abla yapma ya ...yazık...Alıntı:
zegata Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
abla yapma ya ...yazık...Alıntı:
zegata Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ahmet avatarında dehset olmuss. hea bu arada kolonları getırmeyı ınıtma New Track
yakındaaaa..
ŞaWuRaN A.k.a Madraßaz Feat Kürar - Sonbahar haberin olsun
hı dün aslında radyoda biraz sohbet ettim varmıydınız hatırlamıyorum ama okadar acemiyimki bu sitede dünde acemiliklerimle uğraşıp durdum ondan hatırlamıyor olabilirim bende memnun oldum ama isminizi söylemediniz şavuran şu bildiğimiz şavıriler mi oluyo yani ondan esinlenerekmi kullandınız bu nickiAlıntı:
"ŞaWuRaN" Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tşkler...
kolonlar ne zaman lazım olacak...
çalışmalar ne zaman başlar...
canem ozaman ahmetide alır gelirim olmazmı:D:DAlıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kusura bakma ahmet ben yanlıs anlamsıım. konuya farklı gırmenle iyi yapmsıın :) sdogrusu solemek gerekırse şiir guselmis ellerıne sahlıkAlıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
herkesee selam savuran geldinmii :) bak ben burdayim :D
tm yusuf... ben unuttum...
tamam canem ahmetide al gel nasılsa adaşımdır... ;) iyi geçiniriz...
burdan amele olur çıkar.
ben esinlenmedım aslen o koydenımAlıntı:
ismim selim.
@ ette
ahme sen ne zman istersen baslıyalım calısmalara
yusuf göremıyorum seni ben cok uzak bırıyımdır :) (uzun)
şu keşler gibi nargıle icen senmisin ::)
benim için sorun olmaz ....
çalışma nezmn başlasa kolonlar hazır ...emrinde.