-
gülcan..düşündükçe birsürü engel çıkıyo önüme.......zamanında görmezden geldiğim cesaretimin en üst seviyede olduğu zamanlarda bu engeller engel bile değildi benim için...kördüm çünkü...ya yine kör olursam...:(
bilmiyorum hiçbişey bilmiyorum.....kafam karışık umarım...neyse sustum..
-
içimden çıLgınca, kimseye aLdırmadan sana koşmak geLiyor sevgiLim..
Ama korkuyorum.. Sana dokunduğum an, uyanacak oLduğum bu güzeL rüyadan korkuyorum..:(:(
-
bu gün pek güsel geçti diyemem yorucu ve boğucu bi gündü arada bir
derbeder kardeşim gelip biraz sohbet ettik ama hava öyle bi sıcak insanın hali kalmıyor
ee ne yapalım mejburiii masa başı bi işimiz olmadı ki derbeder gibi çıkıp gezcezz:D:D:D
-
ben geldim gülcanım..tuhafım aslında....bişeyler düşünmeye çalışıyorum..içten içe bişeylere hazırlıyorum kendimi...biraz cesaret topladım..annemden abimden...dün kısa süreli can sıkıntısı sebebiyle dışarıy attık abimle kendimizi...niyetim onu konuşturmaktı ama kendim döküldüm pıtır pıtır......
herzaman korkusuz olan ben bu sefer gerçekten korkuyorum....ve tahmin ettiğim gibi uyku sorunum geri dönüyo...saat üçlerde dörtlerde uyumama rağmen saat altıda felan kalkıyorum...ve bu saat yavaş yavaş daha erken bi hal başlıyo....hı bide iştah problemim başlıyo..demekki bu sefer iş başka bi boyutta...bakalım ne olcak görücez.....
gülcan farkındamısın ben özlemeye başlıyorum.....bu bilindik bişey ama özlem duyduğum şey farklı..:)
şimdi sahilimle buluşup anlatmak vardı...avaz avaz..denizime sırrımı vermek vardı..ve zeytin kokusunu hissetmek vardı..neyse benim yerime hisseden biri var şuanda..:) benim yerimede çekiyodur içine o mis kokuyu :)
sahi gülcan sen hiç zeytin kokusu duydunmu...
-
ben geldim gülcan....mutluyum evet fazlasıyla..ve deliler gibi korkuyorum ...bu mutluluğumun bozulmasından korkuyorum.......onu kaybetmekten korkuyorum...içimde tuhaf bi telaş var.....içimden gele gele bu sefer gerçekten başka diyebiliyorum....istanbulda boğucu bir hava var..ama sıcaktan değil onun burda olmayışından kaynaklanan bir boğuculuk......
onsuz bir şehirde ne kadar rahatlatırki aldığın nefes....bitanemin sesini duydum ve uyuduğum en huzurlu gece oldu...ondan aldığım her mesaj beni yeniden bağladı sanki hayata...küskünlüğümün bıkkınlığımın yavaş yavaş geçtiği bir ifadedir bu....
hiç aklımda yokken karşıma çıkması...birden bire...hayatım hep böyle geçmedimi zaten...birden bire sevip..birdenbire sevildiğimi sandığım ve hiç ummadığım bir şekilde ayrıldığım......ablam pıtırcığım babam kadar sevdiğim amcam dedem dünyalar güzeli fatoşum muhlis dedem şevket amcam nisanur annem hepsi tek tek kayarken gözümün önünde ben yine hiç bişey yapamıştım...hepsi birden biri gitmişti benden...birden bire geldikleri gibi..:(
daha birinin yokluğuna alışamadan gittiler....yıkıldım ...kaçmak uzaklara gitmek istedim..ama yapamadım...beni sevenler vardı....savaştım aradım...ve rabbim şimdi onu verdi bana...derdimin devasını...ve biliyorum bu sefer vuslat benden yana.....umarım üzülmem umarım onu hiç üzmem....şimdi yüreğim ona kilitli diliyorumki onunda bana kilitlidir...ve özlüyorum canısını.....kıvrandırıyor bu özlem ama çok güzel....biriktiriyorum...buraya geldiğinde her ne kadar zaman yetersiz kalsada bütün özlemimi sarılarak göstericem ona....
seni çok özlüyorum canısı....gülcan dua et bize olurmu...
-
ben geldim gülcan...saç diplerim çok acıyo...bir seans daha atlattım bugün..dünki kadar olmasada bugünde kendime zrar vermişim...sanırım saçlarımı çekmişim....çok acıyo...ama dinmedi yürekteki....dinicek gibide durmuyo...kaybettiklerimi konuştuk dün sıla hanımla..anlattıkça bağırdım anlattıkça ağladım...ağlama krizlerine girdim...öyle çok kaybetmişimki...ama en çok içimi acıtanı oymuş.....böyle anlatırken yumuruklarımı sıkmışım sonra hıçkırıklara boğulmuşum...gülcan...üzülme yine düzelicek..yine herşey yoluna giricek.....ama ben bitmeden girmeli.....dayanılcak gibi değil...bu yok bana gerçekten ağır geliyo....
kimseye söyleyemediğim buşey beni içten içe eritmeden herşey yoluna girsin lütfen gülcan....
kızgınlıklarım var......en büyük kızgınlığım dua kardeşime....babana....blki hiç geçmez belkide geçer bilmiyorum...ne farkederki herzamanki gibi yine umrunda olmucak...hiç bir zaman olmadığı gibi....ona danışmadığım için yolun açık olsun dedi ya..gülcan düşünebiliyomusun onun için değerliymişim ama silmek çok kolay ne güzel ya....gerçekten çok güzel...gerçekten bu değer için çok teşekkür ediyorum ona....
böyle değil gülcan değer verdimmi en büyük hatasıyla bile onu kabullenmektir değer vermek.....o bilmeden ben ona ne kadar kızdım ama hiç belli etmedim..çünkü bende değer veriyorum ona...çünkü ben onun dualarıyla ayakta durmuştum....ama değer vermek sadece dua etmek değildir.....yanında olmaktır paylaşmaktır....neysem söylenicek o kadar çok şey varki ama kızgınlığım engel oluyor konuşmama....evet gülcan baban....
şimdi canısını bekliyorum konuşmaya ihtiyacım var onunla...bazı şeyleri sormalıymışım ona sıla hanım öyle söyledi...
şimdi bi sigara iyi gelicek bana..hadi gülcan selametle...
-
Merhaba kızım...
Dost Dostuna anlatır olup biteni demi! Ben ziyaretçi defterinde gördüm yazılanları. tek bir cümle herşeyi anlatmaya yetiyordu. içimde bir şüphe vardı ve düşündüğüm doğru çıktı... İnsan yine de danışması lazımdı demi kızım..
Görmedim, konuşmadım ama sanaldan da olsa takiplerim sonucu nasıl biri olduğunu, kiminle dans ettiğini öğrendim...
Bazı Erkekler kedi kadar nankördür (Ben Dahil)... İş işten geçti kızım...
Dün akşam ki pasta hikayesini anlattımı sana üst komşun?
Dur ben anlatayım o zaman kızım...
Herşey ikram edilecek bir tabak pastadan başladı...
Motorla kovalamacalar.. Biz polis lojmanlarının oraya gidiyoruz. Sonra mesaj geliyor uzun yoldayım diyor. Biz oraya gidiyoruz. mesaj geliyor kültür merkezinin oradayım diyor. Nihayet pastayı aldık...
ayakta yesek olmuyor.. Nereye gitsek diye düşünürken kolamızı aldık geldik bankta oturduk... Şikayetçiyim... çatal yoktu, peçete yoktu, Limonlu olmuştu pasta...
-Ateşiniz var mı?
-Benden cevap yok ama ahmet'ten hızlıyım...
-Ben seni bir yerden tanıyorum.
-Aaa. bende seni bir yerden tanıyorum sanki.
-Sizin eviniz çevik ersin temel ilköğretim okulunun oradaydı bir zamanlar.
-Sen kimsin?
-Bizde oradaydık. Felan kişinin kızım. Sende felan kişinin oğlusun...
-Oturabilir miyim?
-Söylemekte geç kaldın. Tabiki buyur.
Sohbet koyu saat geç... İnek sorumlusu kinyas sesleniyor arkadan....
-Neyse ben kaçar. sende fazla geç kalma ve takma kafana...
Gülümseyerek
-Tamam.
-Hı bu arada ismini bağışlar mısın?
-Bergende
-Ne? bergende mi?
-Yok ya. Bergen diyebilirsin demek istedim.
-Tamam Haydi kal sağlıcakla..
Ahmetle Mısır keyfi ve uzun bir yürüyüş.
-Ahmet bergen
-Yıllar yılı dert yolunda ne ilk nede sonuncuyum : )
-Ahmet bergende
-Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem.
Bütün zalim olanları sen affetsen ben affetmem...
-
limonlu sodayı çok seviyorum gülcan....iyide bu onu nerden biliyoki...bilmem ben sodamın keyfini çıkarmaya çalıştım sadece.beni çağırdığında gerçekten beni özlediğini sohbetime ihtiyacı olduğunu düşünmüştüm....lakin açtığı sohbet bi hayli moralimi bozdu....zaten iyi değilim bide o üstüne limon pardon limonlu soda sıktı.....naber naıslsın faslında sonra.......pat diye bir soru...duyduklarım doğrumu?...ne duydunki dedim.......aslıyla kurti dedi..ne olmuş onlara dedim...ha sen bilmiyosun...dedi...bilmem gereken bişeymi var dedim.....yasmin açık konuşucam.....konuşulanlar doğrumu dedi...sevilcim canım ne duydun söyle dedim.....başladı anlatmaya.....aslının ailesiyle görüşmüşte saolsunlar onuda doldurmuşlar...aslı yine ailesinin yanındaymış..kurti memleketine gitmiş...uzun zamandır konuşmuyoruzda...bi arıyim dedim ama vazgeçtim....ortada konuşulurkn onunla iletişime geçmek doğru olmaz şimdi....ararsa kendi arasın....
gülcan bu konuşulanların tek sorumlusu kurti....ama aslı herşeyin benim yüzümden olduğunu düşünüyo..oysa en baştan sen sakın korkma yasmin sana hiç bir laf söyletmem diyen kızın resmen aklı yıkanmış...artık umrumda değiller......ister boşansınlar ister tekrar evlensinler ister çocuk yapsınlar ama bana bulaşmasınlar ya..valla illallah ettim artık:)
neyse sevilin yanından ayrıldım....kusura bakma felan dedi..senin iyi olduğunu bildiğim için konuşmak istedim.....melek kalpli derdi kurti sana ama gerçekten haklıymış melek kalplisin sen dedi..:)
teşekkür ettim saolsun..:)
böyle gülcan bu akşam yolcuyum kastamonuya gidiyorum pazartesine kadar yokum özle beni olurmu:)
-
ben geldim gülcan..istanbula döndüm dün akşam..hastalıktan geberdim..:)bu huyuma sinir oluyorum hava değişimi beni çok kötü etkiliyo bide denize girdim...iyice kötü oldum...yolda mahvoldum..en berbat yolculuğumdu hiç eğlenemedim...
ama köyde çok güzel geçti..korktuğum gibi değildi...hastada olsam güzel eğlendimfındık topladım odun dizdim çalıştım hasta hasta:D
denizede gittim..yıllar sonra iyice kucaklaştık doyamadım ama napalım...çok güzeldi ya..
neysem birazdan canısı nete gelicek görüşürüz gülcan..:)
-
hiç olmadığım kadar belkide hiç hissedemiyeceğim kadar huzurluyum bugün gülcan sebebi babam.....öyle yakın davranıyoki....anlam veremesemde bu ilgisinin tadını çıkarmaya çalışıyorum..aman nazar değmesin:).....şımarmıcamda.....ama korkuyorum...bu ilgisinin altından bişey çıkıcak diye korkuyorum
köydeyken amcamla konuşurlarken duyduğum şeyler hiç hoşuma gitmemişti...acaba o yüzdenmi böyle iyi davranıyo...eğer onlar beni isterse beni ikna edebilmek içinmi böyle konuşuyo bilmiyorum...inş öyle bişey yoktur....
neyse gülcan geçtiğimiz haftaya nazaran bugünlerde iyi gibiyim......kurtuluşla konuştum akşam.....aslının ailesi hala aynı fikirdelermiş..geçen evlerine gitmiş...konuşmuş ama hala o kızla görüşürsen bu evlilik biter diyolarmış...kurtide biterse biter ya diyip çekip çıkmış.....ben kurti kurtar yuvanı dedim..ama tutku çok yoruldum artık uğraşıcak gücüm yok....dedi..birazda haklı çocuk...neyse aslıylada konuşmak istiyorum ama o hala bana küs...çocuk gibi ya...neyse uğraşamıcam..:)
dün halamlara giderken nurhayat teyzemi gördüm merveyi sordum içerde dedi ama çağırmadı ee o artık nişanlı sayılır bizi görürmü gözü:)
kızıyorum ona ama napalım bir zamanlar bende öyleydim..:)
niysem pazardan geliyorum elma almıştım biraz yiyimde gelim:D
ha bide uyuzum gelirse ona söyle arada bir çağrı atsın bari özlüyorum onu..:)