[ı]sende öyle bişey arıyodun zaten :d yapmamamk icin rohan abenin parası yok o yüzden :d[/ı]
Printable View
[ı]sende öyle bişey arıyodun zaten :d yapmamamk icin rohan abenin parası yok o yüzden :d[/ı]
saglık olsun gelecek yıl içeriz:D
iyi geceler...
gule gule ahmet sutunu ıc kardesım unutma sakın
[ı]sosyetem hoş geldin kardeşim [/ı]
ekmekte yok ya dolapta bu rohan abı bıraz parayı kıysın artık aaaaa
[ı]de ben gidiyom yatmaya vaa :d[/ı]
esmer yatmaya değil
geldim canm sen sutunu iç bakem :D
nereye cane daha üzüm yiyecez :)
kanka yatma erken ıı degıl doktor dedı
Yarın erken kalkıp işe gitcem :d kendinize iyi bakın allaha emanetsiniz sizi seviyorum öpüldünüz :d
Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
walla olsa yok demem kardesım bılıorsun benews bırıyım :D bu zmanda saglıklı yasamak ıcın gunde bır pardak sut ıcmek lazım :D:D:D:5:
tm içip yatarsın ozamn ... :D
Dem aldım ama o kadar çok çay içiyorsunuzki hemencecik bitmiş :D
Herkese merhaba arkadaşlar.
oo rohan admin gelmiş hoş geldin adminim ama ben gidiyom :d
abı hos geldın walla hakan sosyete yusf dıor cay almamıs ekmek yok cımrı dıordular sana ben sahıdım
Vay merhaba aha geldi başmüfettiş forumu biraz kirlettik idare et :D:
valla abi hemmi yalan ... ben söylemedim :5:Alıntı:
EsmeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yakup sen adamı bi çaya satrsın kardeşim bunuda öğrendik dağılın ulen :DAlıntı:
EsmeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoş geldin abi nasılsın ?
valla sohbetinize doyum olmuyo ama gitmem lazım yarın erken başlarız sohbete kendinize cici bakın allaha emanetsiniz öptüm sizi
rohan adminim seni dudaktan öptüm :D
ame barı admının yanında dogru konusun :D:D:D:D:D:D
rohan abi kankamla ne alıp weremedıgınız warAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
wuuww bu neydi şimdi :D
yusuf sende kimlerle takılyıon ya :11:Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Saol ahmet, nasılsın.
Sosyete Polisimiz şimdi demli çay yapacak.
Herkese benden çay, Şakir'e yok :11:
rohan abinin hoşa gitmiş dudaktan öpücügüm baksanıza ses cıkarmıyo :D
sosyete bana takılıo yas sınırı 24 oldugu ıcın senı almıoz dıye sınırlenme sende bır sınırı gectıgınde takılırısın ::8::8:Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sagol abi şükür iş güç işte ...geçiniyoruz
yaw sen hollandaya taşın burda seni öpecek kimse yok...:11:Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben öpeceğimi öptüm hadi allaha emanet olun kendinize iyi bakın grş
heheh çok komik ihtiyar....:11:Alıntı:
durun sıze bır sarkı solecem :D
yaşın 24 değilde 34 gibi sankii :D:D çökmüşsün be adamım :D
Ahmet sen hakanı yolla buraya ben onu öptürtürüm bol bol onu burda :D:D meraklıları çok
uuuu çok feciii :DAlıntı:
sosyete bana takılıo yas sınırı 24 oldugu ıcın senı almıoz dıye sınırlenme sende bır sınırı gectıgınde takılırısın
hade ben kaçtım iyi geceler rohan abi - esmerim mucks by
ette sutunu ıc unutma kardesım mucK SaNAda
bu akşam öpen öpene,
el öpenleriniz çok olsun :D
süt müt içerim tabi . alla alla :D neyse by
Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ewet hemde cok feci sosyete kıskanma :D