Yemin ederimki günahımı alıyosunuz haberiniz olsun hakkımı helal etme :d
tehlo ben sana sansürlü bişey demiycem uygulamalı göstercem :d
Printable View
Yemin ederimki günahımı alıyosunuz haberiniz olsun hakkımı helal etme :d
tehlo ben sana sansürlü bişey demiycem uygulamalı göstercem :d
wile günahın sana kalsın istemiorum sen sormamaya dwm et bünye alıstı ztn ;)Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
selamün aleyküm:)))
Alıntı:
''ARAZ'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a.s hoş geldin araz
eso yemin ederimki ciddiyim ya :(
a.slm hoş geldin araz..Alıntı:
''ARAZ'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
he ebi her zmn ciddisin zaten ben abartıyorum..
niye inanmak istemiyonki ee tamam eso öle olsun kardeşliğimiz bitti hıııh .....
Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hoş buldum :) Nasılsınız
A.s Hoşgeldiniz!:.....:)
Hakanın Üstüne Fazla Gitmeyin O Avealı Değil!...:D
selam...
wayyy bi seferde bitirilebilecek kardeşliğimiz warmıs demek ne kdr güçlü bi bagımız warmıs eyw. :))Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ii gibi bunada şükür araz sen nasılsın_?
cane a.slm hoş geldin..
Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sende kardeşine hic inanamıyon
sosyete hoş geldn gülüm
yorgunum ya dersaneden yeni geldim
bu arada foruma ne oldu böyle tema tekrar değişmiş: )
hoş bulduk kimler var burda..?
ben varım kardeş yetmiyo :d
KArdeşim A.s Şimididen Diyimde Hakanın Üstüne Fazla Gitme :D
ben cıkıyorum herkez kendine iyi baksın allaha emanet olun
:15::15::15:
Gel Kal Burda Yemicez Seni ÜStüne FAzla Gelmicez!...:D
gel va nereye hemen kaçmak varmıı..?:5:Alıntı:
Vallla Ben dedimde GElmicez Üstüne Diyede ama !:..:D
kardeşimde inanılacak bişey yapmıyor ki hep aynı kendiliğinden olur diorm ama yok demekki o kdr degerimiz yok :))Alıntı:
cane bnde burdayım ayrıca şirini dinleme hakan haksız..
esoooo ve diğer kızlar hayırdır artık pek göremiyoruz sizi ne oldu ?
gözüne gözlük cane ben hep burdayımAlıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Let Tıgri Bele Geri!:...:D Kime İnanacağını Bilior Yanlış Bişimi dedim sanki Ben Çook Bilmişé:...:D
he iyi senin varlığın yetiyor canım
hakan tehlo çok yükleniyor sana :D:D
Tehlo neredesin ???
Nerde Olacam ALLAh aşkına seni bekliyorum denmi Bıraktığın yerde Sen nerdesin :( Ek Beni sen burda ama Neyse!...:D
hakan cvp vermior artık krdeşliktende istifa etti hyrlısı olsn :))
şirin sen sus ben haklıyım :@
Ben Onu Bunu Bilmemde Ben Kendimi Çokk Sewiyorum Bir Zamanlar İki Kardeş Var Aralarından Su Sızmazdı Ama NEyse Dewamını Getiremicem!....:D Altta Yazıyor Anlayana!...:D
Büşra K****** o zmn a.$ diorm cikiorm :@ bebem yazdm bunu sen beni brak steye gr afern afern :((
yahu soyadını yazmak zorunda mısın :@ bozulmaz bizim aramız rahatına bak sen
Peh Peh Peh :D gettte Biraz Teselli Ver!:..:D
Yaşasın Kötülük!:..:D
teselliye gerek yok :))
NEyse!...:D
merhabalar canlar,nasılsınız?
Mehaba Apla H.g!:..:DTşkler SEn NAsılsınız!...:)
eso tehlo sana ceza vermeye kalkmışş haberin ola :):):):):):11:Alıntı:
sağolasın tehlo iyiyim şükür bende :)
he gördüm cane ama pek becerdigi söylenemez sanırım ingilzce kim ne anlar :DAlıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yaaa bişey farkettim şimdi ama sanırım biraz geç oldu :) sitenin siyahı neden yeniden değişmiş? iyiydi öle?
:D:D:D idare eder
hayırlı geceler arkadaşlar nasılsınız...
iyi geceler gece kusu iyiyiz sen nasılsın!...:))