-
uzun zamndr yoktum sitede.şimdi nasıl olduysa düştüm buraya.aslında suan yapacak bişeyimin olmayışından..
yaklasık 15-20gün didimde uzunmu uzun sıkıcı mı sıkıcı bi tatil yaptım.benden baska herkes acaip keyif aldı ama ben bitürlü keyif alamadım.simdi ewdeyim yalnızım sıkldım ne yapmalıyım bilmiyorum.3haftadır antremenlarima gitmiyorum..
bu aksam goldene gidicem buna şimdi karar werdim aslında.coq desarj oldum..
vicdanım nie bilmiyorm ama cok sızlıyor.hemn gidip ondan özür dileyecem.gururdan deildi ona boyle dawranmam ama bn hep bunu anlattım ona anlamadı kimse beni.bazen insanın iradesine kalmıyor hersey.yani ne bileyim işte zorla güzellik de hiç olmuyor ama... ez ketim deste dilo.....(((
(aramızda kalsın kimse bilmesin bu yazdıklarımı...)
bendede kalp warmısss wayy be:))
-
slm canım bu gün sabah 9,30 kalktım baya halsizdim kalmak istemedim
ama ne yapim mejburi işe gitmem lazım ee sonra gidip iş yerini açtım ortalığı temizle falan sıkıcı ve boğucu bi gündüü sıkıntım geçsin diye yeni aldığım arabayı yıkadımm...10 dk sonrada baykana yola cıkıyorum gelince görüşürüz......
-
gülcan bişey farkettimde...eğer aklımdan geçenleri yaparsam üzülücem....alışmışım çünkü ona.....biliyorum koyu bir karanlığa doğru sürükleniyorum canım çok yanıcak belki....bilmiyorum hiçbişey bilmiyorum...yine duaya ihtiyacım var......
üzüldüm az önce...bugünlerde böyleyim fazlasıyla canımı yakıyo söylenen..evet en küçük şeyler bile acıtıyo beni......pembe gözlükle bakmayı o kadar isterdimki....ama olmuyo işte.....ben bin birtürlü savaş verirken içerimde neyse boşver gülcan....gülümsemeye devam......
dün çok telaşlıydım canısıya çağrı atıyordum ama bir türlü ulaşamıyodum...sonra ulaştım ama ondan ses çıkmadı....çok telaşlandım bişey oldu sandım:(..ona bişey olmasını istemiyorum gülcan rabbim onu tüm sıkıntılardan tüm kötülüklerden korusun....sonra gece mesaj attı.....onun haberi yok ama beni habersiz bıraktığı için kızdım ona:(çok korktum çğünkü...:(bak bugünde aynısını yapıyo beni habersiz bırakıyo yine korkuyorum...:(kızdığım için istemedim hiç bişey o yüzdendi tek çağrı atışım:(
inş iyisindir canısı...özlüyorum ben senii:(
-
ben geldim gülcan...kızgınlığım yüzünden böyle asık suratım.......ben insanları anlıyorum ama kimse beni anlamıyo.....belkide anlamalarını beklememeliyim.....iyi tamam da ozaman uff boşver gülcan..canım acayip sıkkın....sanırım sıla haklıydı.....biraz daha zaman geçmeliydi belkide
ya da gerçekten ona bir şans daha vermeliydim....benim yüzümden nişanlanmış....kendimi kötü hissetmiyorum ama üzüldüm...bugünlerde ne çok senin yüzünden lafını işitiyorum....ama benim yüzümden olanlara bi türlü anlam veremiyorum....biri kalbimi kırıyo ona beni kırdığını söylüyorum görüşmek istemediğimi söylüyorum bana kızıyo gidiyo başkasıyla nişanlanlıyo sonra kızdan ayrılmak istiyo ama yapamıyo.....benim yüzümden başı yanmış oluyo...burda benim suçum ne.......bulamadım........diğeri eşiyle kavga ediyo arada benim yüzümden olan bi kavga var ama benim ne yaptığımı söylen hiç kimse yok tuhaf değilmi.....ney yapabilirimki ben.....hiç kimseyle görüşmüyorum bile.....görüşmediğim kişilerin hayatında nasıl kötü etki yaratıyorum anlamadım...sen anlarsan abanada anlatırmısın gülcan......
dün geceyi hiç hatırlamak istemiyorum sabaha kadar titredim...beni hiç anlamadı gülcan...oysa ona hep söylemiştim...:(onu değiştirmek istemiyorum....sadece ona neyse gülcan....ben onu mutlu etmek için uğraşıyodum...ben başındaki tüm sıkıntılarını unutması için elimden geleni yapmaya çalışıyodum.....ama neyse gülcan....herşeyde bi hayır vardır....
canım sıkkın gülcan acayip moralim bozuk....
-
düzlicek dedikçe dahada bozuluyo sanki bişeyler gülcan..bir anda yıkılıyo bütün hevesim....bilmiyorum ben galiba hiç bişey haketmiyorum gülcan......hakettiğim tek şey mutsuzluk öyleki her gelen bir şekilde üzüyo beni..hemde ben onları mutlu etmeye çalışırken..:)ama kızamıyorum biliyomusun..beni üzdüklerini bile tebessümle anlatıyorum...delimiyim neyim....
ama artık hiç bişey için çaba göstermicem...bana bir adım atana bende adım atıcam......neyse az önce ekmek almaya gittimde.......şu bizim balkonu dikizleyen çocuk yanıma geliyodu hafızımın yengesini gördüm hemen ona yapıştım.....allah gönderdi onu bana:D....ya yanıma gelseydii...abovv korktum valla..:)
saat kaç olmuş gülcan buakşam benim için güzel bi akşam olmalı...dua et..olurmu...hadi gittim ben senden:)
-
gülcanım ben geldim..işte bu ben böyle güzelim....özgürken güzelim.....süslenip püslenip gezerken güzelim..:) öğleden sonra bütün sıkıntıma rağmen hafızıma gittim..ablamla süpriz yapacaktık ona..oldu:Dkızcağızı temizlikte yakaladık:)....temizlik bitti güzel bir telefon...sibel abla ıkea ya gidiyorum alıyimmi sizi dedi...ablam ama mukiyle tutkuda var ve ben mervedeyim dedi..daha güzel kız kıza keyif yaparız ddedi.....hemen çıktık...o güzel jipiyle geldi kapıya..dolduk hemen önce ıkeaya gittik sınırsız içecek ve sınırsız yiyecek yedik......sonra onları atmak ve güneşin batışını izlemek için kirazlıtepeye gittik.....manzara müyhişti ama pazar vardı ordan çamlıcaya çıktık......güneşi batırtıktan sonra kız kulesini anlattım onlara ballandıra ballandıra...dayanamadılar kız kulesine gittik..:)biraz oturduk ordan çınaraltına köprünün müthiş ışıklarını izlemeye gittik....ve şimdi geldim....çok güldüm çok eğlendim...ve anladımki ben böyle mutluyum......eğer bizimkiler izin verirse karasuya gidicez...evet onların evine.....ama o yok o olsa ben zaten gitmem..::)böyle işte......son ses müzik müthiş bir araba ve kızlar yollar bize hayran kaldı.......laf atan atanaydı..:D:Dhele bitanesi suratıma kadar eğilip o nasıl göz ya içim eridi demezmi...sibel abla korumamız......polise söyliyimde anlatsın sana gözü dedi...çocuklar tabana kuvvet:D:Dçok güldüm ya:D:D
harika bür gündü...yarında hafızımlayım....söz yüzüğü alıcaz....evet baya ciddiler....çok şaşırdım ama sevindim ....o bari mutlu olsun.....neyse kız kulesini görmek çok iyi geldi ban...sanada anlatayım dedim gülcanım.......yanımda olsaydın orda yazacaktım sana..yani reel gülcanıma:):)buarada akşam daha muhteşemmiş benim kız kulem:)
-
dün yüzükleri aldık gülcan...adama benim yüzüğümü gösterip bundan istiyoruz dedi hafızım..adam demezmi bu yüzük kimin diye.....bir arkadaşın dedik bizde..:Dadam demezmi çok zevksizmiş diye bu çok kötü bir model diye......sen ne diyosun be adam dedim:D:Do benim yüzüğüm ve herkes gördüğünde bayılıyodu dedim:D:D adam madem çok beğeniyonuz niye parmağınızda değil dedi.......hüzünlendim artık bi önemi olmadığı için olabilirmi dedim...ama atmamışmışsınız dedi....birden duraksadım.....gerçekten bir önemi varmı diye düşündüm....evet var aslında ama öyle çok öenmli değil sadece o yüzüğü gördüğümde çok mutlu olmuştum çok büyük bi zevkle takmıştım.....tek önemi oydu.....yoksa ona ait diye taşımıyorum yanımda:D:D
zaten atmaya kalksam daha neler var neler::D:Dçok saçma bulmuşumdur ayrıldıktan sonra alınan hediyelrin atılmasını:D:D biten bir ilişki eşyalarda yaşayacak hali yokya......merve derki ama tutku onu hatırlatmıyomu....bende deimki hayır canım hatırlatmıyo sadece onunla beraber aldıklarımıza bakamıyorum okadar dedim..:D
öyle yani..bu arada merveye aldığımız yüzükler bi harika...yüzüklere bakarken kendimi kaybettim bir anda...sonra kendime geldim..hayır yasmin sen artık hep yek hep tek başınasın:D:D:Ddiyerek kendime geldim..:D:D
hussa çok güzel göbek atıyorum yahu...:D:dohhh
-
bildiğim bütün mantıklı yolları gösterdimm gerisi kendine kalmış değilmi gülcan...hala güveniyorum ona diyosa kendi bilir beni ilgilendirmez..ben dostluk görevimi yaptım...he eğer üzülürsede yanlış bişey yaparsada arkasındayım..:)..
hehehe bizim şevkete helal süt emmiş birini bul demiş..oda bana diyokii sana helal süt emmiş birini buldum dedi..kimmiş dedim..:D:Dburdan sonrasını yazmıcam özel:D:Dsen gözlerime bak anlarsın gülcan...ama olmaz herhalde ya.....o benim kıymetimin bilmez....yok kendimi beğenmiyorumda onun bir sürü kız arkadaşı olur ben katlanamam...gönlü kayar uğraşamam.....nedir bu hız dediğini duyuyorum gülcan....ama olması gerekni yapıyorum..eğer böyle olmassa benim için çok kötü şeyler olucak....bu kötü şeyleri engellemek içinde bazen hızlı yaşamak gerekicek.....aslında hızlı olmamın tek sebebide doğruyu seçemiyor oluşum......eğer son doğruyu bulursam ömür boyu ona sadık kalıcam...bilirsin ben nasıl sever nasıl taparım.....işte kendim gibi birini bulana kadar belli bir hızda ilerlicez..önceden kızardım kuzenim..zırt pırt biri var yasmin olucak galiba derdi....sonra sorardım ne oldu şu biri diye...olmadı sorun çıktı derdi..kızardım..ama şimdi hak veriyorum olmayınca olmuyo.....zaten hep yarı yolda bırakıldımm..rabbime şükür kimseyi yarı yolda bırakmadım bırakmamda....ağer bırakılıyorsam ve eğer üzüleceğimi hissediyorsam ancak o zaman bırakırım...oda zaten kimsenin umrunda olmaz...
bugün aşırı derecede yazasım uzun soluklu...ilişki olmuşsunda haberimiz yok dedi fatih.....eee fatihcim öyle insanlarla karşılaşıyorum ki mecbur kalıyosun:):)oldukça mantıklı olduğumuda söyledi..keşke mervede senin gibi olsa dedi...merve fatihin sevgilisi....ama mantıklı olduğumu düşünmüyorum çünkü mantıklı olsaydım o bırakmazdı beni:D:domu boşver ya:D:Dbugün hiç kimseyi düşünmücem...iki üç hayat tecrübesi anlatıyoruz oo maşallah oluyoruz:D:D
gülcan toplantıda çok sıkıldım bugün...mukadder hanım hiç güzel eğitim veremedi...şule hanım olsa maşallah:D
bugün ne demiştim ben fatihe...:d:dya aklıma geldikçe gülüyorum...hayatım düzende gülcan ablanı merak etme...anlaşıldığı üzre hep yek hep tek başıma:D:D:D
-
Önce saat 9 ta cep telim caldi tabiki bakmadim attim köseye tam tatli uykuya dalacagim derken ev telefonu calmasinmi? Hadi onuda hal ettim fisini cektim [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sicak yatagima geri döndüm yastigimi pof pofladim basimi yerlestirdim yumusacik kaz tüylü yastigima icimden ohs uyku kadar güzel birsey yok derken...[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Kapi calmasin mi (bu arada saat 10.30 olmus) Kapiyida acan yok tabi [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] zar zor kalktim postaci beyi merdivenlerden itmek gecti icimden ama komsular sahitlik yapar diye korktum [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Neyse geri döndüm yine yerlestim biricik yatagima kuzucuklari saymaya basladim [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Ama bu kuzucuklarda kisilik problemi vardi sanki [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Köpek gibi havliyordular..Megerse bizim komsunun köpegi kizmis birseye, bende ona kizdim tabiki ne hakla beni uyandiriyorki?? Oturdum yatagimda öylesine hayal ediyorum ben bu köpegi acaba nasil susturabilir diye (tabiki 100 bin cinayet yollarini düsündüm)
Bu arada annem telefonun fisini takmis evden cikarken [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Caliyorda caliyor telefon. Köpek telefon calgisi esliginde havliyor [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu arada saat 15.30 ve ben halen uyuyamadim:6:
-
gülcannnnnnnnnn ben geldim...hala araştırmaya devam.....ama böyle araştırdıkça v bişeyler buldukça çok mutlu oluyorum.....şimdi bir sürü soru biriktirdim kendisini yakalr yakalamaz sorucam..:D:Dherkesin içinde onu tanımıyormuşu gibi yorum yapmak çok keyifli...tanıyorum yahu hemde ne tanımak:D:D......dün akşam eski mahallemdeydim...mekan beni özlemiş.....kızlarda özlemiş....hanım annelerde tabi....bir aydır gitmiyorum ne de olsa...yüzünü gören cennetlik dediler......hadi ölün dedim bende:D...çok güldüm akşam akşam ...kadiş hanım yokmu eniştemiz dedi...yuk dedim olmucakta:D..hadi hadi yeme bizi senin gibi kızı boş bırakmazlar dedi......valla bıraktılar yok kimse dediysemde inanmadılar:D:Daman umrumdada değil inanmasınlar...niye meraklı bu millet beni evermeye:D
neyse bir dedikodu furyasıydıki görme gülcan.........uzun zamandır böyle dedikodu yapmamıştım..:Diyice biriktirmişler anlatacaklarını.....bu akşamda kuzenlerde cümbüş var....cümbüşün kaynağıda ...süper malzemelerim var..yandınız bu akşamdan gülmekten göbeklerinizi düşücek...aa bu arada merim gelicek alemlere akıcaz:D:Dkadıköy moda bize ayak uydurabilecekmi bakalım:D:D
kendimi toparlamaya çalıştığım bu dönemde...taşları yerine oturtunca gülümseyebildiğimi keşfettim gülcan....sıla hanımın dediği gibi hayatımdan kimseyi atmadan kimseyi unutmadan herkesle yaşamayı öğrendim artık......kimsenin söylemlerine kulak asmadan umursamadan...böylesi en güzeli.....araştırmalarım ve ben...:D:Dmazallah büyük adam olazam:D:D
hussa dün gece koptum gülmekten ya..o kadın nasıl gülüyodu öyle:D:Dbak yine güldüm...
gülcan ben kimseyi unutmuyorum ...biliyosun demi....