slm millet nasılsınız
Printable View
slm millet nasılsınız
a.s genç iyi sen nasılsın:)
Selam arkadaşlar
a.s adaş nasılsın ;):))
millet herkese günaydın
oo hakancım sen nerdesin şimdi nasılsın yawwww ben fatih
slm millet nasılsıız?
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Selam arkadaşlar Yayındayım Bekliyorum...
aleykum slm
herkeze iyi geceler ben kurtlar vadisine gidiyom isteyen gelsin
slm arkadaşlar nasılsınız?=)
a.s nerde bu millet ???
burdayıq sosyete :))
selamun aleykümmmm...
aaa sus bey (sosyete) sizdemi burdasınız :D
Bende burdayım :)
a.s bende bende:)
:D:D
slm arkadas ii gecelerrr
A.selam ESMERim Nasılsın ?
Hayırdır bu saatte...
Cümleten S/A
Yayın var Arkadaşlar ... Buyrun Bekliyoruz :)
cümletten selamun aleykümmmm =))
w/a.selamAlıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Selamun Aleykum Arkadaşlar....
Burdurdan selamlar herkese
W. A.selam Mustafa Kardeş :) Askerde teknoli hee supersin nasılsın iyimisin askerlik nasıl gidiyor hayrlısıyla don gel yaw beklioz dort gozle Ah Bide Benim Can Cigerim Hasanım da Bitirip donseydi Gerçi Fazla Kalmadı Diyeceksiniz ama yaklasık 120 gunu felan kaldı hayırlısıyla temmuz da aramızda Darısı Sizin Başınıza... Nasıl Alısa Bildin mi Askerlige By_ex?Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bazı acemi birliklerinde internet cafeler mevcut.
By_ex arkadaşım ilk fırsatta bizleri izyaret etmiş ve çok mutlu etmiştir.
Kendisine hayırlı teskereler diler askerliği boyunca sağlıklı ve ve mutlu olmasını dilerim.
Cümletten Selamun Aleykümmm... =))
Aleykum selam. bayadır bilgisayar başına doğru düzgün oturamadım il ve ilçe gezilerinden dolayı.
Şimdi maillerime göz atıyorum. Sık sık yazmayabilirim.
Nasılsın iyi misin?
kanal 56 internetten nereden izleyebilirim ?
işte ordan ama Pazartesi ve Cuma günleri müzik programı için internet kablosu takılıyor. diğer günler izleyemiyoruz.
sorun deil abi belli yoğun oldugun =)) valla nasıl olsun iiyim çok şükür eyw. sen nasılsın_?Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben kaçtım cümletten ii geceler...
Efendim metin..
Ney.. Sabah büryanı sen mi ısmarlıyorsun. tamam seni kırmıyorum...
:1:Ayıpsın Be Kardeşim Ismarlıyayım Sabah Gl Al BeniAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Derbeder Bizi Diskoya Götür :dddd
Önce büryan. :D
selam herkeseee...
a.slm ablam..
Derbeder burdamısın?_
Evet abi.
Selamun aleykum der işleriniz kolaylık ve bol kazançlı günler dilerim.
A s .... Istanbula geldinmi ...bu arada benim sim karttaki tlf numaraları silindi arıyamıyorum :(