kahkahaların içinde yalnızlık ...
yalnızlıgım 00:00'dan sonra hüzün ...
herşeye ragmen saat dönüyor..
00:01 ve ilerisi...
Printable View
kahkahaların içinde yalnızlık ...
yalnızlıgım 00:00'dan sonra hüzün ...
herşeye ragmen saat dönüyor..
00:01 ve ilerisi...
Sensız güçlüyüm ve ayaktayım ....
Hayatından tamamen silemez BeNİ kimse,
Ya kalbinden,Ya bedenNiNDe MuTLaka izİM kALıR...
EqeR YüReqinDe YokSa,RahaT OL...izim beDeNiNDe KaLıR..
BeNi UnUTmaNa YeTeCek meSaFee
YoK Bu AlEmDe ,BoSuna UqRaSMa...
ZamaN GeçEr ,BirAz DaHa BakaRSın ...ALEMLERE AkaRSın Ama YeRimi
BİR ALLAH'ın kuluNU koYamAzSın...
köşeye çekilmiş yine çaresizim ..... özlüyorum delice....seviyorum yine delice...bir tokat olup çöküyor yalanların yüreğimin orta yerine.....oluk oluk kan sızıyor gözlerimden.......ellerimin dokunduğu her yer kızgın demir oluyor ellerim dağlanıyor......onlarda kanıyor....kaçmaya çalışıyorum yollar dikenli....gözlerim kararıyor birden...bi bakıyorum yine sönüyor ışıklarım......
kayboluyorsun kayboluyorum....
bitiyorsun bitiyorum...
ölüyorsun ölüyorum.....
ne zaman bu biter işkencem....bilmiyorum.........nefesim kesiliyor seni çok seviyorummmmmmm mucize
keşke bu forumda olsada okusa[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] onu gerçekten ne kadar çok değer verdiğimi onun için neler yapabileceğimi anlatmak isterdim!!!ona olan duygularımı bilsede yinede sölemek isterdim!! yinede belki denk gelir die sölemek istiorum...
seni çok seviorum bebeğim herzaman aklımda ve kalbimdesin sen olmazsan bu beden ne nefes alır nede yaşayabilir...
EsMeR MeLeĞiMe
az kaldı artık açıklayacam
cesaret edip beni reddetsen bile arık acıklayacam en azında ufakta olsa biraz şansım var sanıyorum
seni çok seviyorum
sen,cok seviyorum bebegim ölenek kadar seninleyim ve seninle ölüme bile varımm askım benımmm....
yıllardan sonra yine bela we yine bazen mutlu baen hüzün ama hep sevqi tam sevgi ...
dormak yok sevmeye dewam...
pintime :D
SeNİ çOk SEvİyRUM......! HeRbİşEyİM.....!
.....ѕєνgι нαтıяℓαмαкѕα αкℓιм∂αѕιη, уαηмαкѕα уüяєğιм∂єѕιη, αğℓαмαкѕα gözℓєяιм∂єѕιη, ∂σкυηмαкѕα єℓℓєяιм∂єѕιη, ßιя тєк уαηıм∂α ∂єğιℓѕιη, αмα ∂αιмα кαℓвιм∂єѕιη..! ....
SENİ ÇOK SEVİYORUM!!
!.SaWuRaNLıM.!