Selamun Aleykümm... :)) Eyy Siirtliler-Board Sakinlerii.. :D:D bulundugunuz yerde havalar nasılll_?? :))
Printable View
Selamun Aleykümm... :)) Eyy Siirtliler-Board Sakinlerii.. :D:D bulundugunuz yerde havalar nasılll_?? :))
ve aleyküm selam Eso istanbul dayim hava kayniyor resmen ki benim bulunduğum semt geçen senelerde yayla gibiydi :) Konya da hava nasil? :)
benim bulunduğum yerde fırtına var toz kalktı :)) arada çok hafif ygmur dmlıor öyle işte :)) naber napıosun_?
Çok şükür. Evin temizliğini yeni bitirdim şimdi ise dinlenmek için pc. başina geçtim radyo yayni için müzik arşivimi topralamaya çalişiyorum .Sen nasilsin ne yapiyorsun ?bululunduğum yer derken Konya 'da degil misin ?
Ey ahali ben geldimmmmmmmmmmm...... :D:D
Ve görüyorumki; arada kaynamışım.. :D
Ooo ii bakalım maşşAllah sana :)) müzik arşivi içinde ayrıca kolay gelsin :)) bende iiym cok şükür öss için bi sene daha mücadele vercem dersaneye gidip geliorum Konyadayımda havalar semtten semte değiştiği için öyle söyledim :))
Allah iyiliğini daim eylesin . başarlar dilerim ben de çok şükür kismet olursa bir sene daha hazirlanacagim aslinda bu sene hedeflediğim yeri tuturmuştum ama onunla yetinmek istemedim hedefimi yükselttim :) Kismet olursa yayinda birbirinden güzel Azerbayacan ve Çerkez müzikleri çalacagim:)
Hoş geldin Güldeste :)Alıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hoşbuldum... :)
naSİLSİN NE YAPİYORSUN:) ?
İyiyim hamdolsun, sen nasılsın ? :)Foruma uğramışken sohbete yazmadan edemedim.. :)
Çok şükür. iyi yaptin:):))
''ARAZ'' = hmm ii bakalım hayırlısı olsun :))
*GüLdeste* = adaşşş hoş geldinn yeni farkettim k.bkma cnm :))
Esra'nın işi var herhalde, yazmıyor..Ben çıkayım, sonra uğrarım yine..Allah'a emanet olun, adaşıma selamlar..:)
işim falan yok cnm dalmısım yeni farkettim :)) selamınıda sen gitmeden aldım a.slm :)) daha yeni geldin nereye böyleAlıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sagolasin;)Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Adaşımmm canım benim nasılsın ? :DKuzenler geldi, dışarıya çıkacağız.. :)Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iiyim canım şükür sen.. :)) ohh gez dolaş bakalımm ramazanda dısarı cıkcak halin kalmaz heralde :DAlıntı:
İyiyim hamdolsun.. Yok be, ramazanda dışarıya çıkamam. Bugünden sonra 1 aylık esirlik, ev hapsi.. :D
ne kadar çok üzüldüm evde kalcagına anlatamam :D:DAlıntı:
Selam millet
İlk sahurdan sonra İlk niyet... ya rabbi sabır ihsan et :D
:) amin (:Alıntı:
emsalsizenkidu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
selamun aleykum canlar :) ilk susuzluk dakikalrına girmiş bulunuyoruz,susadum ben yaa :)
ben acıktım yaa :D ben ve acıkmak aslında bambaska seyler ama susamaktan cok acıktıgımı hissediyorum :D
Ne acıktım ne de susadım çok şükür gayet rahatım:))
slm millett..
ve aleyküm selam hosş geldin Hasan nasilsin:) ?
saol iyim seni sormalıı..???
çok şükür:)))))
allah bozmasın:);)
amin sagolasın:)));)
rica ederimm..
selamun aleykümm ben geldimmm :D
Şuan esaret altında 2 gündür yemek verilmemiş mahkum gibi hissediyorum kendimi. Dudaklarım susuzluktan çatlamış, bacaklarım beni taşımaz olmuş.
Acıkmadım ama çok fena susadım. Allah'ım senin herşeye gücün yeter. Bizlere dayanma gücü ver. Amin.
Amin. Allah yardımcınız olsun Muhammed abi;)Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ve aleyküm selam hoş geldin:) ;)Alıntı:
hoş buldukk :))
s.a kımler var bakım
selam millet hayırlı geceler