Bak Kınıyacam Şimdi Seni Ha Sabahtan dır Burayım Glen Yoq Ewe Gidip Üst Baş Değiştirdim Diye Böle Dİyorsun Ama Çoook Kırıyorsun BEni!...:)
Printable View
Bak Kınıyacam Şimdi Seni Ha Sabahtan dır Burayım Glen Yoq Ewe Gidip Üst Baş Değiştirdim Diye Böle Dİyorsun Ama Çoook Kırıyorsun BEni!...:)
Herkese Selamlar...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ayaklarım Titremeye Başladı!...:( Görünce BU Motoru!...:D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Az PEşimden KOşmadılar!:..:DMotorla!..:D
Ama Koşarkende BElli Olmuyarlardı!...:D
Ammada ötleksin ha :D:DAlıntı:
TeHLo Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Derler ya büyük aşklar kavgayla başlar die.
Gecenin bir yarısı benimde bindiğim toplam 4 motora 1'er milyar ceza kestiler.
Plaka yok ehliyet yok ters yönden indik felan derken sonra kanka olduk :)
Kardeş Kanka Ayağı Derken Nasıl NEfreetle Aşk oluoyr:D
Polisler Bursalı olacaklar Herhalde!...:D
:D:D Ne günlerdi yaw :D
Kardeşim Yoqsa SEndemi Ayıp Ayıp !...:D
By TeHLo Yatar Herkese İi akşamalr!...:D
iyi geceler zıbar yat :D
Memur bey size iyi nöbetler.
Ammo işlerimi bitirmedim ama yükümü hafiflettim ya.
Az bişi yoruldum. dinlenecem sabaha kadar.
Şöyle bir sabah uyandırsan erkenden beni de her sabah yaptığınız o güzel kahvaltı sofrasına davet etsen yok demem 5 dakika sonra ordayım...
Kahvaltı..?
WArmı Kahwaltı Şimdi!....
:D
şirin gözüme görünme :D:D
İnsan Olan Bir Kahwaltıya Çağırır BEa:D
bir dakika bir bursalı olarak bursalılara laf söyletmem lütfen..:DAlıntı:
TeHLo Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben sana en okkalısından bi kahwaltı (tokat) hazırlıcam mrk etme sen :DAlıntı:
eso az pişmiş olsun :D
çok güzel pişti anlatamam :D
:( Ne oluyor öle herkes bana Karşı Çarşı mı yoqsa burası::D
Eee gittin de ne oldu. Kurban mı kestiler.
Söyle onlara yarın şantiyede kalacam aramasınlar ya.
Ciddi bir şekilde yarın buluşalım.
Hadi Buluşak Ciddi Bir Şekilde!.....:D
Tüm Üyelerimiz Dawetlidir!....:D
Üyeleri Değil Bizleri Davet Ediyor :D
sus bana cevap verme :DAlıntı:
Bu Arada Millete Bişi Demeden Millet Neden Üstüne Bişiler ALıoyr!...:D Yaarasaımı War Yoqsa Milletin!:..:DAlıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
way anasını millet olduk eyw. yazdım bunu bi kenara ;)
Neydim Ne Oldum Dememeli!...:D
Ne Olcam Demeli!.....:D
yorumsuzz.. bişy demiorum şirin..
selam millet
:( Çook Üzüldüm !:....:D
A.s Milletin Efendisi(Gundi)!:...:D
Alıntı:
neye üzüldün :D
a.slm hoş geldin hayırsız sırdaşım dostum arkadasımAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Öhööö Öhööööö :D
,Alıntı:
(_esoo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hşb eso ne yapıyon nasılsın valla ne desen haklısın ama gecen gün aklımdaydın msj atacaktım inan fırsat bulamadım biliyomki yine inanmıycaksın
oturuom boşboş sen _? ne zmn hayırsız desem aklında oluorum alla alla tesadüfe bak :)) arada bi bahanelerini değiştir :))Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Eso Nun Yerine Ben sAna Ne Diyeceğimimi Biliyorum!....:D****SAnsürlü******