Kaçtım ben herkez kendine çok ii baksın
Printable View
Kaçtım ben herkez kendine çok ii baksın
iyi uykular ;)
iyi geceler
Selamun Aleykümm..
Online olan herkeşe benden çay tehloya yok :D:D
ola ola siirtteyımmmmmmmmm
Ne İStiyorsun Benden Derdin Ne Senin Ne Hale Getirdin Sohbet Odasını!...:DAlıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:206:İçmiyesim GEldi!...:) Meşgulum zaten İşim Var Burnumu Kaşıyacak Vaktim Yoq:21:
Maşallah beyimizin işleride var..Alıntı:
TeHLo Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Gereklii Açıklamayı YAptım Diye Bİliyordum!...Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tabi tabi haklısın kusura bakma abiAlıntı:
TeHLo Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kırıcı Olmuyormusun!....Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
özürdilerim abiAlıntı:
Haklısın Abi NE Diyeyim Sustum!....:(Alıntı:
Herkese günaydın.
Tehloyu yoğun bir iş temposuyla çalıştığını biliyordum meğersem yanılmışım. :(
burnunu karıstırmaya vaktin warmıs belliki :DAlıntı:
bu arada cümleten selamun aleyküm :p
a.s eso hg :) nasılsın?
hoş bulduk ablam sende hoş geldin
ii şükür sen naslsın_?
iyiyim bende canım :) film izliyorum,değişik bi filme benziyor,yeni başladım,DENEY diye bi film. beğenirsem tavsiye ederim :)
olur sen bi izle bakalım bnde mesgul etmiim filmin sonunda yorumlarını bkliorm :))
:) est. canım,tamam bitince yorumlarımı yazarım :)
bekliorum.. :))
çok ilginç bir filmdi ya,insan DNAaını hayvan DNAsıyla birleştiriyorlar,garip bir yaratık elde ediyorlar,sonra başlarına tehlikeli bikaç şey geliyor bu yaratıktan dolayı. Bana yaşannalar falan biraz saçma geldi.Filmin konusu ve fragmanı internette şöyle geçiyor;
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
baktım ablada pek sarmadı beni sanki :))
izleme izleme boşver :) diyorum ya,saçma yerleri var,bilimsel olarakta açıklanmıyor :)
Sen Git Dolma Yap Sarma Sar Belki Onlar Seni SArar!......Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sen öle diosan izlemem bende zaten dna falan biyoloji hiç sewimli gelmedi :D:D
tehloo sananekii yapmıom dolma fln sananeki yani :p
Suustummm!.......
sen hep susuon zaten dünden beri nerden cıktı bu sustum :D
hayırlı geceler arkadaşlar nasılsınız
Hayırlı GEceler Arkdaşım BEn Çoook İyiyim Sen Nasılsın!...:))
seni gördüm daha iyi oldum arkadaşım :D
SAğol Arkdaşımé.....:))
gecen faceden yazmıştın yoktum kusura bakma :S
Aaa Geçende KAlmış Bitmiş Sen Onu YArın Görmüş Gibi Gör Arkadaşım!...
tamam kardeşim nasıl istersen :D
herkese iyi geceler ben sızmaya gidiyorum :)
aaa Nedemek Arkadaşım!...:D Sana Bişi Diyimmi Sanki Signatürün Çoook Büyük Olmuş Aslında Koşarken VE Şimdi Belli Olmuyor Ama NEyse!:.:D
Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nereye eleman abi ya :D tamam kardeş değiştiririm :11:
Tehlo çok mutlu olabilirsin şimdi ama yarın söyleyeceğim şeyi duyduğunda çok üzüleceksin.
İyi geceler eleman abi. Allah rahatlık versin.
İyi Geceler Abii!.....:)Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hee Çokk Mutluyum Ucacam Nerdeyse!.......Özele GEl!......Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]