Hakket Nerde!...:DBu Benim 4*4 üm:D
Printable View
Hakket Nerde!...:DBu Benim 4*4 üm:D
Emin derneğin en büyük hedefi gençlik kolunun tilloya bı gezi düzenlemek ins
Okudum o yazılanların hepsini. ve takipteyim.
Üzerime düşen görev neyse ben ve arkadaşlarım yapmaya seve seve hazırız abi.
Çok TSK saolun var olun
BEn Arkandıyım Bide Ahmet
arkamda ne işin varAlıntı:
TeHLo Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Şşşşşş karıştırma Orayı:DAlıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Düşün önüme :)
Ben Böle İyiyim!....:DAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
H akşamlar benden pas..... opuldunuz
Eywallah Abi Bizde Elllerinden Öpelim!... İyi Geceler Bizden Dewam!...:)Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Faruk abi Çocukların gözlerinden öpüyorum. selametle hayırlı geceler mutlu yarınlar.
Allah işlerini rast getirsin.
hı bu arada hakan abiye de selam edersen sevinirim.
hayırlı geceler allah rahatlık versin abiAlıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi geceler board ailesi diyecem ...
önceleri bu saatte yeni yeni radyoyu acardık 7/8 sıkı dost takılırdık şimdi ya tek ya2 kişilik dostlarız :( mazi geldi aklıma bugün ama beeene günlerdiiii
eskiden forumdada muhabbet eksik olmazdı dimi canem..çok güzel günlerdi:(
Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İstenildikten Sonra Bence Eski Günleri Geri Kazanmak Mümkündür..! :1:
bence degil. giden gelmez.
Alıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Selamün Aleyküm
Bence sorun gidenin gelmemesi değil ,tekrar gelince sohbet edecek kafa dağıtacak konular bulamaması ya da açamaması mesela oyun gibi .
örneğin yöneticilerden herhangi bir tanesi yalnız bir komik resim paylaşsa üyelere yönelik .En az 8 9 tane yorum yazılacak forum eski canlılığına kavuşacak
Doktor Hanım Teşhisi Koydu!.....:1:Alıntı:
''ARAZ'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ewet :1:ÜStteKine Aynen Katılıyorum Doğru Sölüyor Buda Bir Çözüm Yolu Olabilir Giden GElmeyebilir Ama Hiç KimSE De Bulunmaz Hint Kumaşı DEğildir Gelen Gidenide Aratmaz Yani Bunlar Böyledir İlla O şu Bu Olcak Olmassa Olmaz Diye Bir şEymi Var Yok!......:206:
SELAM BOARD AİLESİ KIM VAR SİTEDE:d
ve aleylüm selam
aleyküm selam cane hoş geldn :)Alıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı
hos bulduk eso :D napıon canemın
araz kardes isim neydi k.b yenı goruom senı ?
eski nickim ... :)
tamam hatırladım e yenı nıckın hayırlı olsun :)
sağolasın ;) yaklaşık 365 günlük nickim :)
KISMET buguneymıs demek :) bana musada allaha emanet ol
Sen de Allah a emanet ol ;)Alıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aksam oldu herkese hayırlı aksamlar :):)
sana da hayırlı akşamlar : )
yine mı sen:) sen hiç cıkmaz mısın siteden
bugüne özel böyle oldu:) can sıkıntısından netten ayrılamadım:)
cane yine hoş geldin :D
sende haklısın araz okul falan yok sıkılrsın tabi
can yıne hos bulduk nasılsın:)
ii dielim ii olalım cane sen nasılsın
bende iyi diyeyim iyi olsun:) hayrola senınde işin yok mu c.tesi gunu
dersane hafta içi olunca hafta sonu boş geçio gerci bnm için frketmio bilion 7/24 net :D
diplomayıda ROHAN admınımden alırsın artık:)
:D:D olur daha asıl diplomamı almadım bea :D
alırsın alırsın:):) arazda kayboldu bir var bir yok