Günaydınlar.
Printable View
Günaydınlar.
Sanada Günaydın Adminim..!Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kolay gelsin baran. hayırlı işler diliyorum.
Saol Adminim Allah Razı Olsun Okuldan Bile Takılıyoruz Siteye :D :DAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Günaydın
Selam kimler var?
aleyküm selam ;)
Şükür yalnız değilmişim
umarım hiç yanlız kalmazsınız ...
Umarım kimse kalmaz.. yalnızlıktan korkmam ama yabancı bir yerde olmanın verdiği acaba yaşayan biri var mı merakı sadece benimkisi (:
As As As Bende Burdayım..... :D
As as as ne ola ki (:
Selamaleykum board cemaati...:)
bu duyguyu iyi bilirimAlıntı:
Öylesine Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
anladığım kadarıyla siirt te görev icabı bulunuyorsunuz ilk izlenimleriniz ve memleketimiz hakkında ki düşünceleriniz nedir bilemem ama
biz buralardayız umarım yabancılık çektirmeyiz ne burda nede reel de
Yok hocam Siirtle uzaktan yakından alakam yok keşke olsaydı bende görme imkanı bulabilseydim hayatımda doğuyla alakalı Urfa Mardinden öte hiçbir şey yok maalesef sizlerin sayesinde hem tanımış hemde öğrenmiş olurum inş... :)
dünya küçük buralara denk gelirseniz zamanla site sayesinde bir çok tanıdığınız olacağından emin olabilirsiniz (deneyimlerimizden yola çıkarak)
burda veya gerçek hayattta yardımcı olabilmek en azından sehrimizi ve insanlarımızı uzaktan yakından alakası olmayan birine tanıtabilmek daha da ötesi sevdirmeyi başarmak onur verecektir
uzak olsanızda ilgilendğiniz için teşekkürler
Yaşanmışlıklar ve hayatlar farklı farklı da olsa ortak noktalar mutlaka bulunacaktır zaten farklı kültürler yaşam şekilleri örf adet aneneler ilgimi çekmiştir kendi adıma memnunum burayı bulmakla teşekkürler en azından üye olduğumdan beri iletişim kurabildiğim yegane olduğunuz için :)
rica ederim sizi tanıdığıma memnun oldum her türlü probleminizde bir PM(özel mesaj) kadar yakınım bilginize...
hazır eliniz değmişken madem buraları merak içindesiniz sitemiz bir nevi bu bölgenin arşividir didikleyip faydalanmakta free :)
her konu başlığının altında birbirinden güzel konular bulacaksınız farklı bir göze bir bakış açısına ihtiyacımız var eleştirileriniz göz önünde bulundurulacaktır emin olablirisniz ;)
Teşekkür (:
kımler var bakım
fazla kalabalık yok biz bizeyiz ....
mesela ben keyfim ve kahyam :):D
on numara olese :)
Selamunaleyküm arkadaşlar hayırlı geceler ben geldim
ve aleykümesselam hoş geldin sanada hayırlı geceler
nasılsınız neyapıyonuz pek kimse yok bu akşam herhalde
teşekkürler kendi adıma iyiyim sağol seni sormalı.
yaklaşık 3 saatir burdayım gelen giden çok ama sürekli kalan pek olmadı ..
Çok şükür iyiyim allah razı olsun
benden bu kadar gençler sabaha erken kalkacam
herkese iyigeceler görüşmek üzere ...;)
iyi geceler abi :)
online olan kimse var mııı :)
Hayırlı geceler arkadaşlar.
yorucu bir gün geçirmenin ardından sabaha kadar sürecek olan yorucu bir sabahlamayla karşınızdayım. Üst üste gelen işler nedeniyle sitede ki yenileme çalışmalarına devam edemedik, hakkınızı helal edin.
Her şey yolundadır umarım.
Bu arada aramıza yeni katılan Öylesine'ye hoşgeldiniz diyoruz.
Ceymis, kardeşim bitmedi mi bu askerlik? Bu saatte bile siteye bağlanabilmen güzel...
Polis56, merhaba kardeşim, yeni görevinde başarılar dilerim.
hayırlı geceler abi,hoşgeldin...
yorucu geçen günün ardından sabaha kadar mesai :) ALLAH kolaylık versin usta.Site bu haliyle çok güzel :) bir iki ufak pürüz de vakitle düzelir,ALLAH can sağlığı versin yeter ki.
İstanbullular Soğuktan donarken Siirt'te yanıyoruz ya. :)
selam millet kimse varmı
Selam arkadaşlar...
Forum saati tek bende mi yanlış acaba birde nasıl düzenleyebilirim bilen varsa yardım edebilir mi?
a.s öylesine
forum saatinde bi hata var henüz düzeltilmemiş bilginize...
Hmm genel sorun yani teşekkür efsane
evet genel sorun rica ederim
aleykümselam kardeşım buradayız
kardeş ne yapıyon nasılsın
iyidır kardes çok şükür sen neyapıyon ?