sızmaya dedimye yaşlandık yaşınızın kıymetini bilin sizede tavsiye ederim;)Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
sızmaya dedimye yaşlandık yaşınızın kıymetini bilin sizede tavsiye ederim;)Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
haklısın abi allah rahatlık versin
:)) Ere İnsan GEnçken Hep Eğlencesi İçin Çalışır Yaşlanıncada Sağlıyla!....
derbeder bende iyim abi sen nasılsın
her ikisi için de çalıştığıma göre yolu yarıladığım kesin ;)Alıntı:
TeHLo Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
::)) Abi Şuna Bir Ayağım Çukurda Desene!...::D ALLAH DAha UZun Ömürler Versin!...:)
tehlo hele bi dur eleman abi daha torunlarını görecek inşllah
İNşallah İnşallah Nice Torunlara!....:))
merhaba arkadaşlar unutuldum sanırım
Olurmu abla ya seni nasıl unuturuz :(:(Alıntı:
Sevdayelleri Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Apla Merhaba H.g Valla Burda kımse unutulmaz!...:) Sana ÖYle GElmiştir Sıkma Canını Koşarken BElli Olmuyor:D
Tehlo yine başladın.
Saatim GEldi Abi NE YApim!.....:206:Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hı bu arada aklıma gelmişkene hani baklava.
Nerde BAyramdan Sonra Ya Kaldı!....
baklava geçti artık (künefe) istiyorum ben hemde bu gece yoksa diyarbakıra zor gelirsin
BAşımla Beraber Ayıp ETtiniz!....ha Olmadı Diyarbakırda Yeriz!.......Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sabah kahvaltısı olarak mı yedirecen bize. Kadayıfa yapma bunu bari.
şşşşşşşşşşşş kimse var mı ???
Selamunaleyküm hayırlı geceler hayırlı bayramlar...
Selamunaleyküm hayırlı akşamlar kimse yok mu???
a.slm hoş geldiniz..
Hoşbldk keyifler nasıl pek kimse yok herhalde :-)))
keyifler pek iç açıcı deil ama bunada şükür.. kimse tatilden dönemedi sanırım :))
onlıne var mı
polis56 war sen warsın bide ben varım yeter mi :)) ama bn cıkıorum cümleten ii geceler..
Bayram telaşi,yoğunluğu,yorgunluğu normal : )
Bayram bitti nerdesiniz ?
hg mame
selam Kimse yokmu ? Keyifler Nasıl ..
Merhaba Arkadaslar nasilsiniz...
kimsecikler burayı ziyaret etmiyor artık ben bi slm veriyim bari belki duyan olur..
cümleten selamun aleykümm..
A.selam
hayrett bi gören oldu :)) yasıon mu sen nbr :)
Hiç bi zaman görmezden gelmedmki.
Bağlantıyı koparmasaydın yaşadiğimdan haberin olurdu : )
aşk olsun bee :S ben mi baglantıyı koparmısım naptım ki ben :S
esoooo
efendimmm..
Ahmet sabah ışseyten ebi.
hayırlı geceler arkadaşlar kimse varmı...