kulaklarını tıka ozaman şekerim :D ben sana sesimi nasıl duyuracağımı iyi bilirim :D
Bi sen eksiktin bando takım kaptanı yaptım seni :D tenekeni al gel :D
Ammo ben sana nereye gelcegın konusunda isim verdımmı :)
Neyse ozel konuscaktık burda konuslaım havadan sudan musti sende gel
biri bendenmi bahsetti:D
Çok biliyorsun sen...Alıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ben duymak istediğimi duyarım sadece...
Hoşgelkdin by*ex.
msni kapadım..
Susun ula burda kral benım ne bu tripler :P
hg musti sende hg rose
Yusufum bir sorun varsa bitirim yetkili odasına gel orda konuşalım. orda bekliyorum seni.Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tşkler hşb
sen kapatmasan şimdi engellemek zorunda kalacaktım
Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
SANSÜRLÜ KELİME kralı :D
öyleyimdir hemen yakalarım :pAlıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
erol abicim siirte kadar geldik dedik belki seni bayramda görürüz telefonlar kapalı internettede yoksun sen ne ayaksın:D:D
İnzivaya çekildim be musti isyanlardayım...
kusura bakma lütfen virüs olup olmadığından emin değildim sayende emin oldum şimdi ben bununla nasıl başa çıkıcam onu düşünüyorum kara kara tek derdim buymuş gibi..Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoşbuldum yusuf nasılsın?
rose format at başka şansın yok temizler diyen programlarda sadece bi kısmı gider
hayırdır yaw ammo ne oldu
Yok bişe mısto.
Yusuf bitirimde seni bekliyorum.
Sağol rose cok sukur iyyim
herkese selam arkadaşlar nasılsınız oo rosem sende buralardasın:)
A.s tatlım(: hoşgeldin nasılsın? görüşmeyeli:D:D
Arkadaşlar ben kaçtım işe gidecem kendinize iyi bakın.. isteyende bakmasın.
yusuf - mısto siirte geldiğinizde beni arayın görüşürüz.
as hızal hoşgeldin
ammo numaran kapalı sürekli nasıl ulaşacaz sana
Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hee bayadır görüşmüyoduk senle ne tesadüf burda olman:D
vallah bıraktıgın gibiyim rosem:) sen nasılsın havalar nasıl;)
Onun aklına esince kapatıyo arada, saldığı keçiler bianda ziyaretine geldiği vakit tutuyor inadı kapatıyor hattı:D:DAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sen ver numaranı o ulaşır sana:D
Sağol canım benim; ramazandan beri havalar fırtına misali çok yoğunum bu ara acayip yoruluyorum anlatamam, ama sen anlarsın beni seninle konuşurken bile bulaşık yıkıyodum:D:DAlıntı:
_HıZZaL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Musti ben her türlü ulaşirim sanada haber veririm.
Hizal hg
hee bilmezmiyim ben seni canım senin o hamaratlıgını;)Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
neyse canım grşz ben netten çikim sonra grşrz öptüm seni k.i.b:)
maşallah dört dörtlük kıss mübarek :21:Alıntı:
yusuf bekliyecem seni
h.buldum ve hoşçakal;)Alıntı:
Alıntı:
_HıZZaL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
Beni alan yaşadı :D:D diyormuşum ama alan bilmezki yandığını :D
slm arkadaşlar kimsecikler varmı :)
Uzun bir aradan sonra merhabaLar.... :)
merhaba hoşgeldiniz..:)
Hu huuuuuuu
Kimse yok mu ?
S.A
silinen bir yazıyı hangi tuş yardımıyla geri alıyorduk bile var mı
ctrl + z olması lazımAlıntı:
ARAZ Nickli Üyeden Alıntı
bu arada aleyküm selam =))
hallettim sağol ben bir kere tıklamıştım birkaç defa tıklamam gerekiyormuş
rica ederim.. ;)
kımse var mı
arkadaşlar merhaba iyi akşamlar.burda biraz açılan konular nekadar okunuyo takip ediliyo masaya yatıralım mı .emeğe saygı diyelim mi
merhaba rose nasılsın canım iyi akşamlar..
Merhaba ablacım iyiyim hemde çok iyiyim sen nasılsın iyimisin ablacım ve emeğe saygı var her zaman ancak; kendimi örnek vererek; ben daha önce siteye çok takılıyor ve hemen hemen bütün konulara cevap yazıyordum ancak bu aralar hiç cevap yazamıyorum çünkü boş bir anım bile olmuyor olduğu vakit siteye bakıyorum zaten lakin çık kısa sürüyor.
buyur ablacım söz sende:)
merhaba iyi akşamlar canım şimdi geldim gördüm burdayım:)