Hoşgedlin ablacım:) sefalar getirdin, gözlerim yollarda pardon pc'De kaldı valla:D
Printable View
Hoşgedlin ablacım:) sefalar getirdin, gözlerim yollarda pardon pc'De kaldı valla:D
teşekkür ederim canım aynı duygularla tekrar merhaba :) işten geldim anca bakabildim nasılsın
Iyiyim teşekkür ederim, ablacım benim çıkmam gerekiyor, inşallah daha sonra görüşrüüz fırsat bulursam tabii:) selametle kal ablacım..
iyi akşamlar canım.allaha emanet ol
Teşekkür ederim sende ablacım.. ama merak etme fırsat bulduğum vakit seninle ''a.ılan konulara emeğe saygı'' hakkında uzunca bir konuşuruz inşAllah:)
selam millet istanbul yolcuları geldi merhaba yokmu :)
Mrb Kanka :D Nbr ?Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
emsalsizenkidu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iidirr tşkler sende olmasan ortada kalıcaz desene :))
:) Kimse yok bu saatte ..
ee nasılsın bakalım istanbul gezgini..:)
iyim saol sen nasılsın istanbulu soracak olursan oda çok iyiydi süper geçti eğlenceli idi :)
İyi Güzel..Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İyiyim bende az önce derbederle kosoyu gördüm yolda daha iyi oldum ;)
Hasan'ım Çok cix omus...
Neyse kaçtım ben iyi akşamlar sana ...
iii geceler
slm arkadaşlar...
a.s hoş geldin ....Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hşb yolculuk nasıl geçti sosyetecim...:)
hepimiz çok yorgunduk uyumuşuz :)Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi akşamlar herkese
herkese iyi geceler ben kaçtım allaha emanet olun
Büryanı kaçırdın sosyete...
özlem sen neden dinlenmiyorsun?
Hı bu arada Büryanın tadını özledin mi :)
herkese iyi geceler.sayın süper moderatörüm linki atarmısınız aynı değil diye konu açılmıştır.o başlık altında bir kaç konu zaten görmüştüm.okuyarakmı karantinaya alıyorsunuz merakımdan soruyorum.saygılar..
herkese iyi geceler arkadaşlar.iyihaftalar
iyi akşamlar sitede sorun vardı sanırım girdim görüntelenemiyor dedi.açılmış tek ben gözükürüm.kimse varmı dicektim.sosyete kardeşim gelmiş
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
saol sanada iyi akşamlar nasılsın ablam hı sitede biraz sorun var evet haklısın
tşk ederim iyiyim sen nasılsın kardeşim.evet girdim site gitti çıkışta yapamadım[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bir baktım tek ben sitede düzeldi sanırım tekrar iyi akşamlar
valla abla şimdi sitede(SoSYeTe, Sevdayelleri+, alimahmut, HorgaN,exel@ns-MS-)
ve ( Şu an forumumuzda bulunanlar: 154 (5 Kayıtlı Üye bulunmaktadır.)
yani 159 kişi falan var :)
kimse varmı?
ben varım abi hayırlı akşamlar:)
h akşamlar nasılsın rose iyimisin
herkese iyi akşamlar :)
h geldin rohan usta....
Hoşbulduk abicim. Nasıl gidiyor hayatla yarışınız.
Bu arada dergimizi okudunuz mu? Sizden de kareler var içinde. :)
yok dergiyi gormedim henuz ...tadilat icin hazırlık yapıyoruz hersey guzel cok sukur
okumanı şiddetle tavsiye ederim. Hakan'ın arkadan tavşan yapan fotoğrafını heryere kymuşuz, sonradan farkettik :D
teşekkür ederim abi iyiyim çok şükür, ayrıca dün için kusuruma bakma lütfen, acil çıkmam gerekti haber veremeden çıktım.Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sen nasılsın abi?
MerhabaLar... :)
Cümleten S.A
merhaba arkadaşlar şu an kanal 7 de canlı yayında Siirt perde pilavı ypaılıyor ve siirt tanıtılıyor.
İzlemek isteyenler linki tıklasın.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
S.A arkadaşlar
Yarı yıl tatlinin ayın kaçında old. biliyor musunuz?
herkese iyi akşamlar.ayın 22sinde biliyorum
RoHaN, crazy_drummer, by_ex, mymayki, alimahmut, HorgaN, RoSe.YaRD., ikra, HeLL BoY, !br@h!m, eLeM@N, my-art, Sevdayelleri+ herkeze iyi akşamlar