kardeş nbr ya
Printable View
kardeş nbr ya
uyumadınmı hakanım ; :)
yok abi uyumadım :d
O zaman git uyu :)
kovuyonmu emin abi :(
gitme gitme ben gidiyorum yaşlandım artık
diğer polislerde yok siz durun nöbet tutun bari
2ye kadar burdayım sonra bende giderim malum yarın iş var :d eleman abi tamam sen bak keyfine
letro ıbba hılle sabah dınro perive ısir :P
EME ĞEDE Fİ ŞIĞEL YOMUL EHET ĞEN RO INT ZATEN INT ABETİ :d
yereye seytu zaten :D Hiç gitmesekte olur. ben zaten hergün yiyorum:)
İyi geceler ammo...
Hergün bir arabanın arkasında kocaman puntolarla yazan yazıyı paylaşmak istiyorum :
BABA YORGUN SEN GEÇ :)
:d:d:d AME SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN :D
iskender büyük ama yorgun ;)
Biri beni sevmiyor ama ölmesini de istemiyorum. Daha gençtir ya.
Seni sevmiyosa ölsün :d
izin ver O'nu son bir kez daha göreyim ne olur. Ame U gunne
ee tamam öle olsun :d
ben kaçtım gençler size iyi geceler
sana afferim derbeder anladın sen onu ;)
sanada pirefoo hakan eksik kalma ..
bi türk filminde vardı
efferim olum ahmet senede pirefoo derdi yaşlı bir aktör çok severdim rahmetliyi adını unuttum şimdi
Allah rahmet eylesin.
İyi geceler abi mutlu yarınlar.
Hakan, asabıtu :) ebi kubbanu. Enemde dero.
Tatil günlerin olursa titret beni.
ne oldu elaman abi :D
tamam emin abi bende gdiyiom hadi allaha emanetsiniz iyi geceler
Selam ben bu sitenin yeni üyesiyim Naıslsınz
A.selam hoşgeldniz teşekkür ederiz siz nasılsınız?Alıntı:
yıLo Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yılmaz Hoşgeldin Kardeşim Paylaşımlarını Beklerizzz... :1:Alıntı:
yıLo Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ewlah arkadaşlar Nasıl gidiyor Çalışmlar (:
Tşk Ederim Kardeş Çalışmalar Gayet İyi Gidiyor Seninde Paylaşımlarını ve Çalışmalarını Beklerizzz...Alıntı:
Cok şükür.sizi biraz tanıyalım nerden üyesiniz ne aracığılıyla üye oldunuz acaba ?Alıntı:
İsterseniz bu foruma konu açarak hem herkeze merhaba dersiniz hemde kendinizi tanıtabilirsiniz
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Selam kimler uyanık (:
Ben... :)
Ne güzel ben yarı uyuyorum ve sabah 7 de kalkmam lazım hiç böyle yapmazdım ne oldu bana :)
slm millett...
slm millet
Aleyküm Selam
Nasılsın Yusuf :5:
Herkese Selamlar Beyler & Bayanlar :D
Tehlo bir işin vardı. Bittiyse gel al beni çıkalım bir yerlerde oturalım. Sonra alışveriş :)
İnşaallah kartın yanında :P
Tabi Canım Her Zaman Emrindedir Şu An Üstümde Axes Var Evde Wıngs le Maxsımum premıum VAr Hangisi İşine Daha Çook Yararsa Telden Bildir GElip Alayım Sebi Peugeot Umla!....:)
mega kart :D
Atatürk anıtı önünde. hadi gel
tamam Abin Gelirse GElirimde Yaw Ne Hale Getirdi Abin Beni Bi ŞAntiyede Esır Kalmıştım ordan kurtuldum Sıra Geldi Abine Burda Kaldım!:..:SS
dur ben geliyorum.
Gel Yaw Ne Olursan Ol Gene Gel!:...:)
Emin Olarak geldim, Derbeder olarak gidiyorum.
Yazıklar olsun sana...