bi altı okusa yusuf yeter :D:D:D
Printable View
bi altı okusa yusuf yeter :D:D:D
benım yatma we sutumu ıcme zmanım geldı aynı saatte bulusmak uzere arkadas sewbs iyi geceler :D
hahaha :D koptumAlıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İyi geceler şokolad esmer Allah rahatlık versin benim için sütü sıcak iki şekerli iç :D
herkese :103:beyler & bayanlar
selam millet kimse varmı
heaa ne var
zıkkımın dibi var :d
weceh git zıbar işin ugcun yokmu s enin :D
ame valla haklısın allah almış zaten bu saatte pc başındayım yarın 8de işe gitcem :D
selam millet
Konular: 37.927, Mesajlar: 292.540, Üyeler: 23.277
Son Kayıt Olan Üyemiz: [ target58]
çok değil sadece bir kaç yıl önce 5000 üyeye ulaştıkmı tamamdır diyorduk
ben konu açmayı daha çok seviyorem:20::5:
Keşke Açtığınız Konularda Biraz Emeğiniz Olsa.... :17:Alıntı:
HaNıM aGaM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
selamlarrrrr
konu açmak güzel bir paylaşım ama işey yarar konuları terçih ederim ve cevapsız konulara cvp yazmak daha mantıklı bence ...
Katılıyorum :1:Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
heyooo ben geldimmm :D:D kimler var bakimmm
Hoş geldin.....canm
hoş buldum cane napıonn bakimmm :p
s lm aLeyKum kardeslerım abılerım bacılarım ablalarım dostlarım ..nasılsınız..
hiç valla takılıyoruz işte sen ne yapıyorsun.?Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
A.s Hoşgeldin esmer.
hb sosyetelerın en karızması en capkını en yakısıklısın cok yag cektım ammada
aleykümesselam esmerim iyiyiz şükür ;)
eleman abı gorusemıyoruz .. Artık
heç oturuom öle bnde :pAlıntı:
görüşürüz çarşamba günleri herzamanki yerinde olsan istemesende görebilirsin ;)Alıntı:
EsmeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
abı bas tacısın carsamba saat 8 den 20 kadar ordayım basım ustunde yerın war
geçerken yakalarsın ozaman :)
tamam abi her zmanki gibi
eyvalla birazda kendine sakla yağ lazım olur :D:DAlıntı:
EsmeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
bu site polisler cogalmıs insan hic suc islemıyoruz yag bile cekemıyoruz artık
şu facebookta botan çayı konusuna bi bakın uygun topic bulamadım siirt fotolarına ekledim
tanımadığım biri eklemiş güzelde yazı döşemiş harika bence adamın duvarına duyarlılığından ötürü teşekkür yazdım hak ediyor bence tanıyanınız varmı bir göz atın
kımse var mı
Nerde?
ahaa burda :)
ben varımm
Niye sordun ceymis hayırdır...
Ne yapsan alehine haberin ola :DAlıntı:
hayırlı geceler kimse varmı
olmazmı .....