Keşke herşey eskisi olsaydı be yusuf...
Şimdi tadı tuzu kalmamış hayatın.
Printable View
Keşke herşey eskisi olsaydı be yusuf...
Şimdi tadı tuzu kalmamış hayatın.
hoş geceler cemmati siirtliler ve sıkı dostlarım.. nasılsının ???
ooo ahmet :) hoşgeldin,iyiyiz şükür,sen nasılsın?
hayatın tadı daaa tuzu da bizde değil mi emin? hayatını çeviren sensin. senin gibi aklı başında biri hele, istediği gibi yönetir hayatını :) bazı şeyler zaman zaman ters gitse de;hayat yaşanmaya değer :19:Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Engeller !
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tuzu biberi o zaten hayatın emin, düşünsene engeller olmasa,her isteğimiz o an gerçekleşse,10 yıl yaşamak yetmez miydi insanlara? RABBİM çok güzel oturtmuş düzeni,ne bir eksik ne bir fazla,o yüzden sende takma kafana,neyse önündeki engel inşaallah atlatırsın en kısa zamanda :)
Kafama takmıyorum eskisi gibi.
Bu arada engeller olmasaydı zoru da başarmazdım.
Başarmak için bir adım daha çıktım merdiveni.
işte budur :4:Alıntı:
engel olacak ki ilerleme olsun,olduğumuz yerde sayıcaz yoksa :) senin önünde daha çokk merdivenler var. Tabi benim de :17:
Bir merdiven var :) 3 basamak kaldı... Ondan sonra ertesi sabah azralin kapıda beni beklediğini bilsem hemen sarılırım ona
ALLAH gecinden versin ebi. O merdiveni de geçeceksin sonra başka merdivenler gelecek :) insanoğluyuz biz,bitmez bizim merdivenlerimiz :) ALLAH sağlık sıhhat versin.
bende sorun yok :) Ama ne dedi edebiyat hocası sayın hayrettin bey.
Senin daha çok yemen lazım.
:D yeriz ya ne diosun:D hocam söledikten sonra lafı olmaz :D
Hoca bana dedi ki özleme söyle benim için çiğ tavuk eti yesin. :D
selam millet
önce sana yediririm ama :D hemde tavuk eti :D sen yersen bende yerimmAlıntı:
a.s hakan hoşgeldin :) siirte de geldin mi?istanbulda mısın hala? nasılsın? ne çok soru sordum ya :)Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben yarın büryan yemeğine davetliyim ama :D
kuce dostok me...
Ara ehlen ve sehlen fi hakan...
ohh büryan :) bize tavuk sana büryan hak mıdır lee :D
hoş bulduk çok sağolun :D emin yemin ederimki çok özlemişim seni şimdi msjını okuyunca heycanlandım :d özlem ablam siirtteyim 2 gün oldu geleli :d
ne yapıyonuz nasılsınız
kota sen mi heyecanlandın :)
Halbuki dün o facede benden sıkıldığını sölüyordun.
Bende bu güzel mesajını okuyunca duygulandım...
hoşgelmişsin o zaman hakan :) ara ehle u sehle :)
iyiyiz,emin bana büryan ısmarlıcak onu konuşuyorduk :P
HAKKATEN YARIN GİDELİMİ :D AMA CİDDİ Bİ ŞEKİLDE CEVAP VERİN :d
EMİN YEMİN EDERİMKİ ÇOK CİDDİYİM YA VALLA ÇOK ÖZLEDİM SENİ :d
Şoktayım şuan özlem dur hele ya baksana yemin ediyor seni özledim diyor.
Hakan abi yazının devamını getir de ona göre gelip gelmeyeceğimi sölim.
walla hakan isterdim ama son demlerimi yaşıyorum :) yarında bir sürüü işim var,hafta sonu da yolcuyum hayırlısıyla,bi dahaki gelişime emin ısmarlar atık bize :)
tamam emin,ben aradan çıkiim siz özleştiğinizi yazın sonra geliim :D
yaw özlemiş çocuk işte seni :) askerlik falan derken uzun süre görmedi özledi demek :) dimi hakan?
özlem abla oyun bozanlık yapma sabah erken gideriz ondan sonra ne yaparsan yap söz ben ısmarlıycam :d emin neyin devamını getirim :d
Bak abi de dedim sana ha :D anlamadıysan ro zevveç me rabia :D
Özlem ne dedin önce büryana sonra fıstık bağınıza mı götürecen kardeşlerini :D
Zahmet vermeyelim ablam ya biz iki kişiyiz masraf yüklü olur :D hem daha öğrencisin
tamam devamını getirmişsin :D:D:D
özlem abla gidiyoz demi :d ame emin ne fırlamasın :d
hakan oyunbozanlık değil valla,sabah gelemem o saatte büryana :) biraz sonra da bir sürü işim var,hem siirt56 nın bi projesi için hem kendi staj dosyam için.
:D emin bi kere şimdi lafı döndürme önce ben dedim :D ayrıca benim fıstık bağım olsa baş göz üstüne ama yok :D ve dediğin gibi ben daha öğrenciyim :) ssenden beklioruz :)
şimdi gelmiyosanız uzatmanın bi anlamı yok ayda yılda bişey istedim sizden hıh :(
Git belediye baksın sana da diyemiyorum ki. :D:D
Hakan ammo sağol baştacısın düşünmen yeter.
Şahsen ben yemiş kadar oldum.
benim yerime sana ısmarlasın emin :D kaçırma hakan git ye en kısa zamanda :) bak o yarın gidiormuş takıl ona :) gelebilsem isterdim bende inan.
ısmarlama teklifin için de ayrıca teşekkür ederim hakan:) ben kıyamam ki kimseye hesap ödetmeye :)
bu saatten sonra gidelim desenizde ben gelmem :(
hakan gel yarın büryan yemeğe gidelim.
benle senmi kanka artı yarın seni kesin görmem lazım bişey konuşucam
asma suratını kardeşim ya :( bak teklif var eminden:)
özlem abla eminle her zaman gideriz amac ablamızla gitmek
haklısın,sağol düşündüğün için,başka sefere inşaallah hakan :)